Saran Group'tan Yayın İhalesi Açıklaması

Demek dogruymus.
125 milyon dolar + kardan pay

teklif edilen rakamlar çok komik! bu rakamlara borç batağındaki bu kulüplerin hepsi batar. 15-20 milyon bütçeli takımlara hazır olun. drogba-sneijder gibi yıldız oyuncuları süper ligde 6-7 sene daha göremeyiz.

Sneijder gibi adamı biz 28 yaşında nasıl buraya getirdik hala düşünürüm

Şöyle bir tablo vardı. Saran açıklamada toplam bedelden daha yükseğinin verdildiğini iddia etmiş. O zaman öyle oluyor diye düşündüm.

FNz-WZdXwAMumTE

Saran adamsa 1. pakete de teklif yapsın. Yarı fiyatına alicam diye yırtınıyor. Başını alırsın.

Şöyle bir tablo vardı. Saran açıklamada toplam bedelden daha yükseğinin verdildiğini iddia etmiş. O zaman öyle oluyor diye düşündüm.

FNz-WZdXwAMumTE
Dediğini anlamadım ama Saran, Bein'in yarısını veriyor, fazla verdiği falan yok. Bein teminat mektubu vermiyor ama Saranın yaptığı teklifi yapsa onlar da verir.

Bein ihaleyi aldığı gün 500 milyon dolar ve 3.26 kurdan aldı, sözleşme daha bitmedi ve kur 15, sen bu ortama döviz bazlı, teminat mektuplu teklif verir misin?

Saran'ın yaptığı şark kurnazlığı başka bir şey değil.

Bu ihalede amma uzadı kim alacaksa alsın artık bu nedir yav.

Dediğini anlamadım ama Saran, Bein'in yarısını veriyor, fazla verdiği falan yok. Bein teminat mektubu vermiyor ama Saranın yaptığı teklifi yapsa onlar da verir.

Bein ihaleyi aldığı gün 500 milyon dolar ve 3.26 kurdan aldı, sözleşme daha bitmedi ve kur 15, sen bu ortama döviz bazlı, teminat mektuplu teklif verir misin?

Saran'ın yaptığı şark kurnazlığı başka bir şey değil.
Al birini vur ötekine, beinde mektup vermiyor sonra indirim diye ağlıyor.İşin özü değerinden fazla istiyoruz bu lige.Sonuç olarak ihale değil bu yapılan resmen yalvarıyoruz para verin diye.

Al birini vur ötekine, beinde mektup vermiyor sonra indirim diye ağlıyor.İşin özü değerinden fazla istiyoruz bu lige.Sonuç olarak ihale değil bu yapılan resmen yalvarıyoruz para verin diye.
Üstat şu anki teklifler para değilki zaten, cücük kadar para girer kasaya.

Fb ile ayrılıp acilen kendimiz satmalıyız ligi.

Kulüplerin giderleri döviz ile ama saran efendi değeri hergun azalan TL ile teklif yapıyor TL ile tekliflerin kabul edilmesi durumunda seneye çoğu kulüp kepengi indirir

kulüplerin batması fikri niye bu kadar korkunç geliyor anlamıyorum

devlet bu kulüpleri bu kadar şımartıp kurtarmasa ve batsalardı şu anda çoktan toparlanmışlardı

Bakalım fbye kaç şampiyonluk çıkacak bu sürede

Biz neden yayin ihalesine katildik? Bu paralar ile nasil hangi kadrolari kuracaklar? Borc odemesine girmiyorum daha bile.

Geri
Üst Alt