Sarp-Ayhan-Barış Üçlüsüne Çullanıp Rijkaard'a Toz Kondurmayanlara Tarihten Örnekler

Cevap: Sarp-Ayhan-Barış Üçlüsüne Çullanıp Rijkaard'a Toz Kondurmayanlara Tarihten Örn

Evet dostum, haklısın. Yesss. O Fatih Terim elinde yüz küsür futbolcu seçme imkanı varken Bosna'nın arkasında bıraktı bizi. Evettt. haklıısn. Şimdi dönüp de ki bana futbolcu atamıyorsa ne yapsın. Ben de dönüp diyim ki sana Rijkaard kötü sonç alınca öyle olmuyor ama. Sonra sen dön de ki... En sonunda cinnet geçireğim ben, forumun yarısı da sinirden balkondan atlar herhalde.

Sen neden bahsediyorsun Sertaç, Rijkaard futbolcu aramıyor izlemiyor Terim her gün Dünya'yı geziyordu :D

Cevap: Sarp-Ayhan-Barış Üçlüsüne Çullanıp Rijkaard'a Toz Kondurmayanlara Tarihten Örn

Kardeşim takımın teknik direktörü Rijkaard. İstemeyen tutmaz takımı. Kovulana kadar tutmayın olsun bitsin.

Burada biz kişiyi değil takımı tutuyoruz.Şu takımın başına aziz yıldırım gelsin en olmayacak kişi gelsin biz yine bu takımı tutarız.ama siz kişiye göre takım tutuyorsanızki bu mesajdan ben bunu algıladım rijkaard fenere gitse yada istemediğiniz adam takımın başında olsa acaba diyorum.

Boş bir söylem olmuş evet Rijkaard'a sallayanlar önce yönetime ve futbolculara baksınlar ama sen çıkıp Galatasaraya taraftar alma genel müdürü gibi konuşuyorsun

Kimse kusura bakmasın ben böyle düşünüyorum. Galatasaray'ın tabelacılarla işi yok çünkü. Burda Rijkaard'ı istemeyen kişilerin %90'ı tabelacı. Yarın Galatasaray UEFA'yı alır, tabelacılar ovvvvvvv Rijkaaaaarddd diye üşüşürler bu konuya.

Milli takimin 1 Baros'u, Baros'u gectim Nonda'si olsaydi 5 kere giderdik. Bak Keita demiyorum bile.

Diger maddeler komik zaten.

Tabii canım öyledir. Tek sorun forvetti değil mi :o Telegol'e bir başvur sen. Takılırsınız.

Rijkaard'ın çok yanlışları var. Mustafa Sarp'ta ısrar etmesi gibi.

Sen ve senin gibilerin saplantisi su tümcede kendini ele veriyor iste.

Hay saplantınıza da, Teriminize de... İstediğiniz oyun mantığına daa.... Rijkaardınıza da... Yeter Ulan. Bıktım anasını satıyım. Sinirden kelimeleri düzgün yazamıyorum bile. Yeter yahu.

İstediğinizi destekleyin yıldırdınız anasını satıyım, yıldırdınız, bugün ömrümden ömür yediniiz. Valla helal olsun size, taraftarım diye gelip burada millet ahkam kesiyorsunuz.

Siz taraftarsanız ben amigoyum yemin ederim amigoyum.

Fatih Terim ile 6 yediğimiz zaman da takımı tuttum. Hatta o gün formayı giyip çıkabildim dışarı. Kalli görevdeyken de büyük bir mutlulukla formamı giyebildim.

Tam tersi senin isim için takım tuttuğunu gördük şuan. Fatih Terim varsa müthiş, yoksa kötü. O değilde 2. Fatih Terim döneminde niye rezil olduk yahu?

Konustukca batmak. Nerde gördün isme göre takim tuttugumu? "Bu varsa ben tutmuyorum" diye bir ibare mi okudun? Ben Fatih Terim yoksa kötü demedim, Fatih Terim saydigim 4-5 alternatifden biriydi, millet kendince onu zayif halka diye düsünüp ona tutundu. Terim Rijkaard'dan daha basarili olurdu o kadroyla.

Bos bos konusmanin geregi yok.

ahaeuhauea. biz tabelacı, kişi hayranı olduk lan :D

evet, rijkaard babamın oğlu. ne güzel sömürüyo sizi. nasıl zevk alıyorum varya anlatamam :D verin parayı verin. aslında Rijkaard fenerbahçeli. oha bilmiyorduk demeyin. ovv pot kırdım sanırım.

Adnan Polat para basmaya devam etsin Rijkaard'a. ohhh. Rijkaard yarın Fener'e gider, bende Fenerli olurum vallah. Eee, para nerde ben,Sertaç, Namık, Rijkaard orda. Bilmiyomuydunuz bunu?

Konustukca batmak. Nerde gördün isme göre takim tuttugumu? "Bu varsa ben tutmuyorum" diye bir ibare mi okudun? Ben Fatih Terim yoksa kötü demedim, Fatih Terim saydigim 4-5 alternatifden biriydi, millet kendince onu zayif halka diye düsünüp ona tutundu. Terim Rijkaard'dan daha basarili olurdu o kadroyla.

Bos bos konusmanin geregi yok.

Halamın bıyığı olsa amcam olurdu.

Uslüp diye yırtınıyordun bozdun bir an kendini hayırdır? Sinirlendin mi yoksa? :D

Kimse kusura bakmasın ben böyle düşünüyorum. Galatasaray'ın tabelacılarla işi yok çünkü. Burda Rijkaard'ı istemeyen kişilerin %90'ı tabelacı. Yarın Galatasaray UEFA'yı alır, tabelacılar ovvvvvvv Rijkaaaaarddd diye üşüşürler bu konuya.

Ben 10 aydir yaziyorum bu fikirleri. Galibiyetlerden sonra da yazdim cokca. 20. Hafta macindan sonra "Karaktersiz futbol oynuyoruz" diye baslik actim. Bilip bilmeden bos bos konusuyosun, sivama bari.

Halamın bıyığı olsa amcam olurdu.

Uslüp diye yırtınıyordun bozdun bir an kendini hayırdır? Sinirlendin mi yoksa? :D

Kücük cocuklar "Galatasaray'i tutma" diyince cevap vermek gerekiyor haliyle. Sen de dön de kendini provoke et. "Lan", "oha" gibi laflarla dolu postlarin, ben sana sen bos bos konusuyorken "bos konusma" dedim diye üslup mu bozdum? Ben yirtinma ayrica kücük cocuk. Terbiyeni takin kerata.

Manevi cocuklarını takımı cagırıp kaliteli,formda ve gıcık olduklarını cagırmayan Galatasaray sayesinde tanınmış bir adamdan bahsediyoruz hani nerde Avrupa takımları sıraya girmişti?

Ozancım lütfen üslup bozma yahu. aa, ne gerek var. bozacaksan üslup benle muhattap olma? böyle mi demiştin ? :D

Ben 10 aydir yaziyorum bu fikirleri. Galibiyetlerden sonra da yazdim cokca. 20. Hafta macindan sonra "Karaktersiz futbol oynuyoruz" diye baslik actim. Bilip bilmeden bos bos konusuyosun, sivama bari.

Sıvama derken ne demek istediniz ? Üslubunuza dikkat edin.

Burada 2 yazıdan sonra kişiler olayı kişiselleştiriyorlar.Köşeye sıkışınca herkes birbirine sallamaya başlıyor.

Geri
Üst Alt