Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.449
- 3.719
- 1.468
Zarpere ilk saran sendin fikirlerini alalım bu hususta ?
Arda Sadi'yi görünce yeminle bir sevimli geldin gözüme,trollün bile sevimlisi iyi.![]()
!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zarpere ilk saran sendin fikirlerini alalım bu hususta ?
Arda Sadi'yi görünce yeminle bir sevimli geldin gözüme,trollün bile sevimlisi iyi.![]()
Başak berabere de olabilir de kazanabilirler de kararsızım.Biz kazanırız daha önce 0-1 veya 1-2 skor vermiştim zaten.
Caps bilerdim ama zaman aşımına ugrayan 1 post oldugu icin pas geciyorum.Kazaniriz dedigi mac da Sivas deplasmanimizmis.Aglatti durduk yere
Konya'da degil miydi son G.tepe kudurtucusu? Ben mi bisey kacirdim?2 hafta sonra Türkiye ye gidiyorum.
Adana ya gidince acaba Mersin'e gecip Sarper'i bulsam mi.
Konya'da degil miydi son G.tepe kudurtucusu? Ben mi bisey kacirdim?
Umarim bizim ahbablardan biri bu hususta bilgi sahibidir, reisi forumda yazmaya tesvik edecek her türlü eylemi sonuna kadar destekliyorum, gerekirse ziyaret bile edilmelidir.Ben Mersin'in oralarda Tarsus da yasiyor diye hatirliyorum.
@Serkan Şafak en yakın dostu bizi bilgilendirecektirUmarim bizim ahbablardan biri bu hususta bilgi sahibidir, reisi forumda yazmaya tesvik edecek her türlü eylemi sonuna kadar destekliyorum, gerekirse ziyaret bile edilmelidir.
Sarper Mersin'de ikamet ediyor.
Bari bizim için bir iki futbolcu baksa.sıcaklardan bunalıp iskandinav ülkerine seyahete gitmiş sarper
Bari bizim için bir iki futbolcu baksa.
Yoksa?ilgilenicek vakit bulursa bakar
Yoksa?