Seçim Günü'nde Oylar Sayıldı | Tüm Sandıklar Açıldı | Yarsuvat 1777-1566 Yalman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başa baş gidiyor çok tehlikeli Duygun hoca için..

Haydaaaaaaa.
Yalman alacak gibi duruyor ileriki sandıkların etkisiyle maalesef...

Yalman'da çıksa çok üzülmem ama Duygun beyin seçilmesinden yanayım..

Fark açıldıkça Yalman alacak diyorlar :D

son sandıklarda oy kullanacak "liseli olmayanlar" Yalman'a şikeci aziz ile ilgili açıklamaları nedeniyle oy vermezler deniliyordu nasıl eminsiniz son sandıklarda Yalman'ın çıkacağından?

yalmanyarsuvat600_V6OHC.jpg

Şu fotoya bak. Huzurevi gibi bir hava var ortamda.

son sandıklarda oy kullanacak "liseli olmayanlar" Yalman'a şikeci aziz ile ilgili açıklamaları nedeniyle oy vermezler deniliyordu nasıl eminsiniz son sandıklarda Yalman'ın çıkacağından?

Ben tam tersini düşünüyorum son sandıklarda daha fazla oy çıkar diye tahmin ediyorum

Seçti ama başka takımların kurulu gibi yanlışta ısrar etmedi gerekli dersleri verdi getirdiği gibi de götürdü..
tamam doğruda aynı kurul Ünal başkanı da götürdüi projelerine karşı çıkarak. Buarada savunulan yani Ünal başkanın gidişinin mazereti bu ... Bana sorarsan da hepsi oyun ...

tamam doğruda aynı kurul Ünal başkanı da götürdüi projelerine karşı çıkarak. Buarada savunulan yani Ünal başkanın gidişinin mazereti bu ... Bana sorarsan da hepsi oyun ...

Valla Aysal kendi kendini götürdü bence başkalarının sözünü çok dinledi her sene seçime gitti. Yönetim kurulunu değiştirdikten sonra olmayacağı belliydi..

5ci sandıkta alp yalman oyları daha çok gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt