Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.983
- 20.730
- 2.333
Hangisi hayvan merak ettim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dinin saygısı var mı bilemem ama dinin mensuplarının saygı göstermediği kesin
Domuz haram ise niye yaratıldı?diye soran, birine inek diyebilirsin ama domuz deme günah diyen bir toplumda domuza saygı ve sevgi vardır demek gerçekten komik olur
Evet renkdaş katılıyorum. Hatta bu açıklamış olduğun durum eşek hayvani için de geçerli olsa gerek zira rahmetli Barış Manço "Arkadaşım eş, arkadaşım şek, arkadaşım eşşeeeeek" sözlerine bestesinde yer vermiştir. İnsan arkadaşını yemez. İyi bi noktaya parmak basmissin.Sen arkadaslarini yer misin?
hayir, cunku saygi ve sevgi beslersin onlara.
Domuzun yenmemeside bu yuzdendir. Aslinda kutsal bir hayvandir fakat zaman boyunca domuzun yenmemesi yanlis anlasilmistir.
AhhahaEvet renkdaş katılıyorum. Hatta bu açıklamış olduğun durum eşek hayvani için de geçerli olsa gerek zira rahmetli Barış Manço "Arkadaşım eş, arkadaşım şek, arkadaşım eşşeeeeek" sözlerine bestesinde yer vermiştir. İnsan arkadaşını yemez. İyi bi noktaya parmak basmissin.
N5
basligi duzeltin lutfen ? Sehre inen canliyi taslayan domuzlar daha uygun sanki![]()
Genelleme yapacak yetkiyi sana kim veriyor? Kendin çok mu niteliklisin ??
Misal Isvec'te bir söför alkol testi yapmadan taksisini calistaramaz ,arabayi ona göre düzenlemisler.Bizde olsa üfürmek icin yoldan adam cevirirler.Sonra vay efendim "adamlarda neden az kaza oluyor" ya da 'siz vatan haini gibi hep onlari övüyorsunuz"gibi laflar duyuyoruz.genelleme değil, gerçekler.. kpss'de 60 puan gibi leş bir puan almak polislik için yeterli.. bunun nesi genelleme? yalan mı?
hatta son dönemde akp gençlik kollarına üyeysen onu bile almana gerek yok.. puan v.s. ufak detaylar..
benim söylemimin arkası dolu..
sen polislerin "einstein" olduğunu iddia ediyorsan buyur kanıtlarını sun.. neye göre nitelikliler? ne gibi zor sınavlardan geçmişler? açıkla da biz de yanılmışız diyelim..
Türkiye'de ehliyet almak da çok kolay mesela.. önüne gelen gudik araba sürmeyi öğrenmeden ehliyet alıyor.. sonra "niye trafik canavarları kırmızıda durmuyor"..
Avrupa'da bi çok ülkede ehliyet verirken adamı süründürürler.. 2-3 sene uğraşırsın almak için.. sınavda kalırsın, bir daha girersin, kalırsın, bir daha girersin.. defalarca.. ta ki hakkıyla şoför olana kadar.. icap ederse hiç vermeyebilirler de.. sen daha Türkiye'de ehliyet sınavına girip de alamayan gördün mü? Ben görmedim.. Tanıdığım insanlara bakacak olursam herkes %100 ilk denemesinde aldı.. hee evet, hepsi müthiş soför..
biz de ehliyet de böyle, polislik de böyle..
Misal Isvec'te bir söför alkol testi yapmadan taksisini calistaramaz ,arabayi ona göre düzenlemisler.Bizde olsa üfürmek icin yoldan adam cevirirler.Sonra vay efendim "adamlarda neden az kaza oluyor" ya da 'siz vatan haini gibi hep onlari övüyorsunuz"gibi laflar duyuyoruz.
☆$☆
Ne bilim simdi bir über zeka cikmadan kendimizi garantiye alalim dedimki aslında övdüğümüz de yok..olanı söylüyoruz ki bilmeyen de öğrensin.. belki bir umut biz de uygularız..
"neden kötü yanlarını anlatmıyorsun" diyen de çıkabilir.. çok basit, kötü yanlarına özenmiyoruz ki.. niye anlatalım.. biz iyi yanlarını anlatıyoruz, çünkü iyi yanlarını ülkemizde görmek istiyoruz..
peki o zaman sen neden bu insanlıktan nasibini almamış vicdansızlar üzerinden tanımadığın insanlara neredeyse tacizci muamelesi yapıyorsun?Kpss' den 60 puan bile alamayan adamlar burda milletin arkasından ahkâm kesiyor. Sorsan bunlara, kendileri dünyanın en faydalı insanlarıdır. Akşama kadar sokakta elalemin kız kardeşini kesenler gelmiş burda millete dürüstlük adına felsefe yapıyor.
Önce gidin bir aynaya bakın ve kendinize şu soruyu sorun. Ben hiçbir işe yaramıyorum, benim bu dünyadaki yaratılış amacım nedir? Karşımdakine çamur atarken ben gerçekten doğru karakterli birimiyim?
GT-I9300 Tapatalk
Kpss' den 60 puan bile alamayan adamlar burda milletin arkasından ahkâm kesiyor. Sorsan bunlara, kendileri dünyanın en faydalı insanlarıdır. Akşama kadar sokakta elalemin kız kardeşini kesenler gelmiş burda millete dürüstlük adına felsefe yapıyor.
Önce gidin bir aynaya bakın ve kendinize şu soruyu sorun. Ben hiçbir işe yaramıyorum, benim bu dünyadaki yaratılış amacım nedir? Karşımdakine çamur atarken ben gerçekten doğru karakterli birisimiyim?
GT-I9300 Tapatalk
genelleme değil, gerçekler.. kpss'de 60 puan gibi leş bir puan almak polislik için yeterli.. bunun nesi genelleme? yalan mı?
hatta son dönemde akp gençlik kollarına üyeysen onu bile almana gerek yok.. puan v.s. ufak detaylar..
sen polislerin "einstein" olduğunu iddia ediyorsan buyur kanıtlarını sun.. neye göre nitelikliler? ne gibi zor sınavlardan geçmişler? açıkla da biz de yanılmışız diyelim..
Türkiye'de ehliyet almak da çok kolay mesela.. önüne gelen gudik, araba sürmeyi öğrenmeden ehliyet alıyor.. sonra "niye trafik canavarları kırmızıda durmuyor"..
Avrupa'da bi çok ülkede ehliyet verirken adamı süründürürler.. 2-3 sene uğraşırsın almak için.. sınavda kalırsın, bir daha girersin, kalırsın, bir daha girersin.. defalarca.. ta ki hakkıyla şoför olana kadar.. icap ederse hiç vermeyebilirler de.. sen daha Türkiye'de ehliyet sınavına girip de alamayan gördün mü? Ben görmedim.. Tanıdığım insanlara bakacak olursam herkes %100 ilk denemesinde aldı.. hee evet, hepsi müthiş şoför..
bizde ehliyet de böyle, polislik de böyle..
peki o zaman sen neden bu insanlıktan nasibini almamış vicdansızlar üzerinden tanımadığın insanlara neredeyse tacizci muamelesi yapıyorsun?
Gesendet von meinem HTC One_M8
genelleme değil, gerçekler.. kpss'de 60 puan gibi leş bir puan almak polislik için yeterli.. bunun nesi genelleme? yalan mı?
Türkiye'de ehliyet almak da çok kolay mesela.. önüne gelen gudik, araba sürmeyi öğrenmeden ehliyet alıyor.. sonra "niye trafik canavarları kırmızıda durmuyor"..
Avrupa'da bi çok ülkede ehliyet verirken adamı süründürürler.. 2-3 sene uğraşırsın almak için.. sınavda kalırsın, bir daha girersin, kalırsın, bir daha girersin.. defalarca.. ta ki hakkıyla şoför olana kadar.. icap ederse hiç vermeyebilirler de.. sen daha Türkiye'de ehliyet sınavına girip de alamayan gördün mü? Ben görmedim.. Tanıdığım insanlara bakacak olursam herkes %100 ilk denemesinde aldı.. hee evet, hepsi müthiş şoför..
bizde ehliyet de böyle, polislik de böyle..
Polislik oyleydide neden biz olamadik onu anlamiyorum.
Herhangi bir siyasi partiye yahut genclik kollarina uyeysen basvuru asamasinda kabul edilmiyorsun zaten, istersen en buyuk AKP'li ol, ben polislige girerken bunlari arastirdim, hatta polis memurlariylada konustum.
kpss olayini bilmiyorum ama ygsde 2 sene once 300 puan ile aliyolardi ve ben 298 ile giremedim,
gecen sene denedim 250 puandan aldilar benim puan 315 idi ve girmeye hak kazandim
mulakatlari ozellikle saglik kismi oldukca cetin, polislige son senelerde girenler genellikle tipi, eli yuzu duzgun insanlar, ordaki pmyo ogrencileriyle konustugumuzda, sizin tipinize bakarlar ondan dahi eleyebilirler demislerdi. psikoloji kismi ayri bi konu zaten, psikolojiye giren cocugun tekini gozlerimle gordum odadan aglayarak cikti. Benim psikoloji sonuclarimin mukemmel oldugunu soylemisti ordaki psikolog, umarim diger asamalarinda iyi olur dedi ve ben sinavda elendim.
Videodaki polis 50 yasinda polis memuru ve onlarin girdigi donemde soylediklerin dogru, ama teskilata ya da bunca polis memuruna camur atamazsin. Devletin polisine ya da askerine camur atilmasina cok kizarim.