Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alp Yalman'i severim. Su zaman için uygun bir aday gormesem de olursa uzulmezdim. Ama Polat'in desteği doğruysa derhal karşı bir aday hazirlanmali o herifin hayirli bir şeye destek verme ihtimali %0

-Tapatalk-
Özgürkey aday olacak mısınız?

Görmek istediğimiz yönetim

Başkan

Haluk Ulusoy

2.Başkan

Ali Dürüst

Başkan Yardımcısı

Adnan Öztürk

Başkan Yardımcısı

Ali Sabancı
+
Hakan Üstünberk
Mete İkiz
Abdürrahim Albayrak

Gerçekte olan da bunlar. :(

Cemal bey aday olmayacam ama hizmete hazırım dediğine göre, Ünal başkan adaylığını açıklar.
Cemali de yönetime alır.

Ünal Aysal devam...

Ünal Aysal devam etmezse bahsi geçen isimlerden en mantıklısı Helvacı olur.

Ünal Aysal devam etmezse bahsi geçen isimlerden en mantıklısı Helvacı olur.

Helvacı olmaz be Cenk.

Işın Çelebi den nefret ettiğim kadar çok az kişiden nefret etsem de, Helvacı da Taner Aşkın da kare asın diğer isimleri.

Mümkünse o Adnan Polat yönetiminden kimse olmasa olmaz mı?

Helvacı olmaz be Cenk.

Işın Çelebi den nefret ettiğim kadar çok az kişiden nefret etsem de, Helvacı da Taner Aşkın da kare asın diğer isimleri.

Mümkünse o Adnan Polat yönetiminden kimse olmasa olmaz mı?

Helvacı, Polat yönetiminden sayılmaz yahu. :)
Şaka bir yana Yalman'dan ise Mehmet Helvacı başkan olsun. Hiç olmazsa kendi fikirleri var.

''Aysal devam etsin, bırakmak istiyorsa da olağan kongrede devretmeli'' diye düşünüyordum...Camiada hemen herkes şimdi bırakmaması gerektiğini söylerken, Divandaki tepkileri bahane etmesi, kendisi hakkındaki düşüncelerimi giderek daha da olumsuzlaştırıyor...

''Aman bırakma!'' nidaları arttıkça, sanki her açıdan muhteşem işler yapmış, kurduğu yönetimle kulübe çağ atlaşmış da takdir edilmediği için küstürülmüş gibi bir atmosfer oluşuyor giderek...Böyle bir durum yok, hem idari, hem mali yönden çok büyük 'Fiyasko' lara da imza atıldı, başkanlığı döneminde...Bunu, ille taraf seçmem gerekirse Aysal dan yana olacağımı, artılarının eksilerinden daha fazla gördüğümü hep ifade etmiş birisi olarak söylüyorum...

Tek aday Alp Yalman :) Bugün 18´e kadar listeler veriliyor :) Komedi.

Sana da yaziklar olsun Ünal Aysal. Sadece bu kararin yüzünden, taraftar seni affetmeyecektir.

Unal Aysal gerekeni yapmisidir. Simdi Alp Yalmanla basarilar dilerim.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1-Aysal gidip Dürüst-Öztürk-Albayrak 3'lüsünü ikna edecek ve secimlere katılacak.
2-Aysal onursal baskan olacak ve Dürüst ile Öztürk ikilisine karısmayacak.
3-Terim tekrar futbolun basına getirilecek ve Florya'nın tek patronu olacak. Ne Terim yönetime karısacak nede yönetim terim'e. Varsın Aysal bir ömür konusmasın ama gelmesi şart.

1-Aysal gidip Dürüst-Öztürk-Albayrak 3'lüsünü ikna edecek ve secimlere katılacak.
2-Aysal onursal baskan olacak ve Dürüst ile Öztürk ikilisine karısmayacak.
3-Terim tekrar futbolun basına getirilecek ve Florya'nın tek patronu olacak. Ne Terim yönetime karısacak nede yönetim terim'e. Varsın Aysal bir ömür konusmasın ama gelmesi şart.

aman aforoz ederler senı burda :D

bu secımde secılen yonetım 2016 ya kadar secılecek..buyuk ıhtımal sene sonunu bıle goremez bu yonetım bu sene bı gecsın dıe dusunuyor herkes sanırım denılenler dogru 40 50m euro ya ıhtıyac var kı kımse elını tasın altına koymuo

yazık çok yazık. koskoca kulüp alp yalmanın beceriksiz yönetimiyle 2 aya çöker. bu büyük ekonomiyi alp yalman yönetemez

Yuh lan 77 yasinda adam aday mi olacak. Bu kaosta bu stres de hayati kisalir. Gitsin hayatini yasasin bence, kendi sihhatini düsünerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt