Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.333
- 11.669
- 773
Şikebahce. 10 senedir şampiyon olamıyorsunuz çünkü haram puanlarınız yakanizi bırakmıyor, daha 10 sene de bırakmayacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1) Renktaşlarımıza kıt demeyelimOglum ben mi kitim yoksa siz mi kitsiniz nerden neyi cikariyorsunuz ya antuya donusmus burasi
Sampiyon olsan ne olmasan ne su ligin haline bi bakin ya
1) Soru sordum, farkettigisen ben mi kitim diye ilk. Ayrica “Renkdaslarim” ile farkli fikirlerde olabilirim.1) Renktaşlarımıza kıt demeyelim
2) Şampiyonluğu hor görmeyelim müzemizdeki en mühim ikinci başarı
3) Adamın laflarını 'maçı aslında sattık' tarzı bir itirafa çekmek her ne kadar saçma olsa da adamın bu açıklamayı yapması durumunda hissetmesi daha büyük bir rezalettir. Ben kulüp başkanı olacağım bana gelip bu iddiaları soracaklar s**tirin lan bilmem ne evlatları götünüz mü kaşınıyor derim. Bundan hafif bir açıklama yapmaya, seni şikeyle suçlayan, şerefsizlikle suçlayan adamlara laf anlatmaya çalışmanın ne anlamı var.
1) O soru belli ki rhetorical devamında siz mi kıtsınız diye devam edip sonunda antuya dönmüş burası diyorsun. Farklı fikirde olmakta bir sorun yok zaten, okuduğunuzu anlamadınız mı ulan falan desen bir şey demezdim, fakat kıt-antu falan karıştırmak gereksiz ve yanlış. Keza ortada saçma bir açıklama var buna bir reaksiyon verilmesi gayet doğal.1) Soru sordum, farkettigisen ben mi kitim diye ilk. Ayrica “Renkdaslarim” ile farkli fikirlerde olabilirim.
2) Sampiyonlugu hor mu gordum? Onemsemiyorum bile artik. ligin haline bi yav bi bak, taraftar desen rezalet durumda. Sosyal medyayi bi ac bak. Adeta rezalet bir ortam var. Cokta umrumda olur sampiyonluk.
3) Aynen turkiye demi orasi aciklamaya bile gerek yok en basta en ustedeki reis zaten aciklama ihtiyaci duymuyor. Bence guzel konusmus. Ne yapsak ne etsek kimseye yaranamiyoruz diyo KENDI TARAFTARINA BILE. Feneri yenseler Fenerliler aglayacak, Galatasarayi yenseler bu sefer onlar aglayacak vice versa.
Oglum siz her konuda zaten strawman kullanan bir toplum insanlarsiniz ya. Simdi burdanda bisey cikarirsiniz siz. Kimse dinlemiyor herkes duymak istedigini duyuyor. Korkunc bir ortam.