Şehmus Canşiş
Kırmızı Üye
- 25 Kasım 2008
- 1.665
- 0
- 286
Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat: 2348 ; Adnan Öztürk: 1730| 19 Sandık Açıldı
İşte bu be
İşte bu be

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YİĞİT ŞARDAN'IN AÇIKLAMASI:
"Galatasaray genel kurulu artık Galatasaray’a dar gelen ve yırtılıp atılması gereken bir cekettir. Bu ceket bir gün kaçınılmaz olarak yırtılıp atılacaktır.Ama doğrusu genel kurulun bunu kendi iradesiyle, üyelerinin rızasıyla yapmasıdır. çünkü artık bilinmelidir ki Galatasaray’ın gerçek sahibi Galatasaray’a gönül verenlerdir.
Size çok açık söylüyorum: hayatında bir kez bile ali sami yen’e gitmemiş, ama Galatasaray mağlup olduğunda bu salondaki herkesten çok daha fazla üzülen taraftar, emin olun hepimizden çok daha fazla Galatasaraylıdır."
Adnan Polat Başk...
son sandıkta fark kapanır diyenler nerde ?
genç liseliler tedirgin![]()
öztürkçüler hala halay çekiyormuymuş ?![]()
Adnan Polatın çok ciddi hataları olmuştur.Proje,proje,proje Adnan Polat fanatiklerinin dilinden düşürmediği kelime..Ama Adnan Polatın hangi proje ile başkan olduğunu sorsan bilmezler.Hep devam eden var olan projeler.Maksat karizmatik mi,Haldun Üstünel sayesinde yıldız isimler geliyor mu,Gerisi boştur..
Ben Galatasarayı deliler gibi seven bir taraftar olarak başkan kim olursa olsun sonuna kadar desteklerim.Ama körü körüne değil..
Her şeyden öte bu camia içerisindeki insanlar bundan önceki dönem olsun,şimdiki dönem olsun Galatasaray için çok seçkin bir tek liste ile seçime girmeliydi.(böyle düşünmemin sebebi çok ciddi bir borç batağının içinde olunması.Bir kereliğini bu zor dönemlerde yapılmalıydı)Ondan sonra ben Galatsarayı çok seviyorum diye geçinirler..Bunun tanımı hobi niyetinde takım tutmaktır.
Adnan Polatı başarılı bulmuyorum.Ama nefrette etmiyorum..Tekrar seçilirsede bir taraftar olarak sonuna kadar desteklerim.Taraftarı tam olarak tanımadığı Adnan Öztürk ise seçim sürecindeki söylemleri ve açıkladığı listeyle beni bir taraftar olarak bilgilerim doğrultusunda hiç etkilemedi..
Eski oyuncularımızın yani efsane oyuncularımızın Adnan polata oy atmamalarını çok normal karşılıyorum..
Genel olarak başkanlık konusunda taraftar yorumlarına bakınca Galatasarayın neden başarısız bir süreç yaşadığını hatta neden ezeli rakiplerine farklar atamadığını çok iyi anlıyorum.