Alican Bozok
10 Numara!
- 15 Temmuz 2010
- 14.049
- 367
- 1.548
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam söylüyor Duygun Yarsuvat Mayısa kadar başkanım diye.. Sonra genç isimlerin aday olmasını bekliyoruz malesef öyle kötü bir durumda bıraktı ki Aysal geleceği hesaplayan hiçbir başkan adayı aday olamadı..
Prandelli ile devam bile etse (ki sanmıyorum) Işın Çelebi ve Taner Aşkın'ı yönetici görmekten daha iyidir.. Ayrıca Yalman ben prandelli'yi kovacağım dedi mi ben mi kaçırdım?
Neye göre 2 adaydan birini destekliyor buradaki arkadaşlar cidden bilmiyorum. Aralarıdna Kongre üyesi varsa bilmiyorum ama birbirlerinden ne konuda farklılar ki tercih edelim?
Ha zaten bu kongre ve delege yapısından çıkan adayların öyle birbirinden farkları olmaz. Olsa da seçilen iktidar olsa da muktedir olamaz. Çünkü işi hep derin Galatasaray görür.
Bir çok neden saya bilirim ama senin başkan adayın azize yalakalık yarışına girip şikeyede inanmıyorum derse bir çok taraftar burda onu desteklemez.
6. sandık sayılmadı mı daha...
Neye göre 2 adaydan birini destekliyor buradaki arkadaşlar cidden bilmiyorum. Aralarıdna Kongre üyesi varsa bilmiyorum ama birbirlerinden ne konuda farklılar ki tercih edelim?
Ha zaten bu kongre ve delege yapısından çıkan adayların öyle birbirinden farkları olmaz. Olsa da seçilen iktidar olsa da muktedir olamaz. Çünkü işi hep derin Galatasaray görür.
Bir çok neden saya bilirim ama senin başkan adayın azize yalakalık yarışına girip şikeyede inanmıyorum derse bir çok taraftar burda onu desteklemez.
Oy sayanlar 1. dünya savaşından kalınca geç oluyor ..
Konu dışı ama beyler lisemiz ne kadar güzel bir lise değil mi? Orda okumak vardı be.
Niye öyle dedin ki
Oyları sayan arkadaşlar gençler...