GSC Haber Sanchez: "Bir yöneticimiz stoper arıyordu ve benden bir isim söylememi istedi"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1748806527430.webp

@mbatuhanagir: "Carlos Cuesta’yı Galatasaray’a sen mi önerdin?"

Davinson Sanchez: "Evet ben önerdim. 5 yıldır onu tanıyorum. Kulüpten yöneticimiz (İbrahim Hatipoğlu) stoper arıyordu ve gelip bana sordu. Birini tanıyor muyum diye. Ben her zaman en iyi referanslarımı söylerim. Cuesta’nın kondisyon ve oyun olarak harika bir performansı var."

dönem boyu kimseyi alamayınca ibram son dakika kulübün 8m sini ben bir çöpe atayım demiş. Hata Ozbek de ama sen ne diye şu kadar bütçe var filan diyorsun bunlara 8-10 var gidin bulun dersen paranı böyle çarçur ederler işte. Bu ibo verecek mi şimdi 8 m kulübe resmen bile isteye kulübün parası yok edildi.

Tam düşündüğüm gibi olduğunu Sanchez teyit etmiş oldu. Daha devre arasında Cuesta transferi aynı böyle anlattığı gibi olmuştur diye mesajım duruyor çünkü taa o zamandan belliydi bu transferin nasıl yapıldığını. Adam bilmediği bir oyuncuyu alıyor ve yöneticiyim diye ortalıkta geziyor hâlâ.

Olaya bak ya. Koskoca Galatasaray nasıl transfer yapıyor

Cebinden çıkarıp versin bıyığını sevdiğim. Yedek stoperlerine 8 milyon teklif gelince havalara uçmuştur Genk.

Vallahu Hayrul Makirin.. (Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır)

Vay be takımdaki futbolcuyu hem futbolcu hem scout olarak çok fonksiyonlu kullanan süper yöneticilerimiz var.

Osi ve sançez reyizler hatip azledilsin diye gerekeni yapıyorlar birkaç gündür

Hatibi böyle yiyeceğiz

Geri
Üst Alt