Seçim Nöbeti | 14 Mayıs 2011 | Büyük Gün !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Seçim Nöbeti

Haluk Ulusoy gelirse ne Tff kalır ne Aziz yıldırım..Bakın bakalım yine kulübe sallayan oluyormu?

Ulusoy'un seçime gireceğini sanmıyorum..Haberlerde ona mesaj vermek için çıkarılıyordur.

Bu sürec aslinda Ünal Aysal´in Baskan olacagini gösteriyor. Kim cikarsa ciksin Ünal Aysal´in karsisinda bu dönem icin zor durur.

1. Inan Kirac´in aciklamalari

2. Ünal Aysal´in adaylik sinyali

Ünal Aysal bosuna kürek cekmez. Ortada birsey yokken böyle bir aciklama yapmaz. Polat´in ibra olmayacagina Ünal Aysal´in adaylik sinyalinden sonra daha cok inanmaya basladik mesela. Cünkü konusan, cevap veren bir insan degil Ünal Aysal. Gerekli teminatlari coktan almistir :)

Şu anda kulüp mali açıdan çok kötü durumda. Gercekten iyi idare etmek gerekiyor ve nakit akışı için de kısa bir süre içinde olsa para koymak gerekebilir.

Adnan Öztürkün gecen secimde getireceği proesyonel kadro gelirse bence iyi olur. Bu yapı Türkiye'ye ne kadar uyacak onu bekleyip görmek gerekir.

ulusoy iyidir iyi.gücüne gelince ulusoyu yabana atmayin.maddi gücünü tüm türkiye biliyor.ayrica federasyon baskanligi yapmis oldugundan avrupada bir lobisi var.

Seçim nöbeti diye bir başlık görmek te varmış kaderde :D Şaka bir yana mantığıyla hareket eden birileri gelir inşallah.

Ünal Aysal ve Adnan Öztürk´ten cok umutluyum. Onlar gelmeli.

Ünal aysal ve adnan öztürk bencede iyi olur ama tek başlarına değilde karşılarında güçlü bi rakiple yarışarak gelseler daha iyi olur ama şahsen haluk ulusoy başkan olursada hiç üzülmem

cem uzan'in imkani olsaydi o da katiliabilirdi...bence onun gibi genc, dinamik, dedigim dedik ve ne istedigini bilen bir baskan bizi ileriye tasiyabilirdi...

Ünal Aysal ve Haluk Ulusoy....

İki sağlam aday derim ve ikisinden hangisi gelirse gelsin kazanan Galatasaray olur diyorum...

Ünla Aysal la güç ve prestij kaazanarız diye düşünüyorum

Haluk Ulusoy olursa eger o zaman be TFF ve diger kuüp başkanlarını görmek istiyorum işte....

Adnan Ozturk Unal Aysal bana Peter Kenyon'u, kurumsallasmayi, Ulusoy ise bana Terimi, Albayrak'i antrenmandan sonra futbolcularla baklavyi yemegi cagristiriyor.

Umut Öfkeli

Son Dakika: Abdurrahim Albayrak'in, Unal Aysan yonetiminde olmayi ve Unal Aysan'inda Albayrak'i yonetiminde gormek istedigi soyleniyor.

Umut Öfkeli

Son Dakika: Abdurrahim Albayrak'in, Unal Aysan yonetiminde olmayi ve Unal Aysan'inda Albayrak'i yonetiminde gormek istedigi soyleniyor.

Sadece futbolcularla ilgilensin, statta hoplayip ziplasin ama mümkünse basina hic aciklama yapmasin ya :) Stat acilisi sonrasi gelen gidenden özür dilemesini de unutmadim yani.

Başkan : Aysal

2.Başkan : Dürüst

Yöneticiler : B.Elmas , A.Gürsoy , R.Arıkan , C.Gürcan

Birde F.Süren

3 yıla kalmaz teknik iflastan sonra birde tam iflas... Taraftarını üye yapmayan tek kulüp olduktan sonra rekabet oluşmaz ve kaliteli adam sayısı artmaz.

Başkan : Aysal

2.Başkan : Dürüst

Yöneticiler : B.Elmas , A.Gürsoy , R.Arıkan , C.Gürcan

Birde F.Süren

3 yıla kalmaz teknik iflastan sonra birde tam iflas... Taraftarını üye yapmayan tek kulüp olduktan sonra rekabet oluşmaz ve kaliteli adam sayısı artmaz.

Adnan Öztürk´süz yönetim olmaz. Onun vizyonu sart. Ayrica cok abartmissin :)

Adnan Öztürk´süz yönetim olmaz. Onun vizyonu sart. Ayrica cok abartmissin :)

Koskoca camianın geleceğini 1800 kişi belirlememeli...Barça modeli gibi taraftar kulube üye olabilmeli ve bu sayede yıllık aidatlarla çok buyuk bir gelir elde edilmeli.Ama az olsun bizim olsun mantığı kulubu uçuruma taşımaktadir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt