Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alp Yalman'in listesinde Ayhan Akman olucakmis boyle birsey yoktur herhalde.

Gelsin pasam. Kulübü yolgecen hani yapmak pesindeler herhalde. Toplasinlar böyle adamlari. Teknik direktörlüge de Mustafa Denizli getirilir, zaten bizim takim hakkinda neler düsündügünü gecenlerde gördük. Benim beklentim bu sekilde:

• Capsiz baskan
  • capsiz yönetim
  • capsiz yerli TD
  • Meloyu kovarlar
  • Sneijderi "sistemi bozuyor" diye oynatmazlar
  • Burak ile Selcuk "evlatlarimiz oldugu icin sahip cikilir" ve takimin yildizlari ilan edilirler.

Gelsin pasam. Kulübü yolgecen hani yapmak pesindeler herhalde. Toplasinlar böyle adamlari. Teknik direktörlüge de Mustafa Denizli getirilir, zaten bizim takim hakkinda neler düsündügünü gecenlerde gördük. Benim beklentim bu sekilde:

Capsiz baskan - capsiz yönetim - capsiz yerli TD - Meloyu kovarlar - Sneijderi "sistemi bozuyor" diye oynatmazlar - Burak ile Selcuk "evlarimiz oldugu icin sahip cikilir" ve takimmin yildizlari ilan edilirler.

Daha dur Sabri ve Engin de takıma dönecekler, esas ondan sonra gör sen şamatayı.

Hala Aysal istifa mı?

Tapa

Başkan : Alp Yalman
2.Başkan : Taner Aşkın
Yönetim kurulu : İhtiyar heyeti

Teknik Direktör : Mustafa Denizli
Yrd.Antrenör : Ayhan Akman
Sportif Direktör : Hakan Ünsal

İlk icraatlar: Sabri, Engin'in takıma dönmesi
Takım Kaptanları : 1-Sabri, 2-Selçuk, 3-Burak

Devre arası operasyonu: Melo'nun sözleşme feshi, Sneijder'in satılması
Sezon sonu icraatları : Riva'nın ve Mecidiyeköy arazilerinin cüzi miktara elden çıkarılması, Roberto Hilbert ayarında yabancı ve Yusuf Şimşek ayarında yerli oyuncusu transferleri

Takımın oyun şekli : 2 sağ bek 2 sol bek 3 stoperli sistemlerle derbilere çıkma, diğer maçlarda hayallerdeki (!) sistem Umut-Burak'lı 4-4-2

"YENİ GALATASARAY" gümbür gümbür geliyor. Şimdi rakipler düşünsün.

Yorumları okuyorum da bizim düşmana ihyiyacımız yok kendi umutsuzluğumuzla bitiririz klubü Aysal gitti diye çöktük bittik öldük perişanız alo kendinize gelin arkadaşlar çar çakala malzeme vermeyin ve her zaman ki gibi ön yargılı ve peşin hükümlü olmayın HERŞEYİN HAYIRLISI

Valla adayligini aciklamasini bekledigimiz kisiler de cesaret göstermiyor, fedakarlik yapmiyor.

Herkes yemek masasinda cene calip, kendini bu isten siyirma derdinde. Yakismiyor.

Galiba hevesli olan tek kisi Abdurrahim Albayrak, o da herzaman hazir zaten.

Digerleri kacak dövüsüyor. Toplasan 3-4 tane güclü adam var camiada, onlar da herzamanki gibi yanasmiyor.

Yazik gercekten. Alp Yalman´a teslim edecekler Galatasaray´i. Yaziklar olsun.

faruk süren aday olmayacakmış, ali dürüst de düşünmüyormuş. alp yalman olacak herhalde başkan

A.Yalman: "Mali konular ile Allah yardim eder"

Bunu gercekten söylemis mi??? Ya bunu diyen adamdan nasil bir yarar bekliyorusunuz siz.

Alp Yalman´i aday gösteren o 100 kisi var ya, sizin Galatasarayli oldugunuza bile inanmiyorum.

Ikili iliskiler, abi kardes iliskisi, sacma sapan isler. Yahu akil var mantik var ya. Yani saygisizlik etmeyelim de, Alp Yalman nedir ya?

Sizin Galatasaray´a layik gördügünüz Baskan ve yönetim bu mu? Birakin üye olmayi, siz nasil Galatasarayli´siniz ya?

ünal aysal düsmanları cıksın iki kelam etsin

alp dedeyle feda sezonu yaklasıyor

yönetimde dedeler,muhtemelen takımın basına da mustafa dedeyi getirecek

Dürüst & Süren simdi Aysalin ofisindeymis.

Kaynak: Twitter daki Galatasaray sayfalari.

hep aynı seyler,dürüst ve süren iknaya calısıyor,ikna olmuyor

2-3 gündür aynı haberler,baskan dönek degil,söyledigi sözün arkasında durur ve dönecegini sanmıyorum

bizi alp yalmana bırakmasınlar,süren veya dürüstten biri adaylıgını koysun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt