Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.386
- 1.438
- 1.503
kardeşim ben bütün polislere çamur atmıyorum.. arada illaki düzgün adamlar var her meslekte olduğu gibi.. benim dediğim sistem daha iyi olmalı.. şimdiki sistemden dolayı bir sürü gereksiz adam sızıyor..
son dönemlerde cemaatçilerden kurtulmak için AKP gençlik kolları referansı ile polis alındığı artık ayyuka çıkmış durumda..
250 puan da çok yetersiz bir puan.. kpss'de 60 gerektiği zaten google da küçük bir arama yaparsan karşına çıkıyor.. ben polis olmaya hiç kalkışmadım, o yüzden tam prosedürü bilmiyorum.. ama girmenin tek şartı senin dediğin gibi YGS değil.. bir çok insana farklı yerlerden olanak veriyorlar.. birisi de kpss..
kpssde universite mezunu olmak sarti var
YGS'de de bi kac sene evvel 300 puan ile acmislardi 2 puanla kacirdim, 300 polislik ya da silahli kuvvetler icin cok yuksek puan, 300 kusur alan bi adam zaten normal bi ulkede polisligi tercih etmez
benim mulakata girdigim donemde, soyunma odasinda tip okuyan ogrenci vardi. Polislik olursa tipi birakicam diyodu cocuk, bir digeride 370 ya da 60 puan almis ve polislige girmisti.
İnsanlar neresi olursa olsun bi yere kapak atayim derdindeler. Yoksa ulkemizin gelismis oldugunu varsaydigimizda 370 kusur alan bi adamin polislige basvurma gibi bi ihtimali yok, sayet polislik aski ile yanip tutusmuyosa. Ben polisligi sevdigim icin basvurmustum, suan baska bir universitede ogrenciyim ve bu sene tekrar sansimi denemeyi dusunuyorum.