Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla prandelli gidecek yok öyle sinirlendirmeyin bu taraftarı artık yeter

Sent from my iPhone using Tapatalk

alb yarlmond wins

Uyanin lan Alp Yalman denen herifin Melo ve Sneijder'i göndermesi muhtemel.
Hele Sneijder hakkinda karara varmadik demis. Melo'yu da Aziz kankasina yaranmak icin gönderir.

Yeni baskanimiz ALF YALMANin camiaya h. olmasi dilegiynen

ALF.jpg
alp-yalman-vaatlerini-anlatti-585757-664x354.jpg

Nezmnd belli olacak ?

* LG G2 Tapatalk *

Alp Yalman'ı destekleyecek kadar düşmeyiniz renkdaşlarım.Adam gelecek ilk icraatı para yapacak topçuları göndermek olacak.Dün baksanıza Sneijder hakkında ne demiş.Muslera'yı felan satabiliriz,Semih'in önünü açmalıyız,Sneijder'in maliyeti yüksek felan demiş.Bu adam aynı Polat tarzı Pino gibi Stancu gibi 5.sınıf vasat topçuları doldurur takıma iyice vasat bir takım yapar bizi.Zaten 3-4 topçuyu çıkarsan rezil bir hale gelir şu takım.Bir de Denizli gelir,kabız oluruz iyice.

Ne diyecek beyler hemen göndereceğiz mi diyecek? Yarın maç var 1 ayı bulur hoca bulmak aramak vs o 1 ayda bunu dedikten sonra bu hocayla nasıl yapacaksın? Bırakın devam edeceğim desin kimse 1 aydan fazla katlanamaz bu adama

Hem liseliler den nefret ediyoruz ki bende ediyorum, bütün projelere karşı çıkıyorlar diyoruz ama bakıyorum yine liseliler destekliyoruz ilginç....

Yalman, melo dahil tüm yabancıları satabilir.Fakir bi kadro kurar.

Umarım Yarsuvat seçilir. Yalman gibi vizyonsuz, basit düşünen birini görmek istemem.

Ali durustle Abdurrahim albayrakin secim kazandirmasi,Unal aysalin ne zoruna gitmistir

yarsuvat kazanacak. dedeler onu destekliyor.bende albayrak ve dürüst için yarsuvatın seçilmesini istiyorum. hayırlısı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt