Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarsuvat Azizin avukatını listeye almış diye tepki gösterdik.
Alp Yalman konuya direkt daldı : " Aziz benim dostum " dedi...
Hani derler ya: " Beterin beteri vardır" diye...

Valla Azizle dostluk yapacak bir adam geleceğine Azizin avukatlığını yapmış adamı listeye almış biri gelsin. Bin kat iyidir.
Alp Yalman seçildiğinde ilk demeci " Aziz dostumdur. Fener güzide kulüptür. Ne Aziz ne de Fener şike yapmamıştır" olur herhalde.

yeni başkan alp yalman h.o şimdiden bence
66Gm89.png

Yarsuvat secilmezse hepimize gecmis olsun.

gs üyesi 1400 kişi değil ayrıca oy veren 7000 bin kişi var sanırım. ama ben başa baş gideceği izlenimini aldım. yarsuvatın toplantısına 200 üye katılması önemli değil dürüst çok oy getirecektir.

ve yalmana 1200 oy çıkması bile skandal ya.

Ben Yarsuvat'a kesin gözle bakiyordum ama öyle degilmis. Ne bilim burda Aziz yalakasina, Polat'in adamina oy vermezler fln deniyordu.

ya yalman denen herif resmen beni secmeyin diyor laf olsun diye girdim bari azizcilik yapimda sevmesinler diyor

Yemekler iyiyse ondan katılım yüksektir. :) Tahminim %70-30 gibi Duygun Bey kazanır.

hadi kim seçilicekse seçilsin çiftliğe döndü klüp,baskette oyuncu maaşları yatırılması ve transfer için yeni başkan bekleniyormuş,bizimkiler ceplerinden para çıkartmamak için başkanda seçmezler transfer süresi bitene kadar.

Son düzenleme:
Yeni seçilen kim olursa olsun ilk iş olarak prandelliyi kovmazsa onların da Allah bin belasını versin.

Yeni seçilen kim olursa olsun ilk iş olarak prandelliyi kovmazsa onların da Allah bin belasını versin.

öztürk hariç kovucak cibiliyet yok hiçbirinde boşa ümitlenme,niye riski girsin adamlar,şampiyon yapamassalar ortamlarda Aysal'ın getirdiği t.d derler nolcak.

Abdurrahim aslinda sinyali verdi. 25 ekimden sonra unutulan futbolcular yildiz olacak dedi. Kim yapacak bunu o halde. demekki yeni hoca var planlarinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt