- 2 Temmuz 2011
- 137.217
- 58.398
- 5.488
Okan hocaya destek olalım ama bu transfer o kadar da konuşulacak bisey değil ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eleştirilen konular doğru ama şu ortamda sahip cikilmaliKimse kusura bakmasin hoca nin elestirilecek cok yani var fb ye destek verildigini hepimiz biliyoruz hocayi elestirdigimiz konu zaten Avrupa herseyden once ilk 11 var yedek yok takimda taraftara umit veriliyor sonra dalga gecermis gibi parasina bakmadik zaten felsn deniyor.
Sonuç olarak devreye girip çözmemiş miokancı tayfa her halttan hocalarına pay çıkarıyor yemin ediyorum twittirdaki islamcı tayfadan farkınız yok ya hahahahahaha
adamlar kulübüyle anlaşmış oyuncuyla anlaşmış saçma sapan bir organizasyon olan lig kurulu transfere onay vermemiş sanki bonservisi erdoğan örtülü ödenekten ödemiş gibi boş boş ağlamışsınız
yönetim kerem fenere izin verdi diye de ağlamıştınız çöp kazık girdi adamlara yine aynı muhabbet
evet eleştireceğiz hikmet var mı başka bir sorun?Bence gayet normal bir olay. Sayin cumhurbaskanimiz hazir oradayken mudahale etmis. Biz olsak bizim icin de yardimci olurdu diye dusunuyorum. Bir Turk takimina yardimci olundu kafasiyla dusunmek lazim.
Boyle oyuncularin ulkemize transferi Turkiyenin imaji acisindan da faydali. Sorumlu bir devlet buyugunun sorumlu davranmasini mi elestirecegiz?
Renklerimiz üzerinden akp iması yapan yüzsüzler nerede?!
Bence gayet normal bir olay. Sayin cumhurbaskanimiz hazir oradayken mudahale etmis. Biz olsak bizim icin de yardimci olurdu diye dusunuyorum. Bir Turk takimina yardimci olundu kafasiyla dusunmek lazim.
Boyle oyuncularin ulkemize transferi Turkiyenin imaji acisindan da faydali. Sorumlu bir devlet buyugunun sorumlu davranmasini mi elestirecegiz?
Bu arada unutulmasın kantenin de keremin de nasıl transfer edildiği.
Galatasaray hocasi kim olursa olsun boyle bir ortamda sahip cikilmali renkdas biz elestirimizi yaparken hocayi futbol olarak elestiriyoruz.Usg macinin bence aciklamasi olamaz yenmemiz gereken bir macti.2 sene Az ve Spartaya elendik bunlar bizi rahatsiz ediyor lige gelince her durumda hocamizin arkasindayiz.Yeter ki silik davranmasinlar.Bu transfer donemi mesela beni rahatsiz etti ilk basta orta sahaya para harcanacak felan dendi sonra nerdeyse para harcamadan donemi kapatiyorduk.Taraftar tepki gosterince Renato Nhaga alindi.Eleştirilen konular doğru ama şu ortamda sahip cikilmali
Onların hepsinde haklisinGalatasaray hocasi kim olursa olsun boyle bir ortamda sahip cikilmali renkdas biz elestirimizi yaparken hocayi futbol olarak elestiriyoruz.Usg macinin bence aciklamasi olamaz yenmemiz gereken bir macti.2 sene Az ve Spartaya elendik bunlar bizi rahatsiz ediyor lige gelince her durumda hocamizin arkasindayiz.Yeter ki silik davranmasinlar.Bu transfer donemi mesela beni rahatsiz etti ilk basta orta sahaya para harcanacak felan dendi sonra nerdeyse para harcamadan donemi kapatiyorduk.Taraftar tepki gosterince Renato Nhaga alindi.
Aynısını her takıma yapacaksa sorun yok, yapmadığı için eleştiriyoruz zaten usta. Biz olsak bize yardımcı olur diye düşünemeyiz.Bence gayet normal bir olay. Sayin cumhurbaskanimiz hazir oradayken mudahale etmis. Biz olsak bizim icin de yardimci olurdu diye dusunuyorum. Bir Turk takimina yardimci olundu kafasiyla dusunmek lazim.
Alpercim siz bağlantılarımı hafife alıyorsunuz
İşte bu it sürüleride sizide Mehmet Ağar kolluyor diyorlar. Bi mal fenerli arkadaşım var birgün ömüğünü sıkıcam bu Mehmet Ağır muhabbetinden dolayıTransfer dönemi kapanmamis olsa ve kulup zorluk cikariyor diye cumhurbaskani devre’ye girse tepki göstermezdim
Ama transfer dönemi kapanmis
Bu transferin gerceklesmesi fenere bir ayricalik tanindigi anlamina geliyor erdogan dan dolayi
Bu durum rekabete zarar veren bir durum,nasil rekabet edeceksin adamlar cumhurbaskani destegi ile yola devam edeceklerini aciklamis oldular aslinda resmi siteden
Ülke futbolu adina bir skandal