- 4 Ağustos 2009
- 90.679
- 71.809
- 5.188
Kalan 3 macin hangisinde puan alabiliriz Azizim dünden sonra pek umudum yok12 puan ilk 24 demek ama bu sene 11 çok riskli Kara Muradım Seferoğullarım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalan 3 macin hangisinde puan alabiliriz Azizim dünden sonra pek umudum yok12 puan ilk 24 demek ama bu sene 11 çok riskli Kara Muradım Seferoğullarım![]()
Baba ben Usg de dahil 0 çekebiliriz demiştim maalesef rüzgar tersine dönmüş gibi Fener maçından da pek ümitli değilim.Kalan 3 macin hangisinde puan alabiliriz Azizim dünden sonra pek umudum yok![]()
![]()
Fenere yenilirsek geçmiş olsun zaten. Sonrasinda Samsun, Monaco, Antalya. Hangisini kazanabiliriz. Kendimi kesicem AzizimBaba ben Usg de dahil 0 çekebiliriz demiştim maalesef rüzgar tersine dönmüş gibi Fener maçından da pek ümitli değilim.
Samsun ve Antalya yı çözeriz ama pazartesi hakemin de doğrama ihtimali varFenere yenilirsek geçmiş olsun zaten. Sonrasinda Samsun, Monaco, Antalya. Hangisini kazanabiliriz. Kendimi kesicem Azizim![]()
![]()
Yok. Monaco'da Osimhen yokmuş.Pafosta Osimen var heralde