ANIL YILMAZ
Cezalı
- 28 Haziran 2011
- 1.592
- 1
- 998
Cevap: Şampiyonluk Nöbeti
playy off saçmalığı olmasaydı 3 4 hafta önce asmıştık bayrakları
playy off saçmalığı olmasaydı 3 4 hafta önce asmıştık bayrakları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bende daha anlamadım bu işi.Şimdi biz ligi lider bitirdik diyelim.Play off lara 0 puandanmı başlıyoruz
Bende daha anlamadım bu işi.Şimdi biz ligi lider bitirdik diyelim.Play off lara 0 puandanmı başlıyoruz
Atıyorum biz ligi 70 puanla lider bitirdik, Beşiktaş ligi 65 puanla 2. bitirdi.
Play off'lara , biz; 70/2= 35 puan'dan başlıyoruz. Beşiktaş; 65/2= 32,5'ten yuvarlanarak 33 puandan başlıyor.
Atıyorum biz ligi 70 puanla lider bitirdik, Beşiktaş ligi 65 puanla 2. bitirdi.
Play off'lara , biz; 70/2= 35 puan'dan başlıyoruz. Beşiktaş; 65/2= 32,5'ten yuvarlanarak 33 puandan başlıyor.
Ben de şunu sorayım. Lig bitiminde diyelim ki 80 puan aldık. Bununyarısı olan 40 punla mı başlayacağız playoffa.
Böyle birşeyler duydum. Açıkçası playoffa sinir olduğum için de bakmadım pek.
Ligi ilk sırada bitiren kayıtsız şartsız Şampiyonlar Ligi'ne gidecek, ön eleme oynayıp oynamayacağı play-off'taki sırasına bağlı, play-off'u 1. bitiremezse ön eleme oynayarak gidecek.
Play-off'u 3. sırada bitiren takım eğer ligi şampiyon olarak bitirememişse Uefa'ya en üst mertebeden gidecek.
Play-off'u 4. sırada bitiren takım ile 5,6,7,8 grubunu 1. olarak bitiren takım da bir maç daha yapacak. Türkiye Kupası'nı alan takım Şampiyonluk Grubu içerisindeyse, sanırım bu eşleşmeye 5,6,7,8'den biraz daha çok takım girecek.
Böyle bir durum var. En kötüsü de 9-10-11-12. takımlar için lig Nisan başı bitiyor, yaklaşık 5 ay boşlukları olacak.
Ligi ilk sırada bitiren kayıtsız şartsız Şampiyonlar Ligi'ne gidecek, ön eleme oynayıp oynamayacağı play-off'taki sırasına bağlı, play-off'u 1. bitiremezse ön eleme oynayarak gidecek.