Seferovic'in Geleceği Tek Şarta Bağlı

Alınmasını istemeyenler bile bu derece 'bitik' görüntü vereceğini tahmin etmemiştir.
Bu maliyetle transfer edilen futbolcudan daha iyisinin getirileceği en başından soylenegelmisken pek mantıklı bir hamle gibi durmuyordu. Meğer sözleşme detayıyla olayı çözmüşler. İcardi beklentinin yarısını filan karşılasa bile Seferovic devre arasında gitmek isteyecektir...
Çok beğendiğim bir forvet oyuncusudur. Ne olduğunu tam bilemediğimiz sakatlık durumu etkiliyor olmalı...

Şahsen gelmesini isteyenlerdenim ama sözleşmelerde böyle olmalı. Oynasın golünü atsın kontratını kapsın. Bıktık sözleşmeyi kapıp yatan adamlardan. Keske belli bir gol şartıda olsaymış sözleşmesinde.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Öyle de kaleye şutu atan o. Bence gol onun. ( Sevinme diye bir şey yok. Gol olsun da kim atarsa atsın.)
Tamam işte kaleye şutu atan o. Allah'ım o ne kötü şuttu öyle yalnız ya Batshuayi'den esintiler sundu bize. Ve kaleci tuttu o topu. Sonra döndü top sahaya. Savunma oyuncusu da kendi kalesine attı. Durum bundan ibaret. Seferovic golü atamadı yani.

Tamam işte kaleye şutu atan o. Allah'ım o ne kötü şuttu öyle yalnız ya Batshuayi'den esintiler sundu bize. Ve kaleci tuttu o topu. Sonra döndü top sahaya. Savunma oyuncusu da kendi kalesine attı. Durum bundan ibaret. Seferovic golü atamadı yani.
Ben savunma oyuncusuna çarpıp girdi gibi gördüm. Neyse boşver.

Suan cok erken ve keskin yorumlar yapiliyor. Bende suana kadar ki performansini begenmiyorum ve bu takimin birinci santrafor olacagini da zannetmiyorum lakin Ocak ayina kadar beklemek lazim.

Sözleşmesi uzayınca kaç ytl maaş vericez

Suan cok erken ve keskin yorumlar yapiliyor. Bende suana kadar ki performansini begenmiyorum ve bu takimin birinci santrafor olacagini da zannetmiyorum lakin Ocak ayina kadar beklemek lazim.
Gomis şaşırtıcı bir şekilde böyle katkı yapar ve İcardi iyi çıkarsa seferovic maç kadrosuna dahi zor girer bence. Gelip hemen ışık veren topçuların hastasıyız, sonradan açılır dediğimiz topçuların çoğu açılmıyor bizde. Torreira oliveira çat diye girdi başladı hemen

Uzamaz umarım gelecek sezon bir aksilik çıkmazsa Avrupa'da olacağız Erden baba sağlamından bir forvet çeker

Gomis şaşırtıcı bir şekilde böyle katkı yapar ve İcardi iyi çıkarsa seferovic maç kadrosuna dahi zor girer bence. Gelip hemen ışık veren topçuların hastasıyız, sonradan açılır dediğimiz topçuların çoğu açılmıyor bizde. Torreira oliveira çat diye girdi başladı hemen
Bende anlamiyorum bu Seferovic'te bir haller var, Benfica'da boyle degildi bu herif. Bakalim acilacak mi bunu Ocak ayina kadar izleyip anca oyle degerlendirebiliriz.

Icardi isi erken olsaydi umut bozok falan deneme şansımız olsaydı keşke. Gerci biz buna tsde umuta ne kadat gömdü bilmiyorum

Icardi isi erken olsaydi umut bozok falan deneme şansımız olsaydı keşke. Gerci biz buna tsde umuta ne kadat gömdü bilmiyorum
Kap'a bildirim yapmamışlar gördüğüm kadarıynan. Yıllık ücreti fazladır ama herif 2 gole ulaştı bile ,üstelik yerli. Eren elmalı ve umut'u hamsilerin alması iyi olmadı

Bende anlamiyorum bu Seferovic'te bir haller var, Benfica'da boyle degildi bu herif. Bakalim acilacak mi bunu Ocak ayina kadar izleyip anca oyle degerlendirebiliriz.
Geçen seneyi komple boş geçirmiş olabilir ama yeteneklerini yitirmiş gibi durması daha büyük sıkıntı. Seneye yine 3 forvet birden alabiliriz duruma göre. Bizim için önemli olan bu sezon, kesinlikle herkese ihtiyaç var.

Kap'a bildirim yapmamışlar gördüğüm kadarıynan. Yıllık ücreti fazladır ama herif 2 gole ulaştı bile ,üstelik yerli. Eren elmalı ve umut'u hamsilerin alması iyi olmadı
Yerli olmasından oturu direkt onu dedim zaten ustad seferinde henuz ne verip veremeyecegi net degil bakarsın gun gelir isimize yarayacak bi aksiyonda bulunur fakat kontenjan olayinda acayip rahatlardik

Geri
Üst Alt