Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali dürüst ve Albayrak göreve gelmesi çok önemli

yeni başkan saat kaçta belli olur

Yarsuvat filan anlamam prandelliyi kim kovucaksa o gelsin favorim eric gerets şuan luce enayisi gelmez yine

görev süresinin son günü bugün. kendisine

-kadıköyde alınan kupa için,
-19. şampiyonluk için,
-drogba sneijder gibi oyuncuları parçalı içerisinde izleyebildiğimiz için,
-şampiyonlar ligi heyecanını sıradanlaştırdığın için,
-basket şubesini ayağa kaldırdığı için,
-23 sene sonra kupa getirdiği için,
-euroleague'de tarih yazdığımız için,
-bayan basketde alınacak bütün kupaları aldığımız için,
-erkek basket serisinin final maçına çıkmadığı için,
-"şikeden hüküm giymiş adamla ne dostluğum olacak" dediği için,
-başarılı veya başarısız bu kulübe dünya çapında hocalar getirdiğin için,
ve son olarak fatih terim'i kovduğun için sana teşekkürü borç bilirim.

Bana göre Duygun daha önde başkanlıkta.Duygun ''Kadroda en fazla 22-23 kişi bulunduracağız ve geriye kalanları paraya çevireğiz.Ayrıca takımımıza karoda oynayabilecek yeni gençler gelmeli.Alt yapı ve Taraftara çok önem vereceğiz.Stada çatıyı yapmayı düşünüyoruz.'' demişti.İş yapabilecek başkana benziyor.Diğer Branşlara da önem vereceğini söyledi.İnşallah Duygun olur.

albayrak ve ali dürüst duygun başkandan sonraki başkanın yönetiminde de olmalı.bu sene şampiyon olalım.seneye anasını ağlatıcaz hepsinin.

Sadece Albayrak ve Dürüst'ü yönetimine almasından dolayı değil, karsısındaki adayın sözleri ve destek gördüğü kişilere de bakınca başkanımızın Duygun Yarsuvat olması gerektiğini düşünüyorum. Belki 2 adayda uzun vadede zayıf, kısa vadede iyi fakat Alp Yalman ile bu camianın 2.Adnan Polat dönemi yaşamaya tahammülü yok. Nasıl Adnan Polat'tan sonra Ünal Aysal ile müthiş bir standart yükselmesi gördüysek Ünal Aysal'dan sonra Alp Yalman ile de müthiş bir standart düşüşü görürüz. Başta kalite ve sportif başarı olmak üzere her kademede en az 3 yıl geriye gideriz. Ayrıca mali acıdan da Aysal dönemine çamur atılsada bu dönemden pek bir ilerleme göremeyiz(basta sportif basarı gelmediğinden dolayı). Şahsi fikrim odur ki ben Alp Yalman mali konularda her fırsatta b.k attığı Ünal Aysal'dan daha bilgili biri olduğuna inanmıyorum. Elbette hayırlısı olsun ama mümkünse Duygun Yarsuvat olsun.

Yalman'ın FB-Aziz dost muhabbeti, listesinde yer alan adamların Adnan Polat gibi tarihin en skandal başkanıyla daha önce çalışmış olması ve Polat'ın Yalman'ı desteklemesi bana Yarsuvat doğru isim dedirtiyor.

Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak, Mete İkiz, Mehmet İpekdokuyan, Ebru Köksal ve Selim Arda Üçer çok daha güven veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt