şampiyonlar ligini kazanan ilk türk milli futbolcu

Arda sakat değil miydi final maçında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O zaman bir insan birden fazla millete mensup da olamaz sence?
Bu herif tabi ki Türk orada kafa buluyorum. Adamin hayatı materyal ve çıkar üzerine olabilir kendi bileceği iş. Veyahut kendisini hakkaten alman olarak görüyordur ve gururla milli formayı giyiyordur o da bizi ilgilendirmez. Lakin ben de bu adama gavur alman deme özgürlüğüne sahibim kardeşim kimse bu hakkı benden alamaz.

hamit riberynin yoklugunda solda baslamisti maca ve gayet de iyi oynuyordu ama sneijder milito ikilisi bayerni duman etmisti

Arda sakatti ama Atletico kazanmis olsaydi o sezon verdigi katkilardan dolayi sampiyonlar ligi sampiyonu ünvanini hak etmis olurdu

Bayern 2001'de kazanırken Berkant geniş kadroda vardı diye hatırlıyorum.

Başlığa bakarsak takım olarak alamayacağımız görüyoruz🤦🏻

Bu herif tabi ki Türk orada kafa buluyorum. Adamin hayatı materyal ve çıkar üzerine olabilir kendi bileceği iş. Veyahut kendisini hakkaten alman olarak görüyordur ve gururla milli formayı giyiyordur o da bizi ilgilendirmez. Lakin ben de bu adama gavur alman deme özgürlüğüne sahibim kardeşim kimse bu hakkı benden alamaz.
Tabii ben de katılmama hakkına sahibim işte

Bu arada bence ülkemizde yetiştirdiğimiz bir topçu bu işi başarana kadar bunla övünmek aptalca olur. O yüzden Hakan falan da sayılmaz bence

Kaldı ki kupaları oyuncular değil takımlar kazanıyor onla da övünmek ne kadar mantıklı orası da tartışılır. Yine de bunu kazanan ilk türk futbolcu Mehmet Yüksel olarak doğmuş Mehmet Scholl'dur

Interin, city veya real karşısında yuzde 1 sansi bile yok
Maalesef mac sonu calhanoglunun gözyaşlarını izleyecegiz

Hakan kazanırsa tabi ki seviniriz.

İlkay istediği kadar cimbomlu olsa da Türk değil. Diğer zevzek Fenerli herifi anmak dahi istemiyorum. Futbolcu mu AKP milletvekili mi belli değil, tabi Türk olmadığı için gönüllü Milletvekili olabilir ancak :))

Milli takimi tercih etmeyen adam gavurdur
Peki Milli Takımı ikinci hatta üçüncü seçenek olarak gören ve hâlâ iki cümle Türkçe konuşamayan Ferdi'ye ne demeli. Bence açık ara en gavuru o'dur, gavur Fred.

İlkay ve Mesut Türkçe konuşabiliyorlar en azından Türk Milli Takımında oynamasalar bile.

Geri
Üst Alt