Haber Saran, Suudi Arabistan'daki Transfer Sürecinde Yardımı Dokunan Tayyip Erdoğan'a Teşekkür Etti

Bence gayet normal bir olay. Sayin cumhurbaskanimiz hazir oradayken mudahale etmis. Biz olsak bizim icin de yardimci olurdu diye dusunuyorum. Bir Turk takimina yardimci olundu kafasiyla dusunmek lazim.
Boyle oyuncularin ulkemize transferi Turkiyenin imaji acisindan da faydali. Sorumlu bir devlet buyugunun sorumlu davranmasini mi elestirecegiz?
Ülkenin parası 60+M euro 35 yaşında bir adama gitti ve sen işin hangi tarafındasın bide bunu düşün derim sana.

Transfer dönemi kapanmamis olsa ve kulup zorluk cikariyor diye cumhurbaskani devre’ye girse tepki göstermezdim

Ama transfer dönemi kapanmis

Bu transferin gerceklesmesi fenere bir ayricalik tanindigi anlamina geliyor erdogan dan dolayi

Bu durum rekabete zarar veren bir durum,nasil rekabet edeceksin adamlar cumhurbaskani destegi ile yola devam edeceklerini aciklamis oldular aslinda resmi siteden

Ülke futbolu adina bir skandal
Bir de olayı yumuşatanlar var usta. Çok büyük bir skandal bu. Şu olayı savunan herkes ayıp ediyor, kimse kusura bakmasın. Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Cumhurbaşkanımın böyle bir işe kalkışmasından utanç duydum.

Transfere ön ayak olması ayrı skandal. Devlet konularının konuşulacağını bir ziyarette dandik bir transferin gündeme gelmesi ayrı skandal. Ama bu normalmiş. İki gün sonrada siz şampiyon oluyırsunuz zaten hadi bi kere de Şikeciler şampiyon olsun derse bu da normal olacak demekki.

1770195550152.webp

Bu konuda taraftar refleksiyle duygusal davranildigini dusunuyorum. Bizim enerjimizi transferin son gunu farkli seylere harcamamiz gerekiyor. Organize olup baska seyler konusmak gerekirken adamlarin " zaten bitirdigi " evrak olaylarindan problem cikan bir transferi konusmaya gerek yok. Ulke dinamikleri dogrultusunda tesekkur edilmemesi dusunulemez zaten. Bu tesekkur mesajinin kendilerini zora sokacagini bunlarin yonetimi bilmiyor mu. Neyse, beklenen bir transferdi zaten. Lookmani neden biz alamadik mesela. Icardi konusu neden yeterince seffaf degil? Torreira olayi nedir? Okan hoca senelerdir iceriyi iyi yonetiyor derken acaba oyunculara fazla mi rahat davraniyor da diger takimlara menajer vasitasiyla " beni al " mesaji gonderebiliyorlar. Boyle detaylari gorup konusmak lazim. Ciddiyetsizlik ve fazla rahatligin sonuclarini kupa macinda gormedik mi. Enerjiyi kendimize harcayalim dostlar.

Transfere ön ayak olması ayrı skandal. Devlet konularının konuşulacağını bir ziyarette dandik bir transferin gündeme gelmesi ayrı skandal. Ama bu normalmiş. İki gün sonrada siz şampiyon oluyırsunuz zaten hadi bi kere de Şikeciler şampiyon olsun derse bu da normal olacak demekki.
İşte bu. Olay buraya gidiyor. Ya ver oyuncagini 2 dk da arkadaşın oynasın derlerdi küçükken aynı olay. Yarın bir telefon açılıp ya ver osimheni birazda onlarda oynasın demeyeceğinin garantisini verebilir misiniz? Kimse veremez. Abv böyle ülkenin

Şu konuyla okan hocayi nasil bağdaştirdinız yav. O zaman bizde burada dursuna boşuna sövuyoruz niye almiyor etmiyor diye cümle alem biliyor reisci oldugunu. O telefon etmiş adam alma demiste onu mu uyguluyor diyelim yani.

Heves bırakmadılar açıkçası bu olay ile artık

Kobani sponsorluğundan beri bir uğraş var zaten bu sezon

Tff'nin düşmanlığı, sadece bize özel açıklamaları

Hakemlerin tff tehdidiyle kör göze parmak sokarcasına umurlarında bile olmadan fb lehine her kritik virajda bariz kararları, 12. adam olmaları

Rakip ile oynayacakları her takımda birilerinin cezalı duruma düşmesi, anlamsız yere oynatılmayan topçular

Sanki sınırsız bir bütçe imkanı tanınmış gibi transferler, belki şampiyonluğu direkt etkileyecek bir transferde c.baskanının "el atması"

En üzücü olanı da bunlar ile savaşma niyetinde olmayan, sanki frene basmış aciz Dursun Özbek yönetimini izlemek

Kante'ye patır kütür taban girip ardından sorry cumhurbaşkanım istemeden oldu açıklaması yapılmalı

Geri
Üst Alt