Şampiyonluk Nöbeti 2017/2018

bu konuda hakkında yazdığın son mesajdan 3 saat sonra şubat ın günleriyle alakalı bir açıklama yazmışsın

aklına takılmış ve merak edip araştırmışsın

irdeleyecek konu ihtiyacın varmış gibime geldi

Hiç dikkat etmemiştim, sherlock gibi adamsın

:D aykutçu çakma entel sezonu 4. bitirdiklerinde tvye çıkabilecek mi acaba

Nefret ediyorum sıra sıra tüm kanallarda ya şikecileri aklamaya çalışan herifler dolu ya başakşehir'i yalayanlar ya bjk'yi barça-real seviyesinde gören enayiler dolu spor programlarında yav bu adam tarafsız güzel habercilik yapıyor diyebileceğimiz kaç tane adam kaldı be reis ...

Bunları söyledikten sonra birde daha hala Milli takımdaki geçmişi şöyle böyle diye Terim 'i karalamaya çalışıyor o Turgay Demir

Ama bunlara inat ŞAMPİYON olacağız biliyorum ...

Bir kez daha bu şarkı eşliğine bağırarak sevinmek istiyorum.. Bu sene inşallah olacak. :lemo:
YouTube

bursadaki john bostock 175b euro biz alsaydık keske, bu scout ekibi ofsayt nedir bilmez allahsizlar

Tarih 15.04
Yer: Türk Telekom Stadyumu
Maç: GALATASARAY-basak city

Arda ilk defa Samiyende Galatasaraya karsi oynuyor. Karsisinda Kafa tuttugu eski hocasi ve takimi. Oynadigi taraftarlar top ne zaman ayagina gelse ona Galatasaray camiasinin ne kadar büyük bir Camia oldugunu gösteriyor. Her top kaybinda emre abisine bakip ‚elimden bisey gelmiyor‘ dercesine bakislar atiyor. Galatasaray sezonun en Iyi ve baskili futbolunu oynuyor ve matematiksel olarak sampiyonlugunu ilan ediyor. Arda büyük üzüntü içinde emre abisiyle birlikte çikis tüneline dogru ilerliyor. Arkada çalan melodi ‚Sereftir Seni sevmek‘. Fatih hocanin gözleri ardayi ariyor. Arda yere Bakarak ilerliyor. Galatasaraylilar sevinç yasiyor birisi hariç.

Tarih 15.04
Yer: Türk Telekom Stadyumu
Maç: GALATASARAY-basak city

Arda ilk defa Samiyende Galatasaraya karsi oynuyor. Karsisinda Kafa tuttugu eski hocasi ve takimi. Oynadigi taraftarlar top ne zaman ayagina gelse ona Galatasaray camiasinin ne kadar büyük bir Camia oldugunu gösteriyor. Her top kaybinda emre abisine bakip ‚elimden bisey gelmiyor‘ dercesine bakislar atiyor. Galatasaray sezonun en Iyi ve baskili futbolunu oynuyor ve matematiksel olarak sampiyonlugunu ilan ediyor. Arda büyük üzüntü içinde emre abisiyle birlikte çikis tüneline dogru ilerliyor. Arkada çalan melodi ‚Sereftir Seni sevmek‘. Fatih hocanin gözleri ardayi ariyor. Arda yere Bakarak ilerliyor. Galatasaraylilar sevinç yasiyor birisi hariç.
..
129c002c15b3802540b1094b97371bb3.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyonluk maçı 29. hafta Başakşehir maçı olacak.
fb maçına kadar önümüzde 6 maç var. Sivas ve Kasımpaşa maçları zor görünse de 6 maçı da alabiliriz.

Sivas-Antalya-Kasımpaşa-Bursa-Karabük-Konya

Sivas maçı yarın. bjk - fb berabere kaldı. Başakşehir Konya ile deplasmanda oynuyor. Puan kaybedebilirler.

Biz Antalya ile evimizde oynarken Başaksehir-fb

Biz Kasımpaşa deplasmanda oynarken Trabzon-Başakşehir Konya-bjk

Biz Bursa ile evimizde oynarken bjk-fb

Biz Karabük deplasmanında iken Trabzon-bjk

Biz Konya ile oynarken Malatya-fb

Biz fb deplasmanında iken Başakşehir bjk

Bizim bu 6 maçta rakipler birbiriyle maç yapıyor, zorlu deplasmana gidiyorlar.

Ne yapıp edip fb maçına kadar 6 maçı da almalıyız. Bu 6 maçı alırsak fb(d)-Trabzon-Gençler(d) puan kaybetme kredisi olur.
29. hafta Başakşehir maçı herşeyi belli eder. 31. hafta bjk maçı arenada dügün olur. Şampiyonluk turu atarız inşallah.

Biz burdayız, yine varız.

gereksiz bence, Basak macinda küfür edecekler ve Bjk maci seyircisiz oynanir kesin

Sampiyon falan olamayiz bu deplasman performansiyla.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

kazanamadigimiz 7 macin 4'ünde abidik gubidik formalarla sahaya cikmisiz. beyaz ve bugünki rezil renkteki forma.

sivas, malatya, basaksehir ve trabzon maclarindan söz ediyorum. özellikle deplasmanlarda bu formalari mi giydiriyorlar ne yapiyorlar.

kazanamadigimiz 7 macin 4'ünde abidik gubidik formalarla sahaya cikmisiz. beyaz ve bugünki rezil renkteki forma.

sivas, malatya, basaksehir ve trabzon maclarindan söz ediyorum. özellikle deplasmanlarda bu formalari mi giydiriyorlar ne yapiyorlar.

Maçtan önce dedim bu formayla 5 yedik diye. Bugün Şampiyonluk yolunda çok ağır yara aldık. Yine de şampiyon olabiliriz ama yasin Donk ve Tolga aynı anda ilk 11 de olursa hayal olur.

Sivas deplasman dönüşündeki muhteşem karşılama sene sonu şampiyonluğa giden yolları gösterirken önemli bir yerde olacaktır. Takım moral kaybetti ama dönüşünde taraftarın gösterdiği enerjiyle bambaşka bir seviyeye geçtiler. Şampiyonluk yolunda en önemli faktör inanmaktır 2014-15 sezonunda dk 80'lere geldiğinde bile bu takım Antep'i, Konya'yı bir şekilde yenip şampiyonluğu sonuna kadar kovalayıp kazanacağımıza inanıyorduk ki öyle de oldu. Bugün de sonuna kadar inanıyoruz şampiyonluk uzun bir maratondur mutlak engeller çıkacaktır ama sonunda azmin, inancın ve mücadelenin kazanacağı bir yarış olacaktır. Sizlere inanıyoruz hem de sonuna kadar inanıyoruz şu an fenerden 3 beşiktaştan 4 puan öndeyiz ve önümüzde 5 maçlık kolay bir fikstür var buradan 5/5 yapıp takımımızı krallar gibi kadıköydeki maça ağırlayacağız. SONUNDA İNANANLAR KAZANACAK...

Maçtan önce dedim bu formayla 5 yedik diye. Bugün Şampiyonluk yolunda çok ağır yara aldık. Yine de şampiyon olabiliriz ama yasin Donk ve Tolga aynı anda ilk 11 de olursa hayal olur.
sofiane feghouli gibi bir adam kenara geliyor, yasin öztekin sahada kaliyorsa o fatih terim de olsa guardiola da olsa elestirilir. zira bu resmen taraftarin akliyla dalga gecmek.

Ne geldiyse basimiza bu tip konulari acmamiz yuzunden geldi.

Acmasak bizim icin daha hayirlisi olur.

Geri
Üst Alt