Haber Saran, Suudi Arabistan'daki Transfer Sürecinde Yardımı Dokunan Tayyip Erdoğan'a Teşekkür Etti

Okan hocaya destek olalım ama bu transfer o kadar da konuşulacak bisey değil ya

Kimse kusura bakmasin hoca nin elestirilecek cok yani var fb ye destek verildigini hepimiz biliyoruz hocayi elestirdigimiz konu zaten Avrupa herseyden once ilk 11 var yedek yok takimda taraftara umit veriliyor sonra dalga gecermis gibi parasina bakmadik zaten felsn deniyor.
Eleştirilen konular doğru ama şu ortamda sahip cikilmali

okancı tayfa her halttan hocalarına pay çıkarıyor yemin ediyorum twittirdaki islamcı tayfadan farkınız yok ya hahahahahaha

adamlar kulübüyle anlaşmış oyuncuyla anlaşmış saçma sapan bir organizasyon olan lig kurulu transfere onay vermemiş sanki bonservisi erdoğan örtülü ödenekten ödemiş gibi boş boş ağlamışsınız

yönetim kerem fenere izin verdi diye de ağlamıştınız çöp kazık girdi adamlara yine aynı muhabbet
Sonuç olarak devreye girip çözmemiş mi

Transferlerine yardım etmeleri umrumda değil ama Erden Timur’un aynı nedenden bir aydan beri ceza evinde olduğu sinir ediyor beni.
Şu kodumun Fifa’sı da bir daha çıkıp siyaset futbola karışmasın demesin.

Benim için Galatasaray ailemden bile üstündür. Ben yaşamadığım mutlulukları Galatasaray ile yaşadım. Yanlış diyebilirsiniz sizin bakış açınızdir. Ama ben Galatasarayi bütün değerlerimin üzerinde tutuyorum.

Bu sebeple malum organizasyonu savunup Galatasarayli olan arkadaşlar beni engellerse sevinirim çünkü benim lugatimda Galatasaray herşeyden üstün

Bence gayet normal bir olay. Sayin cumhurbaskanimiz hazir oradayken mudahale etmis. Biz olsak bizim icin de yardimci olurdu diye dusunuyorum. Bir Turk takimina yardimci olundu kafasiyla dusunmek lazim.
Boyle oyuncularin ulkemize transferi Turkiyenin imaji acisindan da faydali. Sorumlu bir devlet buyugunun sorumlu davranmasini mi elestirecegiz?
evet eleştireceğiz hikmet var mı başka bir sorun?

aynı devlet büyüğünün kardeşi vedat gsye gelirken bizzat devreye girip fenere almıştı bunda da mı bir problem yok senin için

Bence gayet normal bir olay. Sayin cumhurbaskanimiz hazir oradayken mudahale etmis. Biz olsak bizim icin de yardimci olurdu diye dusunuyorum. Bir Turk takimina yardimci olundu kafasiyla dusunmek lazim.
Boyle oyuncularin ulkemize transferi Turkiyenin imaji acisindan da faydali. Sorumlu bir devlet buyugunun sorumlu davranmasini mi elestirecegiz?
quik-kanarya-yemi-500-gr-kanarya-yemleri-quik-85210-11-B.webp

Bizim fenerle olan sacma sapan rekabetimiz işi cok sacma yerlere goturuyor ,avrupada elit takimlar dahil hepsi takımları gençleştirme icin uğraşıyorlar,yaşlı oyuncular max azaltmaya uğraşıyorlar fakat biz ve fenerin yolu yol degil maalesef.

Eleştirilen konular doğru ama şu ortamda sahip cikilmali
Galatasaray hocasi kim olursa olsun boyle bir ortamda sahip cikilmali renkdas biz elestirimizi yaparken hocayi futbol olarak elestiriyoruz.Usg macinin bence aciklamasi olamaz yenmemiz gereken bir macti.2 sene Az ve Spartaya elendik bunlar bizi rahatsiz ediyor lige gelince her durumda hocamizin arkasindayiz.Yeter ki silik davranmasinlar.Bu transfer donemi mesela beni rahatsiz etti ilk basta orta sahaya para harcanacak felan dendi sonra nerdeyse para harcamadan donemi kapatiyorduk.Taraftar tepki gosterince Renato Nhaga alindi.

Galatasaray hocasi kim olursa olsun boyle bir ortamda sahip cikilmali renkdas biz elestirimizi yaparken hocayi futbol olarak elestiriyoruz.Usg macinin bence aciklamasi olamaz yenmemiz gereken bir macti.2 sene Az ve Spartaya elendik bunlar bizi rahatsiz ediyor lige gelince her durumda hocamizin arkasindayiz.Yeter ki silik davranmasinlar.Bu transfer donemi mesela beni rahatsiz etti ilk basta orta sahaya para harcanacak felan dendi sonra nerdeyse para harcamadan donemi kapatiyorduk.Taraftar tepki gosterince Renato Nhaga alindi.
Onların hepsinde haklisin

Aynısını her takıma yapacaksa sorun yok, yapmadığı için eleştiriyoruz zaten usta. Biz olsak bize yardımcı olur diye düşünemeyiz.

Transfer dönemi kapanmamis olsa ve kulup zorluk cikariyor diye cumhurbaskani devre’ye girse tepki göstermezdim

Ama transfer dönemi kapanmis

Bu transferin gerceklesmesi fenere bir ayricalik tanindigi anlamina geliyor erdogan dan dolayi

Bu durum rekabete zarar veren bir durum,nasil rekabet edeceksin adamlar cumhurbaskani destegi ile yola devam edeceklerini aciklamis oldular aslinda resmi siteden

Ülke futbolu adina bir skandal

Transfer dönemi kapanmamis olsa ve kulup zorluk cikariyor diye cumhurbaskani devre’ye girse tepki göstermezdim

Ama transfer dönemi kapanmis

Bu transferin gerceklesmesi fenere bir ayricalik tanindigi anlamina geliyor erdogan dan dolayi

Bu durum rekabete zarar veren bir durum,nasil rekabet edeceksin adamlar cumhurbaskani destegi ile yola devam edeceklerini aciklamis oldular aslinda resmi siteden

Ülke futbolu adina bir skandal
İşte bu it sürüleride sizide Mehmet Ağar kolluyor diyorlar. Bi mal fenerli arkadaşım var birgün ömüğünü sıkıcam bu Mehmet Ağır muhabbetinden dolayı

Geri
Üst Alt