bu konuda hakkında yazdığın son mesajdan 3 saat sonra şubat ın günleriyle alakalı bir açıklama yazmışsın
aklına takılmış ve merak edip araştırmışsın
irdeleyecek konu ihtiyacın varmış gibime geldi
Hiç dikkat etmemiştim, sherlock gibi adamsın
bu konuda hakkında yazdığın son mesajdan 3 saat sonra şubat ın günleriyle alakalı bir açıklama yazmışsın
aklına takılmış ve merak edip araştırmışsın
irdeleyecek konu ihtiyacın varmış gibime geldi
Hiç dikkat etmemiştim, sherlock gibi adamsın
aykutçu çakma entel sezonu 4. bitirdiklerinde tvye çıkabilecek mi acaba
Koyup geçeriz raad
..Tarih 15.04
Yer: Türk Telekom Stadyumu
Maç: GALATASARAY-basak city
Arda ilk defa Samiyende Galatasaraya karsi oynuyor. Karsisinda Kafa tuttugu eski hocasi ve takimi. Oynadigi taraftarlar top ne zaman ayagina gelse ona Galatasaray camiasinin ne kadar büyük bir Camia oldugunu gösteriyor. Her top kaybinda emre abisine bakip ‚elimden bisey gelmiyor‘ dercesine bakislar atiyor. Galatasaray sezonun en Iyi ve baskili futbolunu oynuyor ve matematiksel olarak sampiyonlugunu ilan ediyor. Arda büyük üzüntü içinde emre abisiyle birlikte çikis tüneline dogru ilerliyor. Arkada çalan melodi ‚Sereftir Seni sevmek‘. Fatih hocanin gözleri ardayi ariyor. Arda yere Bakarak ilerliyor. Galatasaraylilar sevinç yasiyor birisi hariç.
kazanamadigimiz 7 macin 4'ünde abidik gubidik formalarla sahaya cikmisiz. beyaz ve bugünki rezil renkteki forma.
sivas, malatya, basaksehir ve trabzon maclarindan söz ediyorum. özellikle deplasmanlarda bu formalari mi giydiriyorlar ne yapiyorlar.
sofiane feghouli gibi bir adam kenara geliyor, yasin öztekin sahada kaliyorsa o fatih terim de olsa guardiola da olsa elestirilir. zira bu resmen taraftarin akliyla dalga gecmek.Maçtan önce dedim bu formayla 5 yedik diye. Bugün Şampiyonluk yolunda çok ağır yara aldık. Yine de şampiyon olabiliriz ama yasin Donk ve Tolga aynı anda ilk 11 de olursa hayal olur.