Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.550
- 11.403
- 1.838
Edit: yanlış başlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle de kaleye şutu atan o. Bence gol onun. ( Sevinme diye bir şey yok. Gol olsun da kim atarsa atsın.)Golü kaçırması dışında problem yok. Kendimizi avutmaya gerek yok kendi kalesine attı adam. Resmiyette de yazan o şekilde haliyle. Kimse Seferovic gol attı diye sevinmesin yani.
Tamam işte kaleye şutu atan o. Allah'ım o ne kötü şuttu öyle yalnız ya Batshuayi'den esintiler sundu bize. Ve kaleci tuttu o topu. Sonra döndü top sahaya. Savunma oyuncusu da kendi kalesine attı. Durum bundan ibaret. Seferovic golü atamadı yani.Öyle de kaleye şutu atan o. Bence gol onun. ( Sevinme diye bir şey yok. Gol olsun da kim atarsa atsın.)
Ben savunma oyuncusuna çarpıp girdi gibi gördüm. Neyse boşver.Tamam işte kaleye şutu atan o. Allah'ım o ne kötü şuttu öyle yalnız ya Batshuayi'den esintiler sundu bize. Ve kaleci tuttu o topu. Sonra döndü top sahaya. Savunma oyuncusu da kendi kalesine attı. Durum bundan ibaret. Seferovic golü atamadı yani.
Bu 45 dk olayı gerçek mi? Sabah - Mehmet Özcan pek güvenilir bir kaynak değil.45 ddk olayı güzelmiş hharbiden. istediğimizi alırsak kalır diğer türlü şuthingen. mantıklı sözlesme yapmıslar helal
senelik 2.3 milyon euro alacaktir muhtemelenSözleşmesi uzayınca kaç ytl maaş vericez
Gomis şaşırtıcı bir şekilde böyle katkı yapar ve İcardi iyi çıkarsa seferovic maç kadrosuna dahi zor girer bence. Gelip hemen ışık veren topçuların hastasıyız, sonradan açılır dediğimiz topçuların çoğu açılmıyor bizde. Torreira oliveira çat diye girdi başladı hemenSuan cok erken ve keskin yorumlar yapiliyor. Bende suana kadar ki performansini begenmiyorum ve bu takimin birinci santrafor olacagini da zannetmiyorum lakin Ocak ayina kadar beklemek lazim.
Bende anlamiyorum bu Seferovic'te bir haller var, Benfica'da boyle degildi bu herif. Bakalim acilacak mi bunu Ocak ayina kadar izleyip anca oyle degerlendirebiliriz.Gomis şaşırtıcı bir şekilde böyle katkı yapar ve İcardi iyi çıkarsa seferovic maç kadrosuna dahi zor girer bence. Gelip hemen ışık veren topçuların hastasıyız, sonradan açılır dediğimiz topçuların çoğu açılmıyor bizde. Torreira oliveira çat diye girdi başladı hemen
Kap'a bildirim yapmamışlar gördüğüm kadarıynan. Yıllık ücreti fazladır ama herif 2 gole ulaştı bile ,üstelik yerli. Eren elmalı ve umut'u hamsilerin alması iyi olmadıIcardi isi erken olsaydi umut bozok falan deneme şansımız olsaydı keşke. Gerci biz buna tsde umuta ne kadat gömdü bilmiyorum
Geçen seneyi komple boş geçirmiş olabilir ama yeteneklerini yitirmiş gibi durması daha büyük sıkıntı. Seneye yine 3 forvet birden alabiliriz duruma göre. Bizim için önemli olan bu sezon, kesinlikle herkese ihtiyaç var.Bende anlamiyorum bu Seferovic'te bir haller var, Benfica'da boyle degildi bu herif. Bakalim acilacak mi bunu Ocak ayina kadar izleyip anca oyle degerlendirebiliriz.
Yerli olmasından oturu direkt onu dedim zaten ustad seferinde henuz ne verip veremeyecegi net degil bakarsın gun gelir isimize yarayacak bi aksiyonda bulunur fakat kontenjan olayinda acayip rahatlardikKap'a bildirim yapmamışlar gördüğüm kadarıynan. Yıllık ücreti fazladır ama herif 2 gole ulaştı bile ,üstelik yerli. Eren elmalı ve umut'u hamsilerin alması iyi olmadı