SEÇİM 2010: Adnan Polat: 2.944 ; Adnan Öztürk: 2.290 | Kazanan Adnan Polat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat: 2348 ; Adnan Öztürk: 1730| 19 Sandık Açıldı

İşte bu be :D

YİĞİT ŞARDAN'IN AÇIKLAMASI:

"Galatasaray genel kurulu artık Galatasaray’a dar gelen ve yırtılıp atılması gereken bir cekettir. Bu ceket bir gün kaçınılmaz olarak yırtılıp atılacaktır.Ama doğrusu genel kurulun bunu kendi iradesiyle, üyelerinin rızasıyla yapmasıdır. çünkü artık bilinmelidir ki Galatasaray’ın gerçek sahibi Galatasaray’a gönül verenlerdir.

Size çok açık söylüyorum: hayatında bir kez bile ali sami yen’e gitmemiş, ama Galatasaray mağlup olduğunda bu salondaki herkesten çok daha fazla üzülen taraftar, emin olun hepimizden çok daha fazla Galatasaraylıdır."

Helal be sana Yiğit Şardan. Bence Adnan Polat başkanlığı bırakınca Yiğit Şardan gelecek o kutsal göreve .

son sandıkta fark kapanır diyenler nerde ?

Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat: 2481 ; Adnan Öztürk: 1818 | 20 Sandık Açıldı

Artık derbiyi konuşmanın vakti geldi :D

geride sayılmayan 1000 e yakın oy kaldı ve farkda 600 den fazla bu iş bitmişdir:))))

20-24. sandıklarda çok iddialılardı genç liselilerden dolayı,bakalım şimdi göreceğiz.

genç liseliler tedirgin :D

Olay bence bitmiştir arkadaşlar.Adnan Polat Başkanımız.Hayrlı olsun...

21. Sandık gelicek birazdan.

öztürkçüler hala halay çekiyormuymuş ?:D

Adnan Polatın çok ciddi hataları olmuştur.Proje,proje,proje Adnan Polat fanatiklerinin dilinden düşürmediği kelime..Ama Adnan Polatın hangi proje ile başkan olduğunu sorsan bilmezler.Hep devam eden var olan projeler.Maksat karizmatik mi,Haldun Üstünel sayesinde yıldız isimler geliyor mu,Gerisi boştur..

Ben Galatasarayı deliler gibi seven bir taraftar olarak başkan kim olursa olsun sonuna kadar desteklerim.Ama körü körüne değil..

Her şeyden öte bu camia içerisindeki insanlar bundan önceki dönem olsun,şimdiki dönem olsun Galatasaray için çok seçkin bir tek liste ile seçime girmeliydi.(böyle düşünmemin sebebi çok ciddi bir borç batağının içinde olunması.Bir kereliğini bu zor dönemlerde yapılmalıydı)Ondan sonra ben Galatsarayı çok seviyorum diye geçinirler..Bunun tanımı hobi niyetinde takım tutmaktır.

Adnan Polatı başarılı bulmuyorum.Ama nefrette etmiyorum..Tekrar seçilirsede bir taraftar olarak sonuna kadar desteklerim.Taraftarı tam olarak tanımadığı Adnan Öztürk ise seçim sürecindeki söylemleri ve açıkladığı listeyle beni bir taraftar olarak bilgilerim doğrultusunda hiç etkilemedi..

Eski oyuncularımızın yani efsane oyuncularımızın Adnan polata oy atmamalarını çok normal karşılıyorum..

Genel olarak başkanlık konusunda taraftar yorumlarına bakınca Galatasarayın neden başarısız bir süreç yaşadığını hatta neden ezeli rakiplerine farklar atamadığını çok iyi anlıyorum.

hadi millet herkes fenev maçının topiğine.bu seçim burada biter

Adnan Polatın çok ciddi hataları olmuştur.Proje,proje,proje Adnan Polat fanatiklerinin dilinden düşürmediği kelime..Ama Adnan Polatın hangi proje ile başkan olduğunu sorsan bilmezler.Hep devam eden var olan projeler.Maksat karizmatik mi,Haldun Üstünel sayesinde yıldız isimler geliyor mu,Gerisi boştur..

Ben Galatasarayı deliler gibi seven bir taraftar olarak başkan kim olursa olsun sonuna kadar desteklerim.Ama körü körüne değil..

Her şeyden öte bu camia içerisindeki insanlar bundan önceki dönem olsun,şimdiki dönem olsun Galatasaray için çok seçkin bir tek liste ile seçime girmeliydi.(böyle düşünmemin sebebi çok ciddi bir borç batağının içinde olunması.Bir kereliğini bu zor dönemlerde yapılmalıydı)Ondan sonra ben Galatsarayı çok seviyorum diye geçinirler..Bunun tanımı hobi niyetinde takım tutmaktır.

Adnan Polatı başarılı bulmuyorum.Ama nefrette etmiyorum..Tekrar seçilirsede bir taraftar olarak sonuna kadar desteklerim.Taraftarı tam olarak tanımadığı Adnan Öztürk ise seçim sürecindeki söylemleri ve açıkladığı listeyle beni bir taraftar olarak bilgilerim doğrultusunda hiç etkilemedi..

Eski oyuncularımızın yani efsane oyuncularımızın Adnan polata oy atmamalarını çok normal karşılıyorum..

Genel olarak başkanlık konusunda taraftar yorumlarına bakınca Galatasarayın neden başarısız bir süreç yaşadığını hatta neden ezeli rakiplerine farklar atamadığını çok iyi anlıyorum.

Yanlış anlama renktaş sen böyle konuşunca aklıma Mehmet Demirkol geldi birden :) ...

Çok esrarengiz bir konuşma tarzı var onunda :)

Ne oldu bittimi kim kazandı?

21. sandıkdan haber var mı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt