Ali Çelebi
Kırmızı Üye
- 19 Mart 2019
- 1.063
- 663
- 658
Arda sakat değil miydi final maçında
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu herif tabi ki Türk orada kafa buluyorum. Adamin hayatı materyal ve çıkar üzerine olabilir kendi bileceği iş. Veyahut kendisini hakkaten alman olarak görüyordur ve gururla milli formayı giyiyordur o da bizi ilgilendirmez. Lakin ben de bu adama gavur alman deme özgürlüğüne sahibim kardeşim kimse bu hakkı benden alamaz.O zaman bir insan birden fazla millete mensup da olamaz sence?
Arda sakat değil miydi final maçında
sakat sakat cikti maca ama 10 küsür dk sonra oyundan cikmak zorunda kaldi
Cezalıydı galiba hatırladığıma göre. Finali oynamadı.Arda sakat değil miydi final maçında
O ligdeki Barcelona maçı değil miydi
Yoktu sanki renkdasBayern 2001'de kazanırken Berkant geniş kadroda vardı diye hatırlıyorum.
Tabii ben de katılmama hakkına sahibim işteBu herif tabi ki Türk orada kafa buluyorum. Adamin hayatı materyal ve çıkar üzerine olabilir kendi bileceği iş. Veyahut kendisini hakkaten alman olarak görüyordur ve gururla milli formayı giyiyordur o da bizi ilgilendirmez. Lakin ben de bu adama gavur alman deme özgürlüğüne sahibim kardeşim kimse bu hakkı benden alamaz.
Peki Milli Takımı ikinci hatta üçüncü seçenek olarak gören ve hâlâ iki cümle Türkçe konuşamayan Ferdi'ye ne demeli. Bence açık ara en gavuru o'dur, gavur Fred.Milli takimi tercih etmeyen adam gavurdur
Naber DogudaşInter'in pek şansı yok gibi City veya Madrid karşısında