Seçim Nöbeti | 14 Mayıs 2011 | Büyük Gün !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Seçim Nöbeti

Adnan Ozturk Unal Aysal bana Peter Kenyon'u, kurumsallasmayi, Ulusoy ise bana Terimi, Albayrak'i antrenmandan sonra futbolcularla baklavyi yemegi cagristiriyor.

ulusoy bana mafyayı,akp muhalifliğini,eyüp sultanda 100 koç kurban kesilmesini,

tüpçüyü hatırlatıyor...

[video=youtube;6tbMeULFufk]https://www.youtube.com/watch?v=6tbMeULFufk&feature=related[/video]

kim gelirse gelsin böyle sevinmeyi böyle ağlamayı geri getirsin ismi cismi önemli değil

tüylerim bi daha diken diken oldu spikeri kim bu maçın adam da ağlıyor arkadaş:(

Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst, Burak Elmas, Adnan Sezgin gibi amatör adamların gireceği, hiç bir yönetimi desteklemem.

Kongre'de herkes Polat'a, Arena acilisi sirasinda sergiledigi, daha dogrusu sergileyemedigi durus yüzünden salladi. Simdi bunlari deyip de yeni yönetime Abdurrahim Albayrak'i getirirlerse komik olur. O rezilligini unutmadim ben sahsen Albayrak'in, umarim baska kimse de unutmamistir.

Ünal Aysal´in yönetiminde Adnan Öztürk, Ali Dürüst, Semih Haznedaroglu, Refik Arkan, Ali Gürsoy vs olacakmis (gelecek profesyoneller yönetici sayilmiyor tabi ). Simdilik bu isimler biliniyormus.

onur abi yine açtın nöbeti :D.sanırım en çok biz istiyoz ünal aysalın başkanlığını :D

Ben cok istiyorum Baskan olmasini. Birikimine cok güveniyorum. Turgay Kiran da desteklemiyorum Ünal Aysal´i, Galatasaray´da hic görev almadi demis.

adnan-ozturk-ekibi.jpg
Peter Kenyon Thomas Kurth Esteve Caldaza ADNAN ÖZTÜRK :D

Gecen sene Hayri reis de varmis heralde Adnan Öztürk`ün listesinde. Bu sene de secilecek yönetimde yer bulursa güzel olur.

mondragon gibi hasan sas gibi gercek galatasarayli galatasaray iicn gözyasi dökecek futbolcular istiyorum

Cemal Özgörkey baglandi Lig tv'ye. Tüzük'teki gecici madde nedeniyle secime aday olabilecegini söylüyor anladigim kadariyla, tümünü dinleyemedim zira dediklerinin. Haldun Üstünel de yönetimde görev alabilecekmis bu durumda.

Cemal Özgörkey baglandi Lig tv'ye. Tüzük'teki gecici madde nedeniyle secime aday olabilecegini söylüyor anladigim kadariyla, tümünü dinleyemedim zira dediklerinin. Haldun Üstünel de yönetimde görev alabilecekmis bu durumda.

Güzel.

Polat da yeniden aday olsun.

O madde Polat içinde geçerli..Ben paylaşmışdım burda..

O madde Polat içinde geçerli..Ben paylaşmışdım burda..

Bu konuda sanirim herkesin kafasi karisik. Hayri Kozak var su an Lig tv'de, Cemal Özgörkey'in sözleriyle alakali; tüzük yürürlüge girmeden istifa ettigi icin sanirim aday olabilir dedi. Yani bu durumda Polat ve mevcut yönetim icin gecerli degil durum.

Bu konuda sanirim herkesin kafasi karisik. Hayri Kozak var su an Lig tv'de, Cemal Özgörkey'in sözleriyle alakali; tüzük yürürlüge girmeden istifa ettigi icin sanirim aday olabilir dedi. Yani bu durumda Polat ve mevcut yönetim icin gecerli degil durum.
Doğru öyle bir ihtimalde var..Tüzükten sonra istifa ettiler.

Ünal Aysal ve Cemal Özgörkey dışında seçime katılacak var mı şu anda?

Ünal Aysal'da başkan olmaya pek gönüllü değil gibi. İstemiyorsa hiç olmasın zorla güzellik olmaz...

Kanaltürk Aysal liste çalışmasını sürdürüyormuş..

Ali Dürüst

Adnan Öztürk

Murat Canaydın

Sinan Kalpakcıoğlu

Abdürrahim Albayrak

Ünal Aysal'da başkan olmaya pek gönüllü değil gibi. İstemiyorsa hiç olmasın zorla güzellik olmaz...

Gönülsüz adamdan baskan cikmaz. Allah muhafaza, gelen gideni aratir o zaman.

Fakat, Ünal Aysal üst düzey bir is adamidir. Nasil hareket edecegini cok iyi bilir. Belki Adnan Polat'in secim aciklamasindan önce baskanlik adayligini aciklamak istemiyordur. Etik görmüyo olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt