Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Fenerbahçe bize 1 puanı verdiyse aptallığına verdi"

Oglum ben mi kitim yoksa siz mi kitsiniz nerden neyi cikariyorsunuz ya antuya donusmus burasi

Sampiyon olsan ne olmasan ne su ligin haline bi bakin ya tadi mi var. Ne galatasaraylilar sahip cikiyo ne fenerliler.

Oglum ben mi kitim yoksa siz mi kitsiniz nerden neyi cikariyorsunuz ya antuya donusmus burasi

Sampiyon olsan ne olmasan ne su ligin haline bi bakin ya
1) Renktaşlarımıza kıt demeyelim
2) Şampiyonluğu hor görmeyelim müzemizdeki en mühim ikinci başarı
3) Adamın laflarını 'maçı aslında sattık' tarzı bir itirafa çekmek her ne kadar saçma olsa da adamın bu açıklamayı yapması durumunda hissetmesi daha büyük bir rezalettir. Ben kulüp başkanı olacağım bana gelip bu iddiaları soracaklar s**tirin lan bilmem ne evlatları götünüz mü kaşınıyor derim. Bundan hafif bir açıklama yapmaya, seni şikeyle suçlayan, şerefsizlikle suçlayan adamlara laf anlatmaya çalışmanın ne anlamı var.

1) Renktaşlarımıza kıt demeyelim
2) Şampiyonluğu hor görmeyelim müzemizdeki en mühim ikinci başarı
3) Adamın laflarını 'maçı aslında sattık' tarzı bir itirafa çekmek her ne kadar saçma olsa da adamın bu açıklamayı yapması durumunda hissetmesi daha büyük bir rezalettir. Ben kulüp başkanı olacağım bana gelip bu iddiaları soracaklar s**tirin lan bilmem ne evlatları götünüz mü kaşınıyor derim. Bundan hafif bir açıklama yapmaya, seni şikeyle suçlayan, şerefsizlikle suçlayan adamlara laf anlatmaya çalışmanın ne anlamı var.
1) Soru sordum, farkettigisen ben mi kitim diye ilk. Ayrica “Renkdaslarim” ile farkli fikirlerde olabilirim.
2) Sampiyonlugu hor mu gordum? Onemsemiyorum bile artik. ligin haline bi yav bi bak, taraftar desen rezalet durumda. Sosyal medyayi bi ac bak. Adeta rezalet bir ortam var. Cokta umrumda olur sampiyonluk.
3) Aynen turkiye demi orasi aciklamaya bile gerek yok en basta en ustedeki reis zaten aciklama ihtiyaci duymuyor. Bence guzel konusmus. Ne yapsak ne etsek kimseye yaranamiyoruz diyo KENDI TARAFTARINA BILE. Feneri yenseler Fenerliler aglayacak, Galatasarayi yenseler bu sefer onlar aglayacak vice versa.

Oglum siz her konuda zaten strawman kullanan bir toplum insanlarsiniz ya. Simdi burdanda bisey cikarirsiniz siz. Kimse dinlemiyor herkes duymak istedigini duyuyor. Korkunc bir ortam.

1) Soru sordum, farkettigisen ben mi kitim diye ilk. Ayrica “Renkdaslarim” ile farkli fikirlerde olabilirim.
2) Sampiyonlugu hor mu gordum? Onemsemiyorum bile artik. ligin haline bi yav bi bak, taraftar desen rezalet durumda. Sosyal medyayi bi ac bak. Adeta rezalet bir ortam var. Cokta umrumda olur sampiyonluk.
3) Aynen turkiye demi orasi aciklamaya bile gerek yok en basta en ustedeki reis zaten aciklama ihtiyaci duymuyor. Bence guzel konusmus. Ne yapsak ne etsek kimseye yaranamiyoruz diyo KENDI TARAFTARINA BILE. Feneri yenseler Fenerliler aglayacak, Galatasarayi yenseler bu sefer onlar aglayacak vice versa.

Oglum siz her konuda zaten strawman kullanan bir toplum insanlarsiniz ya. Simdi burdanda bisey cikarirsiniz siz. Kimse dinlemiyor herkes duymak istedigini duyuyor. Korkunc bir ortam.
1) O soru belli ki rhetorical devamında siz mi kıtsınız diye devam edip sonunda antuya dönmüş burası diyorsun. Farklı fikirde olmakta bir sorun yok zaten, okuduğunuzu anlamadınız mı ulan falan desen bir şey demezdim, fakat kıt-antu falan karıştırmak gereksiz ve yanlış. Keza ortada saçma bir açıklama var buna bir reaksiyon verilmesi gayet doğal.

2) Şampiyon olsan ne olmasan ne demek kelimenin tam anlamıyla şampiyon olmayı değersiz görmektir. Bu anca şampiyonluğa ulaşamadığı için ezikleyen bünyelerce rasyonel görülecek bir yaklaşımdır. Ligin hali boktansa bana ne ben mi boktan yapmışım ligi. Taraftarın bir kısmı rezilse bana ne. Cimbomluluk Cimbom ile birey arasındadır. Kutsaldır. Gayemiz ve isteğimiz her daim Cimbom'un tüm kupaları toplaması olmalıdır.

3) Türkiye reis falan ne alaka. Gelişmiş dünyanın hiçbir köşesinde 'maçı sattığınız söyleniyor, özellikle üç oyuncunuzun maçı sattığı iddia ediliyor, ne diyeceksiniz?' sorusuna ciddi bir yanıt alamazsın. Veren varsa spastik yahut özürlü olduğu için verir. Kendi taraftarına yalandan çakması açıklamasını masum kılmıyor.

Olayın da strawman'le falan bi ilgisi yok farklı yerlere çeken sensin. Empati kurarak bakarsan yaşanan olay tam olarak şu:

- Sosyal medyada kontrolünü yitirmiş şerefsiz bir grup seni ortada hiçbir kanıt olmaksızın şerefsizlikle (örn. hırsızlık ile) suçlar.
- Aslında sapına kadar haksız olduğu bilinen bu güruh sırf kalabalık diye (ve medya mamalandığı için) bu söylem ana akım medyada karşılık bulur, bu iddialar dillendirilir.
- Eninde sonunda bu iddialar sana aktarılır. Bir basın mensubu sorar: 'Hırsızlık yaptığınız söyleniyor ne diyeceksiniz?'

Senin bu soruya alttan alan bir cevap verme olasılığın nedir? Bu soruyu soran basın mensupları ve bu iddia makamı olan kontrolünü yitirmiş ağzı salyalı güruh senin alttan almanı ne kadar hak etmektedir?

Bizde de böyle taraftar var diyip geçiştirmek komik. Evet bizim de böyle taraftarlarımız var ama onların bu iddiaları ana akım medyaya gidip sonra da suçlanan kişileri geri adım atarcasına apologetic bir açıklama yapmaya itmiyor. Tarihte hiç yaşanmadı, yaşanmayacak da.

Ortam korkunç ama söylediğin gibi iki taraftan da korkunç değil. Aksine daha tek taraflı olamaz.

@Rahmi Nelsson bak buna verilecek cevap aslında şudur

Bunu soran basın mensubuna diyeceksin ki biz kulüp olarak gerekli açıklamayı yaptık sen de tekzip yayınla yahut defamation davasını yersin

30 yaşıma girdim hadi liseye kadar olan zamanı tam hatırlamıyorum ama şu son 15 senede gördüğüm en rezil sezonu yaşıyoruz. Ulan mal oğlu mallar bu takımın eski oyuncusu Adem belki bir şampiyonluk aldı iki üç kendini bilmez hariç hiç kimse ağzını açmadı çünkü profesyonel hayat bu. Geçen sene kritik zamanlarda Emre'nin asistinde Taylan bize gol attı kimse laf etmedi. Bu sene parasını verdiğimiz Dubois gol attı yine kimse laf etmedi. Kendilerine herkes orospu karının amını açtığı gibi kaleyi açtıklarından Deniz biraz top oynamak istedi diye vatan haini ilan ettiler adamı. Allah büyük ya herkesin ne olduğunu biliyordur. Sene sonunda tüm algılarının bir yerlere gireceği günü göreceğiz inşallah.

Bunlar ne saçma açıklamalar la?Adam neden 1 puan aldığının savunmasını yapmış bi de kendi oyuncularını itham altında bırakmış.Yalı veledi bütün tuşlara basıyor şampiyonluk için bu sene avrupayı kupayı bırakıp şampiyon olmamız gerekiyor yapmadıkları pislik kalmadı artık

Aşağılık bir oluşum var bildiğin şampiyonluk için terör örgüt kuruluş türk futbolunu tamamen kaosa sürüklemenin peşindeler.
Kulağından tutup geçmişini silip atılması gerken kendini değerli sanan soyadına güvenen bir herif ve yandaşları var.

Çakma GSlileri sevindiren bir açıklama olmuş zira Fener puan kaybettiğinde üzülmüşlerdi.

Oyunları berbatlaştıkça, sıçacaklarını anlayıp sosyal medya itlerini saldılar. Biliyorlar başına gelecekleri, biliyorlar acı sonu…

Kaderinden kaçamazsın, itlerinin oluşturduğu algı ile ancak kendi taraftarını kandırırsın.

Samsunspor’un istatistikleri ortada; 17 şut, 1.07 xg, 27 kez rcs topla buluşma, 47 kazanılan ikili mücadele, 11 başarılı top kapma, 12 pas arası, %72 pas isabet

Kendileri şut bile çekemediler bu takıma, gelip sağa sola kuduz gibi saldırıyorlar. Ona buna şike göndermesi yapacaklarına önce bizim maçlarda şut çekmeyi öğrensinler

Fb kayırılmak istiyor. Kendilerine karşı iyi futbol oynanmasın istiyor. Fb hak yemeyi kendine hak görüyor. Hak yiyemeyince deliriyor.

Bu başkan bozuntusu fırıldak alinin kuklası.
sövmeden izahı zor o yüzden burda kkesiyoru.puşluğun, ibneliğin bile bir sınırı olmalı

Adamlar hakikaten kafayı yemişler artık, onlara göre yendiğimiz tüm takımlar bize yatıyor. Artık bu durum normal bir durum değil patolojik bir vakkadır, incelenmesi gerekiyor toplumun sağlığı ve huzuru için.

sonuçta sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar

1072009243_434:0:2482:2048_1280x0_80_0_0_c5aeed7fc80eb506857a53d679279eda.jpg

Geri
Üst Alt