şehre inen domuzu taşlamak

kardeşim ben bütün polislere çamur atmıyorum.. arada illaki düzgün adamlar var her meslekte olduğu gibi.. benim dediğim sistem daha iyi olmalı.. şimdiki sistemden dolayı bir sürü gereksiz adam sızıyor..

son dönemlerde cemaatçilerden kurtulmak için AKP gençlik kolları referansı ile polis alındığı artık ayyuka çıkmış durumda..

250 puan da çok yetersiz bir puan.. kpss'de 60 gerektiği zaten google da küçük bir arama yaparsan karşına çıkıyor.. ben polis olmaya hiç kalkışmadım, o yüzden tam prosedürü bilmiyorum.. ama girmenin tek şartı senin dediğin gibi YGS değil.. bir çok insana farklı yerlerden olanak veriyorlar.. birisi de kpss..

kpssde universite mezunu olmak sarti var

YGS'de de bi kac sene evvel 300 puan ile acmislardi 2 puanla kacirdim, 300 polislik ya da silahli kuvvetler icin cok yuksek puan, 300 kusur alan bi adam zaten normal bi ulkede polisligi tercih etmez

benim mulakata girdigim donemde, soyunma odasinda tip okuyan ogrenci vardi. Polislik olursa tipi birakicam diyodu cocuk, bir digeride 370 ya da 60 puan almis ve polislige girmisti.

İnsanlar neresi olursa olsun bi yere kapak atayim derdindeler. Yoksa ulkemizin gelismis oldugunu varsaydigimizda 370 kusur alan bi adamin polislige basvurma gibi bi ihtimali yok, sayet polislik aski ile yanip tutusmuyosa. Ben polisligi sevdigim icin basvurmustum, suan baska bir universitede ogrenciyim ve bu sene tekrar sansimi denemeyi dusunuyorum.

sana öncelikle BÖLDÜRMEYECEZZZZZZ ! diyorum ve ehliyet almanın artık zor oldugunu belirtmek istiyorum iyi forumlar
inşallah öyledir.. bayağıdır ehliyet almadım, haberim yok.. :) gerekirse vermesinler kardeşim.. herkes ehliyet almak zorunda değil.. ben de alamayacak olsam aynı görüşteyim.. artık şu ülkede sistem otursun biraz..

Allah bin belanızı versin şerefsizler. İnşallah bu hayvanda sizi taşlar obur tarafta.

kpssde universite mezunu olmak sarti var

YGS'de de bi kac sene evvel 300 puan ile acmislardi 2 puanla kacirdim, 300 polislik ya da silahli kuvvetler icin cok yuksek puan, 300 kusur alan bi adam zaten normal bi ulkede polisligi tercih etmez

benim mulakata girdigim donemde, soyunma odasinda tip okuyan ogrenci vardi. Polislik olursa tipi birakicam diyodu cocuk, bir digeride 370 ya da 60 puan almis ve polislige girmisti.

İnsanlar neresi olursa olsun bi yere kapak atayim derdindeler. Yoksa ulkemizin gelismis oldugunu varsaydigimizda 370 kusur alan bi adamin polislige basvurma gibi bi ihtimali yok, sayet polislik aski ile yanip tutusmuyosa. Ben polisligi sevdigim icin basvurmustum, suan baska bir universitede ogrenciyim ve bu sene tekrar sansimi denemeyi dusunuyorum.

kardeşim (bak bu kelimeyi samimi kullandım) senin yazın ve konuşman düzgün.. benim düzgün adamla derdim yok ki.. sen teşkilatın içindesin, çarpıklıkları sana anlatmama gerek yok.. hiç mi demiyorsun "bu hıyarın burda ne işi var" diye.. :)

bizim bir şeyimiz eksik artık.. çünkü görüyorum polisleri, aralarındaki düzgün adamlar kadar sıkıntılı tipler de var.. bir çoğu halk için var olduğunun farkında değil.. gelişmiş ülkelerde polis halkın huzuru için vardır ve bunun bilincinde olarak eğitim alır..

Avrupa'daki ülkelerde polisi yolda durdurup bi soru sorduğum zaman "lütfen"ler, "rica ederim"lerden geçilmez.. adamların bi kere konuşması düzgün.. insan gibi cevap veriyor..

ben daha bizim memlekette efendi gibi konuşan polise rastlamadım.. illaki vardır ama bana denk gelmedi.. öyle olunca da cahil izlenimi veriyor.. sana göre puan yeterli diyorsan o zaman kültürümüz bozuk.. zaten tahammülsüz ve karşısındakine saygısı olmayan insanların ülkesiyiz.. polisin bu nedenle özellikle eğitilmesi lazım..

sözlü mülakat mı daha sıkı olur artık ne olur bilmem.. az kişi al, ama düzgün adam al..

Bu kadar egoist kendinden başka hiçbir canlıya saygısı olmayan bu homo sapiens görünümlü yaratıkların yok olduğu bir Dünya'yı biz göremeyeceğiz ama umarım çocuklarım ve torunlarım görür.

kardeşim (bak bu kelimeyi samimi kullandım) senin yazın ve konuşman düzgün.. benim düzgün adamla derdim yok ki.. sen teşkilatın içindesin, çarpıklıkları sana anlatmama gerek yok.. hiç mi demiyorsun "bu hıyarın burda ne işi var" diye.. :)

bizim bir şeyimiz eksik artık.. çünkü görüyorum polisleri, aralarındaki düzgün adamlar kadar sıkıntılı tipler de var.. bir çoğu halk için var olduğunun farkında değil.. gelişmiş ülkelerde polis halkın huzuru için vardır ve bunun bilincinde olarak eğitim alır..

Avrupa'daki ülkelerde polisi yolda durdurup bi soru sorduğum zaman "lütfen"ler, "rica ederim"lerden geçilmez.. adamların bi kere konuşması düzgün.. insan gibi cevap veriyor..

ben daha bizim memlekette efendi gibi konuşan polise rastlamadım.. illaki vardır ama bana denk gelmedi.. öyle olunca da cahil izlenimi veriyor.. sana göre puan yeterli diyorsan o zaman kültürümüz bozuk.. zaten tahammülsüz ve karşısındakine saygısı olmayan insanların ülkesiyiz.. polisin bu nedenle özellikle eğitilmesi lazım..

sözlü mülakat mı daha sıkı olur artık ne olur bilmem.. az kişi al, ama düzgün adam al..

Daha teskilatin icerisine girebilmis degilim

Devlet polisindir, guc ondadir dogal olarak bunu suistimal edebilme ihtimali cok yuksektir, kotuye kullanan; elbetteki rusvet yiyenler vs olacaktir. Guclu olan gucsuzu ezer kanunu bu noktada da gecerli.

Mesela ABD polisleri, devlet adamlarin; seni cekse vursa kimse bisey diyemez. sikinti her yerde mevcut dedigin gibi, benim lafim zaten polis olmak icin gereksiz hirbo olmak yeter cumlesine idi.

Bu kadar egoist kendinden başka hiçbir canlıya saygısı olmayan bu homo sapiens görünümlü yaratıkların yok olduğu bir Dünya'yı biz göremeyeceğiz ama umarım çocuklarım ve torunlarım görür.

Bundan emin misin?
Yani kendinden baskayi anladikta, kendiyle ayni olana saygisi varmis gibi olmus bu. Ki kendiyle ayni olana su domuza yapilandan daha agiri yapanlarda var. Onu birak, kendiyle ayni olana degil, kendisine bile saygisi olmayan, igrenc bir mahluktur insan. Nefret ediyorum insanlardan. hatta kendimden bile. hadi ben intihara gidiyorum dostlar. kendinize iyi bakin. aksam haberlerinde gorusuruz

Bundan emin misin?
Yani kendinden baskayi anladikta, kendiyle ayni olana saygisi varmis gibi olmus bu. Ki kendiyle ayni olana su domuza yapilandan daha agiri yapanlarda var. Onu birak, kendiyle ayni olana degil, kendisine bile saygisi olmayan, igrenc bir mahluktur insan. Nefret ediyorum insanlardan. hatta kendimden bile. hadi ben intihara gidiyorum dostlar. kendinize iyi bakin. aksam haberlerinde gorusuruz

Bunca yıldır toplumcu bir bakış açısı empoze edilmiş bir insan olarak böyle bir çıkarımda bulunman normal ama benim ifadem anladığın gibi değil.

Daha teskilatin icerisine girebilmis degilim

Devlet polisindir, guc ondadir dogal olarak bunu suistimal edebilme ihtimali cok yuksektir, kotuye kullanan; elbetteki rusvet yiyenler vs olacaktir. Guclu olan gucsuzu ezer kanunu bu noktada da gecerli.

Mesela ABD polisleri, devlet adamlarin; seni cekse vursa kimse bisey diyemez. sikinti her yerde mevcut dedigin gibi, benim lafim zaten polis olmak icin gereksiz hirbo olmak yeter cumlesine idi.

videoya sinirimden, biraz da polisin orada olayı önlemekten uzak olmasından dolayi kullandim o kelimeyi.. sonuçta senin sistemin hırboları süzemiyor.. hepsi tabi ki öyle değil..

ABD zaten özendiğim bir yer değil.. Avrupa ile kıyaslanamaz.. ABD dediğin hakiki vahşi batıdır.. daha 1960'lara kadar zencileri insan yerine koymayan kanunların olduğu bir ülkeydi.. düşün artık.. daha düne kadar ABD'de zenci olmak cehennemde yaşamakla eş değerdi.. orası örnek olamaz.. sistemi çarpık bir memleket..

Avrupa'ya bakmalıyız.. Eğer örnek bir polis istiyorsak ingiltere çok iyi bir örnek.. bu dünyada gerçek demokrasiye en yakın sistemin olduğu ülke..

Sanki seytan tasliyorlar töbe töbe, birde bagirmalari yokmu vurun ulan vurun diye yazik günah be insanlik ölmüs.

Kpss' den 60 puan bile alamayan adamlar burda milletin arkasından ahkâm kesiyor. Sorsan bunlara, kendileri dünyanın en faydalı insanlarıdır. Akşama kadar sokakta elalemin kız kardeşini kesenler gelmiş burda millete dürüstlük adına felsefe yapıyor.

Önce gidin bir aynaya bakın ve kendinize şu soruyu sorun. Ben hiçbir işe yaramıyorum, benim bu dünyadaki yaratılış amacım nedir? Karşımdakine çamur atarken ben gerçekten doğru karakterli birisimiyim?

GT-I9300 Tapatalk

Kpss'den 90 alıp insanlıktan nasibini almayanlarda var.

Sınavlara göre insan değerlendirmesi yapılamaz.

Aptallıkta sınır tanımamakmı desem vicdansızlarmı desem bilemedim ama bunu müslümanlığa bağlayan yada bunu müslümanlık adına yaptıklarını söyleyen varsa siz müslümanlığı geçin insan bile değilsiniz derim..

Yaban domuzu çobanı öldürdü - Milliyet Haber
bu konuyu fazla uzattınız, domuzlar şehre inmeye alışırsa hiçi iyi olmaz, kafasına sıksalarmış diyen arkadaşlar var ''TEKSAS MI LAN BURASI ?!''.
haberi de doğru okumuyosunuz, adamlar yakalayıp belediyeye teslim etmişler. tabi size göre kafasına sıksalar domuz daha mutlu olurdu.... ölü ve mutlu
Vuramad
Ava Giden Avlan

not: domuzu herkes avlayamaz, hemen ölmez.

İslamda domuz yenilmemesinin sebebi hayvanı kötülemek amaclı degil domuz ne bulsa yiyor kendi pisligini falan yiyor ve sindirim sistemi cok zayıf o yüzden yasak diye biliyorum ben

İslamda domuz yenilmemesinin sebebi hayvanı kötülemek amaclı degil domuz ne bulsa yiyor kendi pisligini falan yiyor ve sindirim sistemi cok zayıf o yüzden yasak diye biliyorum ben

domuzların beslenmesine galiba humour deniyor ingilizcede. herşeyi yer. kök falan da yer leş de yer. böyle birkaç hayvan var ulaşabildikleri herşeyi yiyen. bu hayvanların misyonu diğer türlerin popülasyonunu sınırlı tutmakmış. hayvan çeşitliliğine zarar.

Geri
Üst Alt