Seçim Nöbeti | 14 Mayıs 2011 | Büyük Gün !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Seçim Nöbeti

Kanaltürk Aysal liste çalışmasını sürdürüyormuş..

Ali Dürüst

Adnan Öztürk

Murat Canaydın

Sinan Kalpakcıoğlu

Abdürrahim Albayrak

Ya ne Abdürrahim Albayrak'ı allah aşkına.. Başka adammı yok? Bu kişi Galatasaray taraftarının sesi filan değil. Kendisini böyle tanıtıyorlar bide daha çok sinir oluyorum...Kendisini gördükçe yalvaran bir adam tablosu gözümün önüne geliyor. Bize Galatasaray'in büyüklügünü kavrayabilcek kisiler lazim

Ya ne Abdürrahim Albayrak'ı allah aşkına.. Başka adammı yok? Bu kişi Galatasaray taraftarının sesi filan değil. Kendisini böyle tanıtıyorlar bide daha çok sinir oluyorum...Kendisini gördükçe yalvaran bir adam tablosu gözümün önüne geliyor. Bize Galatasaray'in büyüklügünü kavrayabilcek kisiler lazim

Aynen yaa, ağlayıp sızlayan, duygusal insanlar geçmesin kulüp'ün başına; taraftar gibi davranıp işi berbat ediyorlar sonra.

Abdürrahim Albayrak taraftaradir. Galatasaray'in basina ise yönetici lazim, profesyoneller lazim. Bilgili, görgülü, karizmatik, otoriter, egitimli insanlar lazim. Kusura bakmasin Albayrak ama bir önceki secimde listeden cikarildi diye, yagmurda sokak ortasinda agladim diye kendini acindiran, Arena acilisi sonrasi Basbakan'a etmedigi yalakalik kalmayan, her yenilgi sonrasi en seviyesiz spor programlarina cikip zirlayan bir adamin ne gibi bir görevi olabilir yönetimde?

Peter Kenyon beklerken Abdurrahim mi cikti karsimiza

Böyle bir liste olacağını sanmıyorum. İşleri profesyonellere vereceklerdir. İnan Kıraç boşuna mı konuştu o kadar profesyonellere devretmeliyiz diye yoksa ?

arkadaşlar abdurrahim albayrak gibi gönülden bağlı bir galatasaraylı daha gösterin bana. yöneticiliğin profesyonellik isteyen konumları da var duygusallık isteyen noktaları da. eğer abdürrahim albayrak seçilir de futbolcu ilişkileriyle meşgul bir birime getirilirse çok faydalı olur. peter kenyon felan yazmışsınız içimizdeki adamlar bitti şimdi de yabancıya mı emanet edecez kulübü :(

arkadaşlar abdurrahim albayrak gibi gönülden bağlı bir galatasaraylı daha gösterin bana. yöneticiliğin profesyonellik isteyen konumları da var duygusallık isteyen noktaları da. eğer abdürrahim albayrak seçilir de futbolcu ilişkileriyle meşgul bir birime getirilirse çok faydalı olur. peter kenyon felan yazmışsınız içimizdeki adamlar bitti şimdi de yabancıya mı emanet edecez kulübü :(

Dünya klübü olmak istiyorsan bu işi profesyoneller yönetmek zorunda. Yoksa Servet gibiler istedikleri zaman hocalarını gönderebilirler. Sonra da böyle yaptıkları yanlarına kar kalır.

albayrak tan adnan sezgin gibi bahsediliyor.biz nasıl Galatasaray lıysak oda öyle.gerektiğinde cebinden para bile vermiştir klübe.az gitmedik onun otobüsleri ile kadıköye:D

abdurrayhym kenyon

Fanatik'e göre Ünal Aysal başkan olmaya çekiniyor yaşından gereği yönetim içinde görev alabilirim demiş Adnan Öztürk'e sen başkan ol ben yönetimde olayım sana destek vereyim demiş.Adnan Öztürk benim için daha erken demiş Ali Dürüste gitmiş oda başkan adayı olmucam demiş büyük ihtimal Aysal başkan olacak 2.başkan adnan öztürk.Ali Dürüst falan fasafiso 2.adam hayatta olmaz Ali Dürüst bidaha başkanlık yapacağınıda sanmıyorum.

Büyük İhtimal başkan Ünal Aysal olur yönetimde şöyle olur.

Başkan:Ünal Aysal

2.Başkan:Adnan Öztürk

Futbol aş:Bülent Tulun,Haldun Üstünel yasağı varsa eski tüzükde istifa ettiği için yırtabilir olmazsa Abdurrahim Albayrak

Pazarlama Aş:Cemal Özgörkey

Diğerleri

Murat Canaydın

Sinan Kalpakcıoğlu

Futbol'u profesyonellere bırakırlar Peter Kenyon ve Ekibi getirilir büyük ihtimal.Adnan Öztürk geçen seçimde ayağına getirmişti Kenyon'u

Evet profesiyoneller lazım ama takıma gönülden bağlı adamlada lazım.Onların hissiyatını anlayacak dertlerini dinleyecek onlarla yatıp onlarla kalkacak adamlar.O kişi de kuşkusuz Abdurrahim Albayrak.Herkes şu programa çıktı bu programa çıktı deyip suçluyor ama bizim yöneticilerin çoğu çıkıyor o seviyesiz programlara.Hayr Kozak,Ünal Aysal bile

çıkıp demeçler,röportajlar veriyor.Benim için Abdurrahim Albayrak bir değerdir.

adnan polat secima katilamazsa buyuk ihtimalle isaret edecegi,destek verecegi biri vardir.

2000 den fazla oy almisti secimlerde adnan polat,yari yariya desek 1000 oy.

adnan polat in destekleyecegi kisi unal aysal i zorlayabilir.

Abdurrahim Albayrak'ın oğlu twitterda şunları demiş;

Unal Aysal son yillarin en guclu yonetim listesiyle geliyor..Unal Aysalin listesinde Abdurrahim Albayrakda var..Insallah hayirli olur Allah utandirmasin..

Twitter

G.Saray'ın önemli isimlerinden Adnan Öztürk, basına yansıyan Süren, Tulun ve Albayrak ile beraber çalışmayacağıyla ilgili haberler üzerine bir açıklama yaptı. Öztürk, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün Fanatik Gazetesi'nde çıkan, Sn Faruk Süren, Sn Bülent Tulun ve Sn Abdürrahim Albayrak var ise ben yokum başlığı altındaki haber ve detayları gerçeği yansıtmamaktadır. Böyle bır yaklaşımda bulunmam söz konusu olamaz. Galatasaray'ın birlik ve beraberlik içinde olması gereken bu dönemde bu tür haberlerın çıkartılması maksatlı ve üzücüdür.

Saygılarımla.."

Adnan Öztürk

Lig TV

G.Saray'ın önemli isimlerinden Adnan Öztürk, basına yansıyan Süren, Tulun ve Albayrak ile beraber çalışmayacağıyla ilgili haberler üzerine bir açıklama yaptı. Öztürk, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün Fanatik Gazetesi'nde çıkan, Sn Faruk Süren, Sn Bülent Tulun ve Sn Abdürrahim Albayrak var ise ben yokum başlığı altındaki haber ve detayları gerçeği yansıtmamaktadır. Böyle bır yaklaşımda bulunmam söz konusu olamaz. Galatasaray'ın birlik ve beraberlik içinde olması gereken bu dönemde bu tür haberlerın çıkartılması maksatlı ve üzücüdür.

Saygılarımla.."

Adnan Öztürk

Lig TV

Ünal Aysal, Abdürrahim Albayrak ve Adnan Öztürk

Cok güzel olur.

adnan polat secima katilamazsa buyuk ihtimalle isaret edecegi,destek verecegi biri vardir.

2000 den fazla oy almisti secimlerde adnan polat,yari yariya desek 1000 oy.

adnan polat in destekleyecegi kisi unal aysal i zorlayabilir.

Umarım Ünal aysali desteklemez ve Ünal aysalin oyları bölünmez :)

secimin bir an önce yapılması ve yeniden yapılanmanın acil olarak başlaması gerekiyor ama adnan polattan cıt cıkmıyor, sayın polat bu hafta secimin gelecek hafta olarak acıklayım herşeyi kısa kesse cok iyi olacakdı keza sezon sonuna pek bir şey kalmadı ,şimdi nisan sonu yapılacak bir secim yeni yönetime pek zaman bırakmıyor ,transfer olarakda mesela tunay toruna trabzon ve bjk ciddi talip bunun gibi bir cok degişik özellikle işimize yarayacak gurbetcilerin peşinde herkes ama biz hala büyük bir yönetim ve secim kaosunun içindeyiz, sayın polat allah aşkına hemen bitirin şu iişi en azından son bir iyilik yapmış olursunuz ardınızda bırakdıgınız büyük facilara rağmen..

albayrak lar ailece Galatasaraylı dır.küöük oğlu yasin psikopat bir Galatasaray lıdır.KOcaeliye şampiyonluk maçına gittiğimizde Albayarağı tribüne çağırırken oğlu saklanıyordu tribünde:D

[video=youtube;qIcskl1BzoU]https://www.youtube.com/watch?v=qIcskl1BzoU&feature=related[/video]

Hayri Kozak, reis adamdir. Baskan olsun anasini saitm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt