Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Fenerbahçe bize 1 puanı verdiyse aptallığına verdi"

Abi yeter artık adamlar puan aldı ülkece hain ilan edildiler herkes yatsın mi lan size nasıl haysiyetsiz bir camia bunlar

bu herif ne ayak o kadar hikaye anlatmış, okan kocuk ifbden yediği golün aynısını yedi, emre btün maç götünü yırttı hatta asist yapıyodu, taylan da normal taylandı işte. tüm topçularım arslan gibi oynadı işinize bakın diyemiyomu bu herif yoksa ali oç reklam vermeyecek diye ayak mı yapıyor
Fenerin ne dusundugu

Deli oluyorum, sezonun başından beri 50 defa dedik, fb'nin rakipleri maçı satıyor, rakip topçuları satıyor çıkın bir ima edin, laf çakın, gözdağı verin dedik. 1 kere bile çıkıp birşey demediler, alın işte bakın bu bit yavruları ilk fırsatta nasıl şerefsizce iftira atmaktan geri kalmadılar, kamuoyunda hemen algılara başladılar. Biz niye böyleyiz abi, niye her seferinde pısırık davranıyoruz, neden bu aptal saptal efendi rolünü oynayıp duruyoruz? Şikeciye şikeci diyeceksin, hırsıza hırsız diyeceksin, bu ülkede olgular değil algılar iş yapar niye öğrenmedik bunu hala? Bildim bileli bu değişmiyor, alın geçen yıl Sivas maçında ofsaytımsı diye birşey uydurdular, VAR kayıtlarına kadar dinlettiler, Türkiye'de ilk ve tek olduk. Biz heriflerin 40 tane şikesi için tek laf edemezken onlar tek bir pozisyon üzerinden koca sezon algı kastılar. Bakın şimdi de Samsun maçı için nasıl yangın çıkardılar. Yok abi her seferinde sahada kalalım diye diye oyuncularımıza dayak yedirmekten başka bir haltı beceremedi bu yönetim. Dua etsinler Okan hocanın mucizevi istatistiklerine, yoksa çoktan Burak Elmas'ın yolunda gidiyorlardı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sacmaliklari ciddiye alip cevap vermek buyuk kepazelik

İtin gotune sokacaksin

Bu lig bogazina kadar poka batmis arkadaslar

Bakin bu ligde duzgun takim diye nitelendirebilecegimiz takimin baskani bile boyle konusuyor..

Diger takimlari siz dusunun..

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım

🗨️ "Çocukluğumdan beri Galatasaray'a sempatim var. Ben bunu saklamıyorum. Ancak ben her Galatasaray maçında Samsunsporluyum. Tüm Türkiye bunu bilmeli. Galatasaray maçında çok özel prim verdim. 200 bin liraya yakın prim verdim. Ben çünkü ligde kalmak istiyorum. Ben maç satacak karakterde değilim. Paraya ihtiyacım yok. Milyarlarım var benim."

Adam prim bile vermiş vay arkadaş.

Bir de bize katbetti diye 3 gündür açıklama yapmak zorunda bırakılıyor adam. Ulan bu sene nasıl bir sene 4 tarafımız kOÇ dolu.

Samsunspor taraftarı Taylan oyundan çıkarken yuhaladı; sanki bilerek kotu oynamış gibi bir hava oluştu, başkanın aciklama yapmasında bununda etkisi vardır.

Samsunspor taraftarı Taylan oyundan çıkarken yuhaladı; sanki bilerek kotu oynamış gibi bir hava oluştu, başkanın aciklama yapmasında bununda etkisi vardır.
Samsunspor taraftarı mal olduğu için normal.
Zeka yoksunluğunun en gözle görülür bir biçimde gördüm ben. Muslera korner kullanmak için duruyor halem her seferinde her kale vuruşunda muslerayı durdurdu var ile konuştu. Misal tam tersi olmadı ancak musleradayken hep bekletti eli kulağındaydı. Neyse bu mal taraftar oyunu soğutuyor diye muslerayı ıslıkladı :asd: sahada gördüğünü algılayamayan mahlukat bunlar

Geri
Üst Alt