Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih-terim-de-oy-kullandi-634125-664x354.jpg

Adam söylüyor Duygun Yarsuvat Mayısa kadar başkanım diye.. Sonra genç isimlerin aday olmasını bekliyoruz malesef öyle kötü bir durumda bıraktı ki Aysal geleceği hesaplayan hiçbir başkan adayı aday olamadı..

Aslında bunu Aysal ile ilişkilendirmek yanlış, kulüb içi çakal yuvası.

Son 5 seçimde başarı sonrası olan seçim harici aday olmak isteyen yok.

Başarıya endeksli bir yapı var kimse aman dur elimi şu taşın altına koyayım demiyor. O yüzden kulüp yönetim şeklini ve tüzüğü değiştirmek gerekir.

Prandelli ile devam bile etse (ki sanmıyorum) Işın Çelebi ve Taner Aşkın'ı yönetici görmekten daha iyidir.. Ayrıca Yalman ben prandelli'yi kovacağım dedi mi ben mi kaçırdım?

Bu açıklamadan bunu anlıyorum ben açıkçası ama bilemiyorum. Bi de Sneijder kıymetli bi oyuncu demişti oradan da artı 1. Onu da kesin takımda tutacağını öngörebiliriz.

''Radyospor’a konuşan Yalman, 4-0’lık Borussia Dortmund yenilgisinin ardından Prandelli’nin yaptığı “Benim buraya gelme nedenim 4. yıldız. Hedefimiz lig" açıklamasını “talihsiz” olarak nitelendirdi. Yalman “Prandelli’nin bu açıklaması talihsizlik. Galatasaray yarıştığı her yerde zirveyi hedefler" dedi.
"KADRO ŞİŞMİŞ"

Alp Yalman "Başkan olduğunuz takdirde Cesare Prandelli ile devam edecek misiniz?" sorusuna “Ben, Prandelli ile ilgili kararımı verdim. Bunu kendisiyle görüştükten sonra ileteceğim” şeklinde yanıt verdi''

5-6-7. sandıklar sporcularınmış.. Alp'e en çok oy buralardan gelir diyorlar..

seçim mekanında birisi öksürse 10 kişi kalpten gidicek gibi duruyor :S

Neye göre 2 adaydan birini destekliyor buradaki arkadaşlar cidden bilmiyorum. Aralarıdna Kongre üyesi varsa bilmiyorum ama birbirlerinden ne konuda farklılar ki tercih edelim?

Ha zaten bu kongre ve delege yapısından çıkan adayların öyle birbirinden farkları olmaz. Olsa da seçilen iktidar olsa da muktedir olamaz. Çünkü işi hep derin Galatasaray görür.

alp yalmana oy verenlere allah akıl fikir versin. bu nasıl iştir anlamadım kulübü şike lobisine mi kaptırmak istiyorlar

Neye göre 2 adaydan birini destekliyor buradaki arkadaşlar cidden bilmiyorum. Aralarıdna Kongre üyesi varsa bilmiyorum ama birbirlerinden ne konuda farklılar ki tercih edelim?

Ha zaten bu kongre ve delege yapısından çıkan adayların öyle birbirinden farkları olmaz. Olsa da seçilen iktidar olsa da muktedir olamaz. Çünkü işi hep derin Galatasaray görür.

Bir çok neden saya bilirim ama senin başkan adayın azize yalakalık yarışına girip şikeyede inanmıyorum derse bir çok taraftar burda onu desteklemez.

Alp Yalman : "Aziz Yıldırım'ın başımın üzerinde yeri var."

Hiçbir konuda fikir sahibi olmayan bir Galatasaraylının bile şu sözden sonra Yarsuvat'ı desteklemesi şart değil farzdır.

Bir çok neden saya bilirim ama senin başkan adayın azize yalakalık yarışına girip şikeyede inanmıyorum derse bir çok taraftar burda onu desteklemez.

+ Işın Çelebi ve Taner Aşkın gibi 2 ismi yönetici olarak gösterirse + Yapacağı 2 icraat söylerse bunlardan biri Kadıköy'e gitmek diğeri eldeki maliyetli oyuncuları satmak olursa desteklemez...

Konu dışı ama beyler lisemiz ne kadar güzel bir lise değil mi? Orda okumak vardı be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt