şehre inen domuzu taşlamak

Dinin saygısı var mı bilemem ama dinin mensuplarının saygı göstermediği kesin

Domuz haram ise niye yaratıldı?diye soran, birine inek diyebilirsin ama domuz deme günah diyen bir toplumda domuza saygı ve sevgi vardır demek gerçekten komik olur

Sen arkadaslarini yer misin?
hayir, cunku saygi ve sevgi beslersin onlara.
Domuzun yenmemeside bu yuzdendir. Aslinda kutsal bir hayvandir fakat zaman boyunca domuzun yenmemesi yanlis anlasilmistir.

Sen arkadaslarini yer misin?
hayir, cunku saygi ve sevgi beslersin onlara.
Domuzun yenmemeside bu yuzdendir. Aslinda kutsal bir hayvandir fakat zaman boyunca domuzun yenmemesi yanlis anlasilmistir.
Evet renkdaş katılıyorum. Hatta bu açıklamış olduğun durum eşek hayvani için de geçerli olsa gerek zira rahmetli Barış Manço "Arkadaşım eş, arkadaşım şek, arkadaşım eşşeeeeek" sözlerine bestesinde yer vermiştir. İnsan arkadaşını yemez. İyi bi noktaya parmak basmissin.

N5

Evet renkdaş katılıyorum. Hatta bu açıklamış olduğun durum eşek hayvani için de geçerli olsa gerek zira rahmetli Barış Manço "Arkadaşım eş, arkadaşım şek, arkadaşım eşşeeeeek" sözlerine bestesinde yer vermiştir. İnsan arkadaşını yemez. İyi bi noktaya parmak basmissin.

N5
Ahhaha

Yaptigim ironiler ciddiye alinmis gibi bir durum var ??????

Orta doguda domuza olan lanetin kokeni eski misirlilara dayanir.
Misir uygarliginin semavi dinlere etkisi sanildigindan coktur. Domuzun lanetinden eski misir tabletlerinde soz edilir. Muhtemelen domuzun kirli gorunusu ve yiyenlerin bazilarinin hastalanmasi sonucu halk arasinda donuz eti yemek tabu olarak gorulmustu. Bu gelenek veya batil inanc daha sonra orta doguda beliren semavi dinlerde etkisini gostermistir.

Basligi duzeltin lutfen ? Sehre inen canliyi taslayan domuzlar daha uygun sanki :)

Genelleme yapacak yetkiyi sana kim veriyor? Kendin çok mu niteliklisin ??

genelleme değil, gerçekler.. kpss'de 60 puan gibi leş bir puan almak polislik için yeterli.. bunun nesi genelleme? yalan mı?

hatta son dönemde akp gençlik kollarına üyeysen onu bile almana gerek yok.. puan v.s. ufak detaylar..

benim söylemimin arkası dolu..

sen polislerin "einstein" olduğunu iddia ediyorsan buyur kanıtlarını sun.. neye göre nitelikliler? ne gibi zor sınavlardan geçmişler? açıkla da biz de yanılmışız diyelim..

Türkiye'de ehliyet almak da çok kolay mesela.. önüne gelen gudik, araba sürmeyi öğrenmeden ehliyet alıyor.. sonra "niye trafik canavarları kırmızıda durmuyor"..

Avrupa'da bi çok ülkede ehliyet verirken adamı süründürürler.. 2-3 sene uğraşırsın almak için.. sınavda kalırsın, bir daha girersin, kalırsın, bir daha girersin.. defalarca.. ta ki hakkıyla şoför olana kadar.. icap ederse hiç vermeyebilirler de.. sen daha Türkiye'de ehliyet sınavına girip de alamayan gördün mü? Ben görmedim.. Tanıdığım insanlara bakacak olursam herkes %100 ilk denemesinde aldı.. hee evet, hepsi müthiş şoför.. :)

bizde ehliyet de böyle, polislik de böyle..

Son düzenleme:
genelleme değil, gerçekler.. kpss'de 60 puan gibi leş bir puan almak polislik için yeterli.. bunun nesi genelleme? yalan mı?

hatta son dönemde akp gençlik kollarına üyeysen onu bile almana gerek yok.. puan v.s. ufak detaylar..

sen polislerin "einstein" olduğunu iddia ediyorsan buyur kanıtlarını sun.. neye göre nitelikliler? ne gibi zor sınavlardan geçmişler? açıkla da biz de yanılmışız diyelim..

Türkiye'de ehliyet almak da çok kolay mesela.. önüne gelen gudik araba sürmeyi öğrenmeden ehliyet alıyor.. sonra "niye trafik canavarları kırmızıda durmuyor"..

Avrupa'da bi çok ülkede ehliyet verirken adamı süründürürler.. 2-3 sene uğraşırsın almak için.. sınavda kalırsın, bir daha girersin, kalırsın, bir daha girersin.. defalarca.. ta ki hakkıyla şoför olana kadar.. icap ederse hiç vermeyebilirler de.. sen daha Türkiye'de ehliyet sınavına girip de alamayan gördün mü? Ben görmedim.. Tanıdığım insanlara bakacak olursam herkes %100 ilk denemesinde aldı.. hee evet, hepsi müthiş soför.. :)

biz de ehliyet de böyle, polislik de böyle..
Misal Isvec'te bir söför alkol testi yapmadan taksisini calistaramaz ,arabayi ona göre düzenlemisler.Bizde olsa üfürmek icin yoldan adam cevirirler.Sonra vay efendim "adamlarda neden az kaza oluyor" ya da 'siz vatan haini gibi hep onlari övüyorsunuz"gibi laflar duyuyoruz.

☆$☆

Misal Isvec'te bir söför alkol testi yapmadan taksisini calistaramaz ,arabayi ona göre düzenlemisler.Bizde olsa üfürmek icin yoldan adam cevirirler.Sonra vay efendim "adamlarda neden az kaza oluyor" ya da 'siz vatan haini gibi hep onlari övüyorsunuz"gibi laflar duyuyoruz.

☆$☆

ki aslında övdüğümüz de yok.. :) olanı söylüyoruz ki bilmeyen de öğrensin.. belki bir umut biz de uygularız..

"neden kötü yanlarını anlatmıyorsun" diyen de çıkabilir.. çok basit, kötü yanlarına özenmiyoruz ki.. niye anlatalım.. biz iyi yanlarını anlatıyoruz, çünkü iyi yanlarını ülkemizde görmek istiyoruz..

ki aslında övdüğümüz de yok.. :) olanı söylüyoruz ki bilmeyen de öğrensin.. belki bir umut biz de uygularız..

"neden kötü yanlarını anlatmıyorsun" diyen de çıkabilir.. çok basit, kötü yanlarına özenmiyoruz ki.. niye anlatalım.. biz iyi yanlarını anlatıyoruz, çünkü iyi yanlarını ülkemizde görmek istiyoruz..
Ne bilim simdi bir über zeka cikmadan kendimizi garantiye alalim dedim:)
Sen zaten olayi on numara aciklamissin.

☆$☆

Kpss' den 60 puan bile alamayan adamlar burda milletin arkasından ahkâm kesiyor. Sorsan bunlara, kendileri dünyanın en faydalı insanlarıdır. Akşama kadar sokakta elalemin kız kardeşini kesenler gelmiş burda millete dürüstlük adına felsefe yapıyor.

Önce gidin bir aynaya bakın ve kendinize şu soruyu sorun. Ben hiçbir işe yaramıyorum, benim bu dünyadaki yaratılış amacım nedir? Karşımdakine çamur atarken ben gerçekten doğru karakterli birisimiyim?

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Kpss' den 60 puan bile alamayan adamlar burda milletin arkasından ahkâm kesiyor. Sorsan bunlara, kendileri dünyanın en faydalı insanlarıdır. Akşama kadar sokakta elalemin kız kardeşini kesenler gelmiş burda millete dürüstlük adına felsefe yapıyor.

Önce gidin bir aynaya bakın ve kendinize şu soruyu sorun. Ben hiçbir işe yaramıyorum, benim bu dünyadaki yaratılış amacım nedir? Karşımdakine çamur atarken ben gerçekten doğru karakterli birimiyim?

GT-I9300 Tapatalk
peki o zaman sen neden bu insanlıktan nasibini almamış vicdansızlar üzerinden tanımadığın insanlara neredeyse tacizci muamelesi yapıyorsun?

Gesendet von meinem HTC One_M8

Önce gidin bir aynaya bakın ve kendinize şu soruyu sorun. Ben hiçbir işe yaramıyorum, benim bu dünyadaki yaratılış amacım nedir? Karşımdakine çamur atarken ben gerçekten doğru karakterli birisimiyim?

GT-I9300 Tapatalk

olan seyi soylemek icin dunyanin en faydali insani olmana luzum yok, aklin olmasi yeterli.

Türkiye'de ehliyet almak da çok kolay mesela.. önüne gelen gudik, araba sürmeyi öğrenmeden ehliyet alıyor.. sonra "niye trafik canavarları kırmızıda durmuyor"..

Avrupa'da bi çok ülkede ehliyet verirken adamı süründürürler.. 2-3 sene uğraşırsın almak için.. sınavda kalırsın, bir daha girersin, kalırsın, bir daha girersin.. defalarca.. ta ki hakkıyla şoför olana kadar.. icap ederse hiç vermeyebilirler de.. sen daha Türkiye'de ehliyet sınavına girip de alamayan gördün mü? Ben görmedim.. Tanıdığım insanlara bakacak olursam herkes %100 ilk denemesinde aldı.. hee evet, hepsi müthiş şoför.. :)

sana öncelikle BÖLDÜRMEYECEZZZZZZ ! diyorum ve ehliyet almanın artık zor oldugunu belirtmek istiyorum iyi forumlar

peki o zaman sen neden bu insanlıktan nasibini almamış vicdansızlar üzerinden tanımadığın insanlara neredeyse tacizci muamelesi yapıyorsun?

Gesendet von meinem HTC One_M8

bunlar gerçekler.. istediği kadar hakaret etsin..

hakaretler "polislik için sadece 60 puan gibi komik bir puan almanın yeterli olduğu" gerçeğini değiştiremez..

benim 60 puan bile alamayan biri olmam önemli değil ki.. hadi arkadaşı kırmayalım: velev ki haklı olsun ve ben 60 bile alamayan bir gerizekalı olayım :) sorun bu değil ki.. sorun polislik için 60 puan gibi rezil bir puanın yeterli olması..

benim seviyemin gerçekler ile ne alakası var.. ben profesör de olsam "polislik için 60 yeterli" hamal da olsam "polislik için 60 yeterli"..

ve bu, toplumsal düzeni sağlamakla görevli bir meslek grubu için rezil bir puan bence.. toplum kimlere emanet..

Polislik oyleydide neden biz olamadik onu anlamiyorum.

Herhangi bir siyasi partiye yahut genclik kollarina uyeysen basvuru asamasinda kabul edilmiyorsun zaten, istersen en buyuk AKP'li ol, ben polislige girerken bunlari arastirdim, hatta polis memurlariylada konustum.

kpss olayini bilmiyorum ama ygsde 2 sene once 300 puan ile aliyolardi ve ben 298 ile giremedim,
gecen sene denedim 250 puandan aldilar benim puan 315 idi ve girmeye hak kazandim

mulakatlari ozellikle saglik kismi oldukca cetin, polislige son senelerde girenler genellikle tipi, eli yuzu duzgun insanlar, ordaki pmyo ogrencileriyle konustugumuzda, sizin tipinize bakarlar ondan dahi eleyebilirler demislerdi. psikoloji kismi ayri bi konu zaten, psikolojiye giren cocugun tekini gozlerimle gordum odadan aglayarak cikti. Benim psikoloji sonuclarimin mukemmel oldugunu soylemisti ordaki psikolog, umarim diger asamalarinda iyi olur dedi ve ben sinavda elendim.

Videodaki polis 50 yasinda polis memuru ve onlarin girdigi donemde soylediklerin dogru, ama teskilata ya da bunca polis memuruna camur atamazsin. Devletin polisine ya da askerine camur atilmasina cok kizarim.

Polislik oyleydide neden biz olamadik onu anlamiyorum.

Herhangi bir siyasi partiye yahut genclik kollarina uyeysen basvuru asamasinda kabul edilmiyorsun zaten, istersen en buyuk AKP'li ol, ben polislige girerken bunlari arastirdim, hatta polis memurlariylada konustum.

kpss olayini bilmiyorum ama ygsde 2 sene once 300 puan ile aliyolardi ve ben 298 ile giremedim,
gecen sene denedim 250 puandan aldilar benim puan 315 idi ve girmeye hak kazandim

mulakatlari ozellikle saglik kismi oldukca cetin, polislige son senelerde girenler genellikle tipi, eli yuzu duzgun insanlar, ordaki pmyo ogrencileriyle konustugumuzda, sizin tipinize bakarlar ondan dahi eleyebilirler demislerdi. psikoloji kismi ayri bi konu zaten, psikolojiye giren cocugun tekini gozlerimle gordum odadan aglayarak cikti. Benim psikoloji sonuclarimin mukemmel oldugunu soylemisti ordaki psikolog, umarim diger asamalarinda iyi olur dedi ve ben sinavda elendim.

Videodaki polis 50 yasinda polis memuru ve onlarin girdigi donemde soylediklerin dogru, ama teskilata ya da bunca polis memuruna camur atamazsin. Devletin polisine ya da askerine camur atilmasina cok kizarim.

kardeşim ben bütün polislere çamur atmıyorum.. arada illaki düzgün adamlar var her meslekte olduğu gibi.. benim dediğim sistem daha iyi olmalı.. şimdiki sistemden dolayı bir sürü gereksiz adam sızıyor..

son dönemlerde cemaatçilerden kurtulmak için AKP gençlik kolları referansı ile polis alındığı artık ayyuka çıkmış durumda..

250 puan da çok yetersiz bir puan.. kpss'de 60 gerektiği zaten google da küçük bir arama yaparsan karşına çıkıyor.. ben polis olmaya hiç kalkışmadım, o yüzden tam prosedürü bilmiyorum.. ama girmenin tek şartı senin dediğin gibi YGS değil.. bir çok insana farklı yerlerden olanak veriyorlar.. birisi de kpss..

o domuz türkiye'deki azınlıkları ,aydın kesmi eğitimli insanları simgeliyor aslında..

Geri
Üst Alt