Seçim Nöbeti | 14 Mayıs 2011 | Büyük Gün !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Seçim Nöbeti | 7-14 Mayıs 2011

birisi kaleci ochoa' ünal aysal ve ekibine önerse çok iyi olacak.

1o sene kaleci sıkıntısı çekmeyiz valla...

su youtube kalecisi ochoa'dan mi bahsediyorsun, hani 38'lik oscar perez'in ardindan meksika milli takiminda yedek kaleci konumunda olan?

Yani bankasya?O zaman yeni yönetim teri soğumadan indirilir koltuktan.

Galatasaray veya başka bir büyük takım lig düşmez. O saçmalığı geçelim. Ama seneye gideriz Beşiktaş'dan 4 yeriz, Fenerbahçe'de 5 atar. Bu sene gibi 15-16 mağlubiyette aldık mı tamam olur yani.

Lise dışından yada futbolu Galatasaray'da bırakmış değilseniz, Galatasaray kongresine biraz zor ! üye olursunuz.

bir de eski sporcular direk üye oluyormus diye bisey duydum, hic bir sinirlama yok mu bu konuda, ne bilim belli bir süre Galatasaray'da olmasi gerek, yoksa her gelen oyuncu üye mi oluyor otomatikman?

düsünsenize Ahmed Barusso Mali Genel Kurul'da kürsüye gelip ahkam kesiyor :D veya inamoto :D

Hagi'yi genel kurulda düşünemiyorum..

Kiralık oyunci istemiyor..:D

Hagi'yi genel kurulda düşünemiyorum..

Kiralık oyunci istemiyor..:D

veya Rigo Reis, o kürsüye geldi an ilk sirada oturan 80+ yaslarinda olan Büyük Abilerimizin yüz ifadesini görmek isterdim acikcasi :D

Song-New-look.jpg

Yazacak bişeyim yok 1000. mesajımı bu şanlı konuya kullanmak istedim :D

polat ve helvaci aday olsa nolur,onlar ka-za-na-maz

su youtube kalecisi ochoa'dan mi bahsediyorsun, hani 38'lik oscar perez'in ardindan meksika milli takiminda yedek kaleci konumunda olan?

evet aynen ondan bahsediyorum

evde meksika ligini izleyemedigim için mecbur netten izliyoruz

Helvacı'yı görünce kan beynime sıçrıyor resmen.Neyse şimdi ağzımı bozmayayım.

Sürpriz gelişme...

Ünal Aysal' ın listesinde Süren, Albayrak ve Tulun yok!

BAŞKANLIĞIN favori adayı Ünal Aysal'ın liste çalışmaları hızlandı.

Aysal'ın listesinde bulunmalarına kesin gözüyle bakılan eski başkanlardan Faruk Süren ile Abdurrahim Albayrak ve Bülent Tulun'un üstünün çizildiği öğrenildi.

GÜÇLÜ bir yönetim için kolları sıvayan Ünal Aysal'ın Ali Sabancı'yı da ikna ettiği ve listesine aldığı öğrenildi. Sabancı, TT Arena'da Pegasus tribününe sponsor olmuştu. Camianın önemli isimleri Ali Dürüst ve Adnan Öztürk de Aysal'ın listesinde yer alan diğer isimler.

Bu nasıl bir haber karmaşası

Sürpriz gelişme...

Ünal Aysal' ın listesinde Süren, Albayrak ve Tulun yok!

BAŞKANLIĞIN favori adayı Ünal Aysal'ın liste çalışmaları hızlandı.

Aysal'ın listesinde bulunmalarına kesin gözüyle bakılan eski başkanlardan Faruk Süren ile Abdurrahim Albayrak ve Bülent Tulun'un üstünün çizildiği öğrenildi.

GÜÇLÜ bir yönetim için kolları sıvayan Ünal Aysal'ın Ali Sabancı'yı da ikna ettiği ve listesine aldığı öğrenildi. Sabancı, TT Arena'da Pegasus tribününe sponsor olmuştu. Camianın önemli isimleri Ali Dürüst ve Adnan Öztürk de Aysal'ın listesinde yer alan diğer isimler.

Ali Kırca ile Ali Sabancı'yı listesine alanı desteklerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt