Sarp-Ayhan-Barış Üçlüsüne Çullanıp Rijkaard'a Toz Kondurmayanlara Tarihten Örnekler

Cevap: Sarp-Ayhan-Barış Üçlüsüne Çullanıp Rijkaard'a Toz Kondurmayanlara Tarihten Örn

Ozan keşke farklı görüşlere daha saygılı yaklaşşan, ben ne dersem doğrusu o mantığından vazgeçsen? He? Belki daha güzel tartışırız.

Sen önce yaptigin saygisizliklardan dolayi özür dile. Ben argümanlarla tartisirim. Rijkaard'i savunanlarin yüzlerce sayfada yazidigi tek sey: KADRO KÖTÜ. Baska en ufak birsey yok. Benim yazdiklarimi bastan sona okuyun. Argüman disinda tek kelime varsa yazin. Somut verilerle anlatilmamis tek argüman varsa onu da yazin.

Cevap: Sarp-Ayhan-Barış Üçlüsüne Çullanıp Rijkaard'a Toz Kondurmayanlara Tarihten Örn

Messi'yi izlerken 2'sinin yaninda da sen vardin sanirim. Ben hayatimda oyuncu konuclandiramadim, sen hangi takimin teknik direktörüsün? Markaci genclik :) Sehir efsaneleriyle büyümüs nesiller iste :) Kraldan cok kralci ne demek onu da bi ögren sana zahmet.

sanırım hiç gazete ya da google den arama yapmıyorsun çoook bilgili bir kişilik olduğun için :) aramızdaki fark ben oyuncu konuşlandırmamış gibi konuşuyorum sen işin buymuş hergün bir takım kurup oyuncu konuşlandırıyormussun gibi konusuyorsun :) Kraldan çok kralcı olmanın ne demek olduğunu bu yaşına kadar öğrenemediysen bu saatten sonra uğraşma öğrenemezsin olmaz sende o ışık yok :) Herkesin bildiğini sen bilmiyorsan markacı gençlik değilsindir cahilsindir :)

Özür dilemiyorum buna 1 diyelim. Sorduğunuz herşeye cevap verdik. Bakın yine söyliyim o zaman. ''Kadro kötü'' 3 büyükler içinde en kötü kadro bizimdir hatta. Fener'de kim var diyebilirsin. Doğrudur. Lakin başlarında Aykut Kocaman var ve oynatmak istediği oyununun Rijkaard'ınkiyle uzaktan yakından alakası yok.

Mesela Beşiktaş'ın bu transfer dönemindeki imkanları şuan Galatasaray'da olsa iş çoktan bitmişti. Yuh lan, ilk maçta 8-0 galip gelmek ayıp mıdır, değil midir diye konuşuyor olurduk.

Taktik, diziliş ve oyun stili itibariyle orta sahamız falso veriyor. Bu da başımızı yakıyor.

Örneğin, kabaca anlatayım.

F. Rijkaard diyor ki, "Mustafa Sarp, topu alınca ayağında fazla tutmadan, Pino'nun koşu yoluna uzun pas at."

Ancak bu uymuyor. Çünkü Mustafa Sarp, uzun pas atabilmek için en az 3-4 kere topu dürtüklemek zorunda. İkincisi her pas denemesi başarısız çünkü yeteneği yok.

sende bezlenirken rijkaard milan da tarih yazıyodu:coffee:

Ben Rijkaard Milan'a transfer olmadan önceki sezon BJK'ye 2-1 kaybettik diye pazartesi okula gitmedim. Dayim Besiktaslidir, öyle kavga ettim ki sinirden o gün hic bisey yemedim. Benim altim bezlenirken sen daha sperm ve yumurta halinde 2 farkli hücre olarak bile mevcut degildin.

Yönetici arkadaşlara seslenelim madem. Ozan daha ne kadar ÜSLUP bozacak? Bi el atıverseniz?

Ben Rijkaard Milan'a transfer olmadan önceki sezon BJK'ye 2-1 kaybettik diye pazartesi okula gitmedim. Dayim Besiktaslidir, öyle kavga ettim ki sinirden o gün hic bisey yemedim. Benim altim bezlenirken sen daha sperm ve yumurta halinde 2 farkli hücre olarak bile mevcut degildin.

iste bu agzina saglik renkdas

O yüzyılda bir olur.

ya ne demek olyuor Rijkaard gidicnce o paralar sorulur...

Rijkaard geldi, hayatimizda belki ilk defa bir transfer sezonu karli kapadik...

Biz ne zaman bir futbolcu yu 8 milona sattik, yada 5 milyona filan ???Eskiden yollamak icin tazminat ödemekden banklarain en iyi dostu olurduk,...

fatih_terim00.jpg

Özledik başkan... :(

Birbirinize başka yerde laf sokun yahu. O kadar büyükseniz tenezzül etmeyin bırakın "bebeler" yazsın kendi çaplarında.

iyide ben rijkaard dan iyi bildiğimi iddia etmiyorum:asd:,ayrıca senn benden erken doğmanda bi işe yaramamış anlaşılan:o

Rijkaard da futbolcularda yönetimde sucludur takım kötü oynuyorsa,cünkü Rijkaardı getiriyorsun iyi kadro vermen gerek sportif başarı yok Aziz Yıldırım gibi mütaahitlik peşinde sanki Adnan Polat ayrıca yönetim futbolcular ve en az Rijkaard pay sahibidir takımın başarısız sportif sonuclar almasında lakin ki öyle değildir benim yorumlamam bu kadar haydi hayırlı işler

Sen "oha", "lan", "tabelaci", "yirtinma" gibi laflarla kendince provakasyon yapip sonra da yöneticilere sikayet mi edersin aklin yetmediginde forumdaki tartismalara?

iste bu agzina saglik renkdas

Geri
Üst Alt