Seçim Nöbeti | 14 Mayıs 2011 | Büyük Gün !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Seçim Nöbeti

Secimin 30 gun icinde yapilmasi gerekmiyormu? Her yerde soylenen bu.

30 gün içinde seçim kararı alınacak. Seçimin gerçekleştirilmesi için eski ve yeni tüzük belirsizlikleri var. En erken 66 günde seçim olur, en geç 81 günde.

Mali kurulda Adnan Polat ı destekleyen kişi Ünal Aysal Başkan adayı dedii..Hayırlı Olsun.

Herkes gitti ... Peki şimdi ne olacak ???

Sezona kötü başladık.Uefa'da uyduruk bir takıma elendik.Ligte çok kötü sonuçlar aldık.Rijkaard gitti... Hagi getirildi... Hagi geldi Rijkaard'dan daha kötü sonuçlar alındı... Tüm oyuncuları Romanya'dan getirdi.Takımı iyice bozdu...Fener maçında geldi , Fener maçında gitti.Sıra Adnan Polat'tay dı... Sırası geldi şimdi o da gitti.Peki şimdi neler olacak...Ünal Aysan gelicek büyük ihtimalle...

Peki bize neler getirecek...Arkasındaki adamları nasıl olacak...Bizi eksi halimize döndürebilecek mi ? Yeni sezon da nasıl bir teknik direktör getirecek ? Yoksa Bülent hoca ile devam mı edecek...En önemlisi bizi bu kötü günlerden kurtara bilecek mi ?? Kafam çok karışık...

Adnan Polat´in son sözünü hatirlatiyorum:

"Genel kurulumuzun verecegi her karar, her neyse, kabulümüzdür."

Mahkeme filan olmayacak. Galatasaray´i tamamen sildiyse kafasindan gidebilir, cünkü üyeler Adnan Polat´i hain ilan eder.

30 içinde seçim olmayacak,30 gün içinde seçim kararını açıklamak zorunda..1 ayda hazırlık olsa Mayıs sonu ve Haziranı bulur..

Iste Tarihi an:

0.30-0.33 Yalcin Dümer´e dikkat :D

[video=youtube;O56w9sLD9WI]https://www.youtube.com/watch?v=O56w9sLD9WI[/video]

daha gelmeden saçma sapan eleştiriler gelmeye başlamıştır. bu eleştirilerin galatasaray taraftarından gelmesi de ayrıca komiktir.

bir galatasaray web sitesine girdim, avatarında misimovic olan bir gencin yorumu şu; bu adam hayatında hiç galatasaray maçı izledi mi acaba?

sevgili delikanlı, eğer sen iki kuruş verip, unutulmaz maçlar vcd'sini alsaydın, açılırken, bu belgesel, ünal aysal'ın galatasaray'a ve galatasaraylılara 100. yıl armağanıdır yazısını görürdün. demek ki adam biraz ilgiliymiş değil mi?

bir de anlamadığım klübü parası ile yönetecek sahibi gibi davranacak diyenler var. adam senelerdir alttan alta gerekenleri yapıyor zaten. benim bilmediğim yeni öğrendiğim kürek takımını onun finanse ettiği. adam bunca yıldır ortada da adını duymadıysan, para verdim burası benim demez bu saatten sonra emin ol.ekleme: bu lafın üzerine eklemek ne kadar doğru ama belirtilmemiş. bilgidir verelim, karısı les ottomans'ın sahibidir. karısı ve kızı otelleri beraber yönetmektedir.İTÜSÖZLÜKTEN ALINTI

Adnan Polat 96´dan sonra kac kere mac izlemistir peki? Ünal Aysal´in bugüne kadar kac kere tabiri caizse Galatasaray´in hayatini kurtardigini unutuyorlar ya da kiskaniyorlar. Galatasaray´i 70 Milyon Euro ceza ödemekten son 7 dakikada kurtaran adamin birakin da böyle bir hakki olsun. Baskanin futboldan anlamasina gerek yok, sirket yönetimini cok iyi bilsin yeter. Ünal Aysal da 0´dan bu yerlere geldigine göre, sirketlerin nasil yönetilmesi gerektigini belki de en iyi bilenlerin basinda gelir. Futbolu da futbolu bilenlere birakacaksin, basketbolu da basketbolu bilenlere birakacaksin.

Zaten Ünal Aysal ve Adnan Öztürk´ün düsünceleri de bu yönde. Umarim en kisa zamanda sonuclar bu sürec. Herkes umutlanmak, yeni bir hava yakalamak istiyor. Bu bizim hakkimiz

Daha gelmeden fenerliler titretmeye basladi Unal Aysal :D

Ünal Aysal eğer polat gibi azizin yanından ayrılmayacaksa hiç gelmesin artık şu eziklere haddini bildirecek bi yönetim istiyorum.

hayır arkadaşlar YÖNETİM 30 gün içerisinde Seçimli Olağan üstü Kongreye gitmek zorundadır.. Tüzük'ü incelersenız Çok net yazılıyor..

Galatasaray'da Ünal Aysal kanadina muhaliflerin secimdeki baskan adayi: Haluk Ulusoy

Tribündergi

Ünal Aysal ve Haluk Ulusoy aklimdaki adaylardi zaten. Ama ben Aysal´dan yanayim. Ama farketmez. Ikiside Polat´tan kat kat iyi yönetir takimi.

inan kirac ne derse o olur,darbe dedi oldu,simdi sira unal aysal da.

unal aysal baskan olacak,2. baskan adnan ozturk buyuk ihtimalle.

simdiden hayirli olsun:D

Haluk Ulusuy girdigi secimi kazanir. Kazanacagini bilmeden girmez secime

Haluk Ulusoy'un girme ihtimali var mı? Ünal Aysal'dan çok daha iyi olur bence. İnşallah girer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt