Haber Saran, Suudi Arabistan'daki Transfer Sürecinde Yardımı Dokunan Tayyip Erdoğan'a Teşekkür Etti

ampül kadar IQsu olanlar "bu hükümet oldukca, biz sampuan olamayiz" diye agliyor hala. tiksinc bi ortam

1. başlıktaki postlara bakılırsa RTE ölene kadar bu ülkeyi yönetir
2. GS taraftarı karşısındaki devasa yapıyla mücadele edeceğine korkak gibi içeride birbirine giriyor

bu vaziyetin sorumlusu Okan Buruk'u eleştirenler midir?

Elinden gelse bir kaşık suda boğacağı adam için sarfettiği sözlere bak.
Tam bir kaypaklık karaktersizlik örneği.
O kadar çok varki ülkede bunlardan..ülke olarak ahlak yönünden feci durumdayız.
Ülkenin en tepesindeki adamın şu işleri falan girmesi Olacak iş değil.Tam bir rezillik.

Ondan sonra birde yapı derler.Hükümet Galatasarayı destekliyor diyen namussuzlar utanır mı tabiki utanmaz.
Ligdeki federasyon başkanının tutumu hakemlerin kararları falan gerçekten iş artık farklı boyutlara geçti..Ve hadi medyadaki diğer onursuz yalakaları geçtim.Galatasaraylıyım diye geçinen yazarı yorumcusu onlarında yatacak yeri yok.
Hiçbir etkileri yok adamların.Ulusal medyada ne kadar vasıfsız Sözde Galatasaray yorumcu varsa doldurmuşlar.

Yıllarca hükümetler ve paşalar tarafından kollandılar, Kenan Evrenler mi dersin? Yaşar Büyükanıtlar mı dersin? Güven Sazaklar mı dersin? 80 ve 90 lı yıllarda albay hakemlerin kıyaklarını mı almadılar. Neler neler. Sonrası zaten şike süreci küme düşürülmediler ve iyice ahlaksızlaştı futbol camiası. Ataşehir basket salonunu bedavaya aldılar, sözde kapalı zarf ihalesi ile. Topuk yaylası, kenan evren lisesi ve en son da maltepe de ki askeri araziyi peşkeş çektiler kendilerine. Gelinen noktada ise artık Saadettin Saran dayanamadı teşekkür etti. Hem içeri girmemek adına hem de rezil olmamak adına. Diyecek söz yok. Takıma sahip çıkmamız lazım. Emir büyük yerden geldi de bizim Dursun başkan o yüzden mi transfer yapmıyor diye de düşünüyorum. Ne diyim.

Hem rakibimiz güçlü olsun lige kalite gelsin diyorsunuz hemi de ağlıyorsunuz ben böyle bir kitle görmedim arkadaş

İlk değil son da olmayacak. Tanju'yu da devletin parasıyla örtülü ödenek diyerek almışlardı.
Vedat Muriqi bizim için direnirken tepesine Mustafa Erdoğan (RTE ağabeyi), şeytan Rıdvan ve spor bakanıyla baskıya aldılar. Çocuk zorla oraya gitti.
Bize o sezon gelse şampiyon olabilirdik.

Mesut Özil için de gelmeden hükümet ile zemin hazırladılar. Türk evladı diye baş danışmanlar tweetler giriyordu. Kolaylığı da sağladılar.
Kerem denen sinsi için "deveden büyük fil var" denilip telefon açıldı.
Kante meselesine de şaşırmadım yani. Adamların hayatı kayırmayla, ittirmeyle, şımartılmayla geçmiş.

Sorsan bu delüzyondaki şizofrenlere, devlet onlara düşman. Onlara pusu kuruldu. 3 Temmuz'da da bunların arkasını RTE kurtardı.
Saraçoğlu'ndan bu yana bu böyle. Kenan Evren, Özal falan isimler değişiyor ama bürokrasi hep bir takıma çalışıyor.
Cumhuriyetmiş.. Yersen...

Geri
Üst Alt