Seçim Nöbeti | 14 Mayıs 2011 | Büyük Gün !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Seçim Nöbeti

Lan onu bunu bırakın da artık başkan olmadığına göre sallayıp durmayın şu adama 20.45 diyin kulübü zor anında yalnız bırakmadı diyin kulüp bi nebze olsun maddi açıdan düzeldi diyin adam öldü işte vurmayın daha sanki gavura taş atıyorsunuz herkes kadar galatasaraylıydı ama yapamadı işte yönetemedi ama bu adam ne kadar kötü şeyler yapmış olsada 1 yıl önce seçim olduğunda Adnan Polat seçilmezse basarım binayı diyen insan sayısı nerdeyse yüzde seksen falandı.1 yıldır kulübün ağzına sıçtı diye adamı rezil etmenin de anlamı yok hepimizin göz bebeğiydi olmadı gitti...

gitti de nasil gitti arkadas, ayiptir söylemesi gicina tekmeyi vuran olmasaydi bu adam 1 sene daha buralardaydi bizde 1 sene daha verem olmak mecburiyetindeydik.

Ha yeni gelen yönetimle hersey bir anda düzelecekmi, elbette düzelmicek, belki daha kötü isler yapacaklar, belki dahda verem olacagiz.

Ama hic degilse yeni bir baslangic, yeni bir umut isigi.

Adnan Polat yapabilecegi bütün yanlislari yapmistir, kabul etmeden istifaya zorlanmistir. Bence kendisi hala neyin ne oldugunun farkinda degil.

Ünal Aysal herşeyiyle Yıldırım Demirören'i hatırlatıyor. Kendisi hakkında ön yargılarım var, umarım vizyon sahibi biridir.

Demirören baba parasiyla mevki sahibi olmus bir insandir. Ünal Aysal sifirdan milyarder olmus bir insandir ve sirket yönetimini cok cok iyi bilir. Ayrica Demirören´i de maddi güc anlaminda 100´e katlar :) Ahmedov-Shaktar örnegini veriyorum sadece. Artik tek özelligi güzel konusmak olan adamlarin bu mevkilerde isi olmamali. Hele bu devirde, futbolun bir endüstri haline gelmesinden sonra. Bugün bütün büyük takimlara bir göz atin, baslarinda nasil insanlar var. Ne demek istedigimi o zaman anlayacaksiniz.

Profesyonellerimizi yakindan taniyalim:

Thomas Kurth

_41096842_kurth_203x152.jpg

Thomas Kurth, UEFA’da Avrupa Kupaları sorumlusu olarak uzun süre görev yaptı. Oradaki tecrübelerinden faydalanan spor adamı Avrupa’da büyük yankı uyandıran G-14’ün kurucularından biri olarak dikkat çekti. Kurth, Avrupa’nın en büyük kulüpleriyle iyi ilişkiler kurdu ve G-14’ün daha büyümesi için harekete geçti. G-14’ün Genel Müdürü ardından UEFA ile bir anlaşma yapıp bu birliğin sona ermesi konusunda geri adım atmak zorunda kaldı. Kurth şu an iletişim devi Mindspring Middle East’in Genel Müdürü olarak görev yapıyor.

Esteve Calzada

calzada-entrev42.jpg

Dows Digital CEO’su (2007’den beri)

Prime Time Sport CEO’su (2007’den beri)

Geçmişi

FC Barcelona Marketing Bölümü Sorumlusu

FC Barcelona Reklam Bölümü Sorumlusu

Reckitt Benckiser Uluslararası Marketing Müdürü

Peter Kenyon

KENYON_468x344.jpg

Futbol dünyasının Manchester United ve Chelsea’den tanıdığı İngiliz sportif direktör Peter Kenyon, kariyerine UMBRO’da Genel Müdür olarak başladı. Futbola Manchester United Genel Müdür yardımcısı olarak giren Kenyon, daha çok CEO görevini üstlendi. Alex Ferguson’un kulüpte kalmasında önemli rol oynayan tecrübeli futbol adamı, transferde de son söze sahipti. Sebastian Veron ve Rio Ferdinand gibi flaş isimlerin takıma kazandırılmasında başroldeydi. Manchester United, Kenyon sayesinde dünyanın maddi manevi en istikrarlı kulübü olmayı başardı ve uluslararası üne sahip oldu. Bu başarı öylesine dikkat çekti ki, Rus işadamı Roman Abramoviç, futbol dünyasında bir ilke imza attı ve bir CEO’yu Chelsea’ye transfer etti; Peter Kenyon Chelsea’de de Jose Mourinho ile beraber çalışıp, 2 sene üst üste Premier Lig’de zafer sevinci yaşadı.

Profesyonellerimizi yakindan taniyalim:

Thomas Kurth

_41096842_kurth_203x152.jpg

Thomas Kurth, UEFA’da Avrupa Kupaları sorumlusu olarak uzun süre görev yaptı. Oradaki tecrübelerinden faydalanan spor adamı Avrupa’da büyük yankı uyandıran G-14’ün kurucularından biri olarak dikkat çekti. Kurth, Avrupa’nın en büyük kulüpleriyle iyi ilişkiler kurdu ve G-14’ün daha büyümesi için harekete geçti. G-14’ün Genel Müdürü ardından UEFA ile bir anlaşma yapıp bu birliğin sona ermesi konusunda geri adım atmak zorunda kaldı. Kurth şu an iletişim devi Mindspring Middle East’in Genel Müdürü olarak görev yapıyor.

Esteve Calzada

calzada-entrev42.jpg

Dows Digital CEO’su (2007’den beri)

Prime Time Sport CEO’su (2007’den beri)

Geçmişi

FC Barcelona Marketing Bölümü Sorumlusu

FC Barcelona Reklam Bölümü Sorumlusu

Reckitt Benckiser Uluslararası Marketing Müdürü

Peter Kenyon

KENYON_468x344.jpg

Futbol dünyasının Manchester United ve Chelsea’den tanıdığı İngiliz sportif direktör Peter Kenyon, kariyerine UMBRO’da Genel Müdür olarak başladı. Futbola Manchester United Genel Müdür yardımcısı olarak giren Kenyon, daha çok CEO görevini üstlendi. Alex Ferguson’un kulüpte kalmasında önemli rol oynayan tecrübeli futbol adamı, transferde de son söze sahipti. Sebastian Veron ve Rio Ferdinand gibi flaş isimlerin takıma kazandırılmasında başroldeydi. Manchester United, Kenyon sayesinde dünyanın maddi manevi en istikrarlı kulübü olmayı başardı ve uluslararası üne sahip oldu. Bu başarı öylesine dikkat çekti ki, Rus işadamı Roman Abramoviç, futbol dünyasında bir ilke imza attı ve bir CEO’yu Chelsea’ye transfer etti; Peter Kenyon Chelsea’de de Jose Mourinho ile beraber çalışıp, 2 sene üst üste Premier Lig’de zafer sevinci yaşadı.

Bu adamlari ikna etme kabiliyetine sahip Adnan Öztürk´ün gücüne bakin, ve bu Adnan Öztürk´ün de Ünal Aysal icin cok güclü adamdir demesi bazi seyleri anlatiyordur bize umarim :) Yani yeni yönetimin (insallah) vizyon ve güc bakimindan nasil farkli kisilerden olusacaaginin bir göstergesi bu. Insallah bu adamlari bu dönem icin yeniden ikna edebilir Adnan Öztürk. Bizim icin yeni bir cag olabilir

Demirören baba parasiyla mevki sahibi olmus bir insandir. Ünal Aysal sifirdan milyarder olmus bir insandir ve sirket yönetimini cok cok iyi bilir. Ayrica Demirören´i de maddi güc anlaminda 100´e katlar :) Ahmedov-Shaktar örnegini veriyorum sadece. Artik tek özelligi güzel konusmak olan adamlarin bu mevkilerde isi olmamali. Hele bu devirde, futbolun bir endüstri haline gelmesinden sonra. Bugün bütün büyük takimlara bir göz atin, baslarinda nasil insanlar var. Ne demek istedigimi o zaman anlayacaksiniz.

Ünal Aysal bir Abramovich'midir yani ?

Ünal Aysal bir Abramovich'midir yani ?

Galatasaray´da öyle bir yapi yok. Kimse Abramovich olmaz. Sirket yapisini ve sirketi yönetmeyi cok iyi bilmesi bir avantaj. Bu 1. Ikincisi "gerektiginde" maddi yardim yapabilir demisti zaten Inan Kirac. Yapacak demedi. Zor durumda olursak Ünal Aysal gücüyle bunu halleder demek istedi. Ünal Aysal Galatasaray´i satin almaya gelmiyor ki. Yönetmeye geliyor. Cok güclü oldugu icin böyle yakistirmalar yapiliyor ve bunu medya korkusundan bilerek yapiyor. Korkum o ki, Ünal Aysal bu yakistirmalardan bikacak ve adayliktan vazgececek. Herkesin Ünal Aysal´a destek olmasi gerekir diye düsünüyorum.

Adnan Öztürk'ün bahsettiği, profesyonel yönetim biçimi artık uygulanmalı. En azından Kenyon veya tarzında adamlara ihtiyaç var. Eğer gelecek yeni yönetim komple profesyonel bir ekipten oluşursa, başarı istemesende gelir zaten. Ama yok Fatih Gökşen, Abdulrahim Albayrak, Burak Elmas, Ali Dürüst tarzı adamlar yönetime girdiği anda, yönetim amatörün daha altında olur. O yüzden başkanın kim olacağı çok önemli değil, umarım yanılmayız da ama Adnan Öztürk gerçekten kaliteli bir yönetici veya 2. başkan olabilecek potansiyelde. Ünal Aysal ilk 3 sene başka olur, daha sonra Adnan Öztürk'de iyice olgunlaşır ve daha sonra başkan o olur. Yani benim düşüncem bu yönde. Bakalım, umarım Adnan Polat mahkeme işlerine fln girip, seneyi ve geleceği de mahvetmez.

Galatasaray´da öyle bir yapi yok. Kimse Abramovich olmaz. Sirket yapisini ve sirketi yönetmeyi cok iyi bilmesi bir avantaj. Bu 1. Ikincisi "gerektiginde" maddi yardim yapabilir demisti zaten Inan Kirac. Yapacak demedi. Zor durumda olursak Ünal Aysal gücüyle bunu halleder demek istedi. Ünal Aysal Galatasaray´i satin almaya gelmiyor ki. Yönetmeye geliyor. Cok güclü oldugu icin böyle yakistirmalar yapiliyor ve bunu medya korkusundan bilerek yapiyor. Korkum o ki, Ünal Aysal bu yakistirmalardan bikacak ve adayliktan vazgececek. Herkesin Ünal Aysal´a destek olmasi gerekir diye düsünüyorum.

Arkadaş ben bu yorumu ayakta alkışlarım.

Unal Aysal parasi var diye baskan oluyor. Yonetime girmek icin de zaten adaylarin eline yuzune tipine bakmiyorlar cebine bakiyorlar.

Unal Aysal parasi var diye baskan oluyor. Yonetime girmek icin de zaten adaylarin eline yuzune tipine bakmiyorlar cebine bakiyorlar.

Reyis ama ikinci başkan olarak Adnan Öztürk'ü alsa yanına, sadece bir dönem başkan kalsa ve diğerinde de, Adnan Öztürk iyice işi öğrenip adaylığını koyar ve başkan olur. Ünal Aysal biraz ortalığı toparlayacak, yaşına hürmeten. Para çok mühim değil şu önümüzde ki 1-2 sene. Ondan sonra zaten Adnan Öztürk'de yaratır gelir kaynağını.

Reyis ama ikinci başkan olarak Adnan Öztürk'ü alsa yanına, sadece bir dönem başkan kalsa ve diğerinde de, Adnan Öztürk iyice işi öğrenip adaylığını koyar ve başkan olur. Ünal Aysal biraz ortalığı toparlayacak, yaşına hürmeten. Para çok mühim değil şu önümüzde ki 1-2 sene. Ondan sonra zaten Adnan Öztürk'de yaratır gelir kaynağını.

Para muhim kardis nasil degil borc harc var 3 yillik kombine gelirlerin simdiden harcanmasi var. Bir sekilde para komalari gerekiyor. Ama diger dedigin dogru, Adnan Ozturk'un fikirleri dogru ve guzel. Unal Aysal'in yaninda harman olursa iyi bir baskan olur.

Para muhim kardis nasil degil borc harc var 3 yillik kombine gelirlerin simdiden harcanmasi var. Bir sekilde para komalari gerekiyor. Ama diger dedigin dogru, Adnan Ozturk'un fikirleri dogru ve guzel. Unal Aysal'in yaninda harman olursa iyi bir baskan olur.

Para şöyle mühim değil. Bu takım bu sene çok kötü olmasına rağmen, taraftardan iyi para kazandı yine. Forma vs... gelirler. Seneye illa ki yönetim değişeceğine göre, bu durumdan daha iyi olacağımız malum. Yani en azından seneye Mart ayında ilk 5 içinde yer alırız tahminimce. Ee taraftarda, stada daha çok gidecek, lisanslı ürüne daha çok saldıracak. Yani eskiye göre, ASY'ye göre gelirler artık çok artacak. O yüzden gelen başkan gelirler düşük diye şikayet edemeyecek, ederse ki zaten o başkanın başarısızlığı olacaktır.

30 gün içinde olacaksa;

sizce minimum-maksimum kaç gün sürer? 25 gün sonra falan mı yapılır.

bir de başkan adayları, projeleri, vaatleri falan ne zaman başlanır açıklanmaya?

30 gün içinde olacaksa;

bir de başkan adayları, projeleri, vaatleri falan ne zaman başlanır açıklanmaya?

Normalde 24 Nisan'da bitirirler en geç. Ama Adnan Polat mahkemeye giderse, çok çok uzun aylar hatta yıllar bizi bekler. Ama mahkemeye gidilirse, en kötü Ağustos'a kadar fln Adnan Polat vekaleten başkanlığına devam eder. Diğer türlü tek bir aday çıkacağını düşünüyorum ben. Ünal Aysal veya Faruk Süren'den birisi aday çıkar. Ünal Aysal başkan olursa, 2. başkan Adnan Öztürk olur muhtemelen, Faruk Süren'de Sportif A.Ş'nin müdürü veya daha farklı bir pozisyonda olabilir. Vaatler şimdiden belli gibi, paralı bir başkan gelecek görünüş o. Bir de Adnan Öztürk yönetimde yer alırsa, profesyonel bir ekiple çalışma sözleri vardı.

Geçen Trt de 1 saatlik bir programa katıldı Adnan Öztürk baya klübün içini dışını borçları sıkıntıları öğrendim araştırdım diyor.Programın sunucusu sayın Öztürk Galatasaray ın bu sıkıntılardan nekadar zamanda kurtulmasını bekliyorsunuz 2 sene 5 sene nedir kurtuluşun zamanı dedi.Cevabı ise ;

Doğru yapılanmış doğru kişilerden oluşturulmuş ne yaptığını bilen yöneticiler tarafından 2 ayda tüm sıkıntılar giderilir dedi.Evet aynen bunu söyledi.Adam güveniyor bakalım kendine işallah dediği gibi olur herşey.Ama olay işte herşeyi işin ehline bırakmakta.

Normalde 24 Nisan'da bitirirler en geç. Ama Adnan Polat mahkemeye giderse, çok çok uzun aylar hatta yıllar bizi bekler. Ama mahkemeye gidilirse, en kötü Ağustos'a kadar fln Adnan Polat vekaleten başkanlığına devam eder. Diğer türlü tek bir aday çıkacağını düşünüyorum ben. Ünal Aysal veya Faruk Süren'den birisi aday çıkar. Ünal Aysal başkan olursa, 2. başkan Adnan Öztürk olur muhtemelen, Faruk Süren'de Sportif A.Ş'nin müdürü veya daha farklı bir pozisyonda olabilir. Vaatler şimdiden belli gibi, paralı bir başkan gelecek görünüş o. Bir de Adnan Öztürk yönetimde yer alırsa, profesyonel bir ekiple çalışma sözleri vardı.

Ahmet Cakar o mahkeme isini yine ortaligi karistirmak spekulasyon yaratmak icin atti bence. Diger yandan Yigit Sardan baskan olsa kesin giderdi mahkemeye, ama Polat'in yapacagini sanmiyorum boyle birseyi.

hani normalde olur ya, bilmem kimle anlaştım teknik direktör olarak başkan olursam o gelecek, takıma şu kadar takviye yapacağım, tesis yapacağım falan anlatırlar.

görünüşe göre, bizim durumumuzda, başınıza geçicem bile yeterli :) öyle bıkmışız ki :)

30 gün içinde olacaksa;

Seçimin gerçekleşmesi 66-81 gün arası bir zamanda olur. Herkes Haziran ortasına hazır olsun.

duyum var mı? :D

neyse umarım başkan en yakın sürede kongre kararı alır.30 gün sonra alması bile iyi kötü yönetim için kayıp 25-30 gün olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt