Sebahattin Şirin: "Üst üste 5. şampiyonluk ve Avrupa yolunda hiçbir mazerete tahammülümüz yoktur"

Simdi ironi yaptigi belli de bu ulke kamuoyunun cogu anlamaz bunu.

Ben bu adami zaten sevmiyordum. Boyle "Reis" lakabi takilan hicbir adami zaten sevmiyorum. Kirli kisiler oluyorlar ki bu adamin da evinden $1.5m civari para ve ziynet esyasi cikmis. Bu normal degil. Kim bilir nasil iliskilerle bunu elde etti. Ya da kulupten aldigi biletleri pahaliya satmistir falan. Bilemiyoruz.

Bu niye Öcelan’a özgürlük diyor? Neler oldu şimdi işler iyicene karıştı gibi

reyis neyini savundun allah askına bu adamın ya. bugünki olaydan bağımsız adamın cebinden 1m avro cıkmıs bunun savunulacak yanı olamaz. gene de sonuclansın bakalım sürec. eğer o paralar karaborsadan edinilen paralarsa yesin çıkaramasın insallah. bu işin sonu kulübe de varmalı artık. bu vb adamlara gruplara vermesinler bedava bilet. şahsen biliyorum ya gs fb kupa kaldırdığımız mac. sezonunun kombinesi 6 bin tlydi. o maça 3bin avro para ile girmisti yanımdaki gurbetciler kardesiyle birlikte 6 bin avro para vermislerdi o dönem. euro 20 tllerdeydi. 60 bin para vermis kombinenin 6 bin olduğu sezon tek maca. düşünün siz gerisini.
Twitterdaki mesajını :asd:

bu bahaneyle belki taraftar grubuda kapanır

Ne ironisi yahu? Yerim böyle ironiyi! Sen bir taraftar grubunun liderisin. Böyle bağırarak taraftarı ve camiayı zor durumda bırakıyorsun. Galatasaray üzerine algı oyunlarının had safhaya ulaştığı bir dönemde şunu yapıp Galatasaray düşmanlarının eline koz veremezsin.

İroniymiş de bilmem neymiş, geçin bunları!! Evinden çıkan milyon dolar değerindeki para da mı ironi? Hadi ruhsatsız silah çıkmış onu anlarım, tribün liderisin zaten ingiliz asilzadesi değilsin. Kendini koruma amaçlı edinmiş diye düşünebilirim de o kadar paranın senin evinde ne işi var Sebo? Yönetimlere biat karşılığı kulüpten aldığın bedava biletleri 10 katına falan mı sattın ne yaptın? Galatasaray'ın parasını mı yedin? Boğazında kalsın ne diyeyim, yazıklar olsun.

Ne ironisi yahu? Yerim böyle ironiyi! Sen bir taraftar grubunun liderisin. Böyle bağırarak taraftarı ve camiayı zor durumda bırakıyorsun. Galatasaray üzerine algı oyunlarının had safhaya ulaştığı bir dönemde şunu yapıp Galatasaray düşmanlarının eline koz veremezsin.

İroniymiş de bilmem neymiş, geçin bunları!! Evinden çıkan milyon dolar değerindeki para da mı ironi? Hadi ruhsatsız silah çıkmış onu anlarım, tribün liderisin zaten ingiliz asilzadesi değilsin. Kendini koruma amaçlı edinmiş diye düşünebilirim de o kadar paranın senin evinde ne işi var Sebo? Yönetimlere biat karşılığı kulüpten aldığın bedava biletleri 10 katına falan mı sattın ne yaptın? Galatasaray'ın parasını mı yedin? Boğazında kalsın ne diyeyim, yazıklar olsun.
Tribün liderinin evinden kaç para çıksa normal karşılardın?

Zeka seviyeniz benim gibi birine uA tribün liderini savundurtuyor. Koyun gibisiniz hemen maniple oluyorsunuz.

bana ironi gibi gelmedi ironi görmesek inanacaz, yakıştıramayanlar ironi diyor sanırım

Zeka seviyeniz benim gibi birine uA tribün liderini savundurtuyor. Koyun gibisiniz hemen maniple oluyorsunuz.
Desteklediği siyasi partinin de o ismini anmak istemediğim kişiye özgürlük düşüncesinde olduğunu, bu minvalde kararlar almaya doğru gittiğini gördüğü için ironi yapmamış olma ihtimali de hiç yok mu sizce ?

Geri
Üst Alt