Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.766
- 17.550
- 1.868
Demek dogruymus.
125 milyon dolar + kardan pay
125 milyon dolar + kardan pay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saran bu arada beinden her türlü daha fazla veriyor.
Şöyle bir tablo vardı. Saran açıklamada toplam bedelden daha yükseğinin verdildiğini iddia etmiş. O zaman öyle oluyor diye düşündüm.Nasıl oluyor o
Dediğini anlamadım ama Saran, Bein'in yarısını veriyor, fazla verdiği falan yok. Bein teminat mektubu vermiyor ama Saranın yaptığı teklifi yapsa onlar da verir.Şöyle bir tablo vardı. Saran açıklamada toplam bedelden daha yükseğinin verdildiğini iddia etmiş. O zaman öyle oluyor diye düşündüm.
![]()
Al birini vur ötekine, beinde mektup vermiyor sonra indirim diye ağlıyor.İşin özü değerinden fazla istiyoruz bu lige.Sonuç olarak ihale değil bu yapılan resmen yalvarıyoruz para verin diye.Dediğini anlamadım ama Saran, Bein'in yarısını veriyor, fazla verdiği falan yok. Bein teminat mektubu vermiyor ama Saranın yaptığı teklifi yapsa onlar da verir.
Bein ihaleyi aldığı gün 500 milyon dolar ve 3.26 kurdan aldı, sözleşme daha bitmedi ve kur 15, sen bu ortama döviz bazlı, teminat mektuplu teklif verir misin?
Saran'ın yaptığı şark kurnazlığı başka bir şey değil.
Üstat şu anki teklifler para değilki zaten, cücük kadar para girer kasaya.Al birini vur ötekine, beinde mektup vermiyor sonra indirim diye ağlıyor.İşin özü değerinden fazla istiyoruz bu lige.Sonuç olarak ihale değil bu yapılan resmen yalvarıyoruz para verin diye.
Şimdiki teklif kabul oldu diyelim, o an kayyum çalışmaları başlar. Gelecek olan para sadece borca gider, bize de maçlara paf takımla çıkmak kalırÜstat şu anki teklifler para değilki zaten, cücük kadar para girer kasaya.
Fb ile ayrılıp acilen kendimiz satmalıyız ligi.
Kesinlikle katılıyorum, %80 izleyici bu 2 takım için izliyor ligi zaten.Üstat şu anki teklifler para değilki zaten, cücük kadar para girer kasaya.
Üstat şu anki teklifler para değilki zaten, cücük kadar para girer kasaya.