Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir sorum olacak?

Şimdi olağanüstü seçim olsa bile mayıs'ta tekrar seçim olacak mı? Yoksa bu seçim onun yerine mi geçiyor? Bu konuda kesin bir bilgi var mı?

M. Helvacı Ünal Aysal mayısta geri dönecek falan demiş. Eğer mayısta tekrar seçim olacaksa bana da öyle gibi geliyor.

Bir sorum olacak?

Şimdi olağanüstü seçim olsa bile mayıs'ta tekrar seçim olacak mı? Yoksa bu seçim onun yerine mi geçiyor? Bu konuda kesin bir bilgi var mı?

M. Helvacı Ünal Aysal mayısta geri dönecek falan demiş. Eğer mayısta tekrar seçim olacaksa bana da öyle gibi geliyor.

Asıl secimler Mayıs'ta ama Ünal Aysal'ın kacar gibi gittikten sonra tekrar aday olması kendisine yakısmaz. Mayıs'ta Dürüst sağlam bir ekip ile aday olur ve kazanır diye düsünüyorum. Bence Dürüst-Öztürk-Albayrak gibi isimlerin sürekli geri adım atmasının en önemli sebebi bu.

Mayıs'ta Terim'ide tekrar takımın basında görecez gibime geliyor ama bu sezonu nasıl cıkartacaz ???

Yaziklar olsun sana Ünal Aysal. Yemeyiz yani. Kacip gidiyorsun. Hadi bakalim. Belcika´ya kadar yolun var. Yazik yazik.

Simdi cesaret göstermeyen korkaklar da bi daha Baskanlik lafini agzina almasin mümkünse.

Ömrü az olmasina ragmen bu yönetimin, insallah bu sezonu götürecek capta isimler olur Yarsuvat´in listesinde. Ne diyelim artik.

Alp Yalman'ın listesinde "İşin Çelebi, Taner Aşkın, Engin Kaptanoğlu, Levent Nazifoğlu, Dikran Sonmezgil, Nasuhi Sezgin" gibi isimler var.

Duygun Yarsuvat'ın listesinde ise "Abdurrahim Albayrak, Ebru Köksal, Mete İkiz, Hamdi Yasaman, Arda Üçer, Dursun Özbek, Ural Aküzüm" gibi isimler bulunuyor.

Bu seneyi ancak futboldan anlayan bir başkan kurtarır oda alp yalman, hukukçuya ihtiyacımız yok şuan, kaçakta mayısta tekrar aday olur artık

Bu adaylardan ve listelerden hangisi seçilirse seçilsin, ne görev süresini tamamlar ne de derdimize deva olur.

Üzgünüm.

Arda Ucer su genc cocuk degil mi Polat'i kovaladigimiz kongrede costurmustu milleti.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Ha bak o cocuk iyi. Ebru koksal zaten kulubun girdisini ciktisini iyi bilenlerden. Albayrak'tan da faydalanilir.

Hani iyi liste degil ama is gorur en azindan, Yalman gibi magandalari doldurmamis.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Galatasaray tarihinin en zayıf seçimi kim ne derse desin. Galatasaray sahipsiz bırakılmıştır, artık lise takımı olmaktan çıkmalıyız ben bu kadar heyecansız güçsüz seçim görmedim. 75-80 yaşlarıında 2 aday ile seçime giriyoruz. Şu an inanılmaz sinirli durumdayım, madem aday olmayacaktınız yönetime girmeyecektiniz ne diye seçime götürdünüz, Ünal Aysalı kovdurdunuz! Galatasaray tarihinin en karanlık günleri maalesef, acilen sistem değişmeli ve Galatasaray liselilerin at koşturduğu kulüp olmaktan çıkmalıdır

By9HhEKIgAA9je7.png:large

By9HNjJIgAAb3rn.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt