Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alp Bey Aziz ile iyi ilişkiler kurmayı düşünüyorsa gelmesine gerek yok.

Aziz'le dost olacam diyen adam Galatasaray'da baskan olamaz olmamalı

BzvyXWnCEAA7GQ7.jpg:large

Vnx7Icyv_normal.jpeg
Galatasaray SK @GalatasaraySK · 25 dk. 25 dakika önce
Alp Yalman: Galatasaray'da kaos ortamı olacağını hissettim ve aday olmaya karar verdim.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 25 dk. 25 dakika önce
Alp Yalman: Ünal Aysal'a daha önce başkanlığı bırakmamasını söylemiştim.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 23 dk. 23 dakika önce
Alp Yalman: Galatasaray'da yapılacak işler 8 aylık sürede tamamlanamaz.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 22 dk. 22 dakika önce
Alp Yalman: Tüm arkadaşlarımızın alacağı görevleri hesap ederek yönetim kurulunu oluşturduk.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 21 dk. 21 dakika önce
Alp Yalman: Benim listemi, benden başka kimse yapamaz; tabiatıma aykırı.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 20 dk. 20 dakika önce
Alp Yalman: Yönetim kurulunu oluştururken birçok kişiyle fikir alışverişinde bulundum.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 19 dk. 19 dakika önce
Alp Yalman: Birçok Galatasaraylı'nın mali durumdan memnun olmadığını düşünüyorum.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 19 dk. 19 dakika önce
Alp Yalman: Önemli olan, mali durumu kontrol altına alarak kısa ve orta vadede durumu düzeltmek.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 18 dk. 18 dakika önce
Alp Yalman: Göreve geldikten sonra Prandelli'yi göndermek Galatasaraylılığa yakışmaz ve bir artı getirmez.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 16 dk. 16 dakika önce
Alp Yalman: Fatih Terim'in gönderilme şeklinden ne kadar memnun değilsem, Prandelli'ye de aynı muamele yapılamaz.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 15 dk. 15 dakika önce
Alp Yalman: Tüm kurumlarla dostluk ve mantık çerçevesinde doğru ilişkiler kurmak lazım ve bunu yapabiliriz.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 14 dk. 14 dakika önce
Alp Yalman: E-Bilet doğru bir amaçla yapıldı ama Passolig doğru işletilmiyor.

Alp Yalman: Statların boş kalması tribün terörü kadar çözülmesi gereken önemli bir husus.

Alp Yalman: Galatasaray'da hem mali, hem idari hem de manevi açıdan sorun olduğunu düşünüyorum.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 12 dk. 12 dakika önce
Alp Yalman: Yöneticilerin cebinden para vererek kulübün idare edilmesine karşıyım.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 11 dk. 11 dakika önce
Alp Yalman: Göreve geldikten sonra gerekli mali yapıyı kuracağız, kimsenin şüphesi olmasın.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 9 dk. 9 dakika önce
Alp Yalman: Galatasaray'ın herhangi bir kulüple düşmanlık içinde olması söz konusu olamaz.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 8 dk. 8 dakika önce
Alp Yalman: Galatasaray Adası tamamen Galatasaray'ın bünyesinde olacak.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · 7 dk. 7 dakika önce
Alp Yalman: Florya ile ilgili tabii ki planlarım var ama bugünden anlatmam doğru olmaz.

Galatasaray SK @GalatasaraySK · şimdi
Alp Yalman: Yeni transferden önce kadrodaki fazla oyuncularla yollarımızı ayırmalıyız.

Safımı değiştirdim.Yarsuvat olsun başkan.

Alp Yalman:"Aziz, benim aslında çok sevdiğim bir insan. Öyle tahmin ediyorum ki onlarla düzgün bir ilişki kuracağız..."

böyle demisse defolsun

diger kulüplerle daha iyi iliski kurmaya calisabilir (Fenerbahce dahil bence) ama sikeci Aziz Yildirim o takimin basinda oldugu sürece olmaz; böyle rezil aciklama sonra buna fazla oy vermezler

Zaten camiada herhalde tek desteği rezil Adnan Polat'tan alıyor,zaten kilit yöneticiler de eski yönetimden...

Eeee tabi Adnan Polat başkan olamazdı piyon olarak bunu sürdüler ortaya...Neyse ki camianın ağır topları ağırlığını koydu da Duygun bey aday oldu...

Alp Yalman'ın seçilmesine imkan yok hele hele bu rezalet açıklamalarından sonra , Duygun beyi çok ciddi bir kesim destekliyor...

iki başkan adayıda beklentileri karşılamıyor ne yazık ki ..bunun için kötünün iyisi yarsuvat olmalı..

Kim gelirse gelsin mayıs da gidecek zaten faruk sürenin ali dürüst ve albayrak ile hazırlandığını düşünüyorum umarım yanılmam..

2 çapsız adamdan biri başkanımız olacak malesef.

Alp Yalman Adnan Polat tarzı bi başkanlık yapacaktır. Aziz'i sever , TFF'yi sever , şike konusunu açmaz. Sabri'yi de affedecekmiş daha ne olsun :)

Yarsavut seçilse bari. En azından o Mayıs ayında aday olmayacağım diyor.

polatın baskanı aziz ile gayet tabii yakın olur

allahtan yarsuvat baskan adaylıgını koydu yoksa buna kalacaktık

Eski başkan Aziz Yıldırım için "kontrolünü yitirmiş zat" falan diyordu.Kulübün içindekiler Fenerbahçe ve federasyonlarla kavgadan epey rahatsız belli ki.Hepsi aynı şeyleri söylüyor.Final maçına çıkmamakla ilgili Galatasaray mücadeleden kaçmamalı demiş.Mücadeleden mi kaçtık orada, bu adamın Galatasaray başkanlığına hangi amaçla talip olduğu belli.

Yarsuvat seçilsin en azından Mayıs'ta bırakacağını söylüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt