Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarsuvat, inş ayağının tozuyla Prandelli'yi kovar ve önümüzde ki maçlara umut ve inanç ile bakabiliriz.

GS taraftarı umudunu ve inancını kaybetmek üzere Prandelli ile.

Yarsuvat fark atar inşallah.
Alp Yalman , Adnan Polat v2 gibi gözüküyor.(Yönetime aldığı isimler , Polat'ın desteklemesi ve azize ile ilgili söylemleri)

Prandelli'yi,Burak'ı ve bilumum çöpleri gönderebilecek,basketbola yatırım yapabilecek kimse o gelsin.

Hayırlı olur inşallah.

Alp Yalman Aziz Yıldırım ile arkadaş. Özel hayatında da birlikteler zaman zaman.

yarsuvat başkanın kazanmasını istiyorum ve bugün önce başkan yarsuvat olacak sonra barca clasicoda kazanacak keyifli birgün olacak..
forumun aksine adnan polat başkanın karşısında olduğu için değil ağır abiliği ekibi için istiyorum yarsuvatı..
a.albayrak + bir enerji olacak bir de prandelli gönderildi başakşehir maçına kaptan sneijder çıkaracak takımı haberi okusam gece 11 gibi:)

Bitti dertler tasalar... Umarım yeni gelen gideni aratmaz..

Bence de duygun yarsuvat kazanacaktır. Abdurrahim albayrak ve ali dürüst ile yaptığı açıklamadan dolayı bir adım önde görüyorum. Tabiki takımımız için hayırlısı kimse o gelsin başkanlığa

Bana göre Duygun daha önde başkanlıkta.Duygun ''Kadroda en fazla 22-23 kişi bulunduracağız ve geriye kalanları paraya çevireğiz.Ayrıca takımımıza karoda oynayabilecek yeni gençler gelmeli.Alt yapı ve Taraftara çok önem vereceğiz.Stada çatıyı yapmayı düşünüyoruz.'' demişti.İş yapabilecek başkana benziyor.Diğer Branşlara da önem vereceğini söyledi.İnşallah Duygun olur.

6 ayda hangi birini yapabilecekmiş merak ettim:-) kadro konusunda ve gençlerle ilgili dedikleri çok güzel tabi. Ben ençok albayrak ve ali dürüst için destekliyorum. Kısa vadede( bu sene) şampiyonluğu getirebilir bize. Eğer başarılı olursa büyük destek ilegörevine devam edecektir. O zaman bu dediklerini yapabilir

Son düzenleme:
Çoğumuz Yarsuvat'ı dertekliyoruz.. Sanırım sebepleri de belli 2 yönetici :)

6 ayda hangi birini yapabilecekmiş merak ettim:-) kadro konusunda ve gençlerle ilgili dedikleri çok güzel tabi. Ben ençok albayrak ve ali dürüst için destekliyorum. Kısa vadede( bu sene) şampiyonluğu getirebilir bize. Eğer başarılı olursa büyük destek ilegörevine devam edecektir. O zaman bu dediklerini yapabilir

En azından bunu yapcam sunu yapcam diyor Alp bey'in tek vaadi kadıköy'e gitmek ;)

Ü.Aysal : Kendi imkanlarımla Galatasaray'a kalıcı yatırımlar yapacağım ve dışarıdan destek vermeye devam edeceğim.

Prandelli'yi en kısa zamanda göndereceğini düşündüğüm için son anda kararımı değiştirip Alp Yalman diyorum. Duygun Yarsuvat hedefimiz 4 yıldız ve her ne olursa olsun Prandelli ile devam edeceğiz, diyerek bunadığını açıkca göstermiştir. Haa sakın Albayrak falan demeyin. Ben çoğunuzun aksine Albayrak'ın başarılı bir yönetici olduğunu düşünmüyorum. Hele hele futbolun başına geçecek kişi hiç değil. Emeği geçtiği transferleri biliyoruz. Yiğit Gökoğlan, Amrabat'ı falan sanırım hatırlatmaya gerek yok. Fatih Terim'i yerden yere vuranlar nasıl olur da sırf Albayrak için Duygun Yarsuvat'ı desteklerler anlam veremiyorum.

duygun karar değiştirir prandelli konusunda.rahat olun.

Evet ama eksik demişsin, asıl önemli olan neden Alp Yalman'ın listesinin Adnan Polat'ın belirlediği intikam timlerinden oluşması bkz: Taner Aşkın, Işın Çelebi

2 yönetici işte :D
1-Duygun beyin ekibinde bulunan 2 yönetici (Ali Dürüst,Albayrak)
2-Alp beyin ekibinde bulunan 2 yönetici (Taner Aşkın, Işın Çelebi)

Duygun bey ısrarla Prandelli'yle devam edecegiz diyor.Hayal kırıklığına uğruyorum.Umarım bu bir stratejidir.Bu adamla olmadı,olmaz,olamaz,olmayacak.

Duygun başkan alacak gibi. GS içinde adnan tayfası ve liseciler var. Son seçimlerde lisecilerin dediği oluyor ama alp yalman bir sürpriz yapabilir.

taraftar istemiyosa prandelli gider.duygun taraftara uyar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt