şehre inen domuzu taşlamak

Buradaki domuz yavru ama yetişkin olsaydı o zaman iş değişirdi..Aç kalıp şehre inenleri Allah korusun bir çocuğun karşısına çıksa saldırıp öldürebilir..

Mahmut domuzun suratına ayagını dayıyan lan ahahahaha

Gerizekalilar.

memleketin her günü atraksiyondan geçilmiyo hayla daha da atraksiyon istiyo millet,adamlar ölümde bile heyecan arıyo, ver taş atana 5 bin tl cezada heyecan nasıl olurmuş görsün.

şeytan taşlıyor sanki gerizekalılar

Buradaki domuz yavru ama yetişkin olsaydı o zaman iş değişirdi..Aç kalıp şehre inenleri Allah korusun bir çocuğun karşısına çıksa saldırıp öldürebilir..
Buda insanin sucudur hayvanin degil. Belediyeler kis aylarinda yiyecek biraksa daga sehre inmez saga sola da saldirmaz.
Ki ben gene de hicbi hayvanin durduk yere saldiracagini dusunmuyorum.
Nedensiz saldiran zarar veren tek canli insanogludur.
Videoda da mevcut bu zaten.
Dunyayi kurtarmis sanki pezevenkler hayvana yapilan iskenceye bak, polis memurlarina hicbisey demiyorum zaten en az o tas atanlar kdr vicdansiz bir o kdr da bilincsizler.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ne arkadas ya , o da senin benim gibi can tasiyor insalliga sigarmi bu hayvanlara boyle davranmak YAZIK

Buda insanin sucudur hayvanin degil. Belediyeler kis aylarinda yiyecek biraksa daga sehre inmez saga sola da saldirmaz.
Ki ben gene de hicbi hayvanin durduk yere saldiracagini dusunmuyorum.
Nedensiz saldiran zarar veren tek canli insanogludur.
Videoda da mevcut bu zaten.
Dunyayi kurtarmis sanki pezevenkler hayvana yapilan iskenceye bak, polis memurlarina hicbisey demiyorum zaten en az o tas atanlar kdr vicdansiz bir o kdr da bilincsizler.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen insanlar hayvanlardan daha tehlikeli

Yetişkin domuzlar çok tehlikeli olabiliyor yılda 3-5 agir yaralama veya ölümle sonuçlanan vakalar meydana geliyor ama buradaki yavru tehlikesiz gibi hayvanı tepelemişler

Ya domuzlar büyük ve sürüyken tehlikelidirler. Tek yakalarsa saldırır ama bu hayvanın geldiği bölge dağlık bir alan.
Canik üniversitesinin olduğu bölgeden aşağı indiği açık.

Hayır normal olaylar bunlar aslında.(domuzun inmesi falan)Yanlış olan ömründe ilk kez domuz gören insanlığın dinazor görmüş gibi muamelesi.
Dağlık-ormanlık yerde okuyanlar karşılaşmıştır hayvanlar inerler dağdan yemek aramaya. Sürüyü kaybeder iner aşağıya.

Sözlükte anlamı yok bu olayın.

Hayvan kelimesinin anlamını tekrar masaya yatırmalı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İlginçtir ama benim yaşadığım yerde de kış olduğunda açlıktan ailece çöpleri karıştırmaya gelirler yaban domuzları. En önde anne arkada 3-4 tane yavru. Genelde de yiyecek pek bir şey bulamadığından yarı aç giderler.

Hangi canlıya olursa olsun yapılan bu tür cahilce davranışları kınıyorum.

Yok artık bu yapılanı da savunan çıkmaz dedim yine beni yanıltmayı başaranlar var...

İnsan Hayatı > Diğer Canlıların Hayatı görüşüne katılmıyorum, biz burada taraf olduğumuz için tabi ki insanların hayatı daha değerli görünüyor ama her canlının hayatı doğa için aynı öneme sahip hatta belki en önemsizi insandır, keza doğaya zarar vermekten başka bir şeye yaradığı söylenemez. Evet doğa da insanların bazı canlıları tüketmesi doğru ancak ihtiyacından fazlasını tüketip, avlaması insan ırkının ne kadar doyumsuz ve vahşi bir toplum olduğunu gösterir, sırf daha fazlasını isteme hırsı yüzünden yüzyıllar boyunca nice canlı çeşidi yok oldu ve bir o kadarı da yok olmak üzere.

Cahilik işde. Polislerimizde en az ordakideki halk kadar cahil. Hepsi değil tabiki.
Bazıları nasıl polis ola bilmekde türkiyede hayret ediyorum. Bukadar basit olmamalı bu

Yok artık bu yapılanı da savunan çıkmaz dedim yine beni yanıltmayı başaranlar var...

İnsan Hayatı > Diğer Canlıların Hayatı görüşüne katılmıyorum, biz burada taraf olduğumuz için tabi ki insanların hayatı daha değerli görünüyor ama her canlının hayatı doğa için aynı öneme sahip hatta belki en önemsizi insandır, keza doğaya zarar vermekten başka bir şeye yaradığı söylenemez. Evet doğa da insanların bazı canlıları tüketmesi doğru ancak ihtiyacından fazlasını tüketip, avlaması insan ırkının ne kadar doyumsuz ve vahşi bir toplum olduğunu gösterir, sırf daha fazlasını isteme hırsı yüzünden yüzyıllar boyunca nice canlı çeşidi yok oldu ve bir o kadarı da yok olmak üzere.

Sadece bilim penceresinden baktığımızda insan bu dünyanın virüsüdür.
Virüs derken aklıma matrix filmi geldi :D

Kurban bayramında bile hayvana her türlü işkenceyi yapıyorlar bacağını kesiyorlar gözlerini oyanlar bile var kaçmasın diye, domuza mı yapmayacaklar pislik herifler bunların ağızlarını bacaklarını bağlayıp aynısını yapmak lazım.

Bunun muslumanlikla hic alakasi yok. Amerika veya Almanyada da o domuz taşlanirdi.
Dinimizde domuza saygi ve sevgi vardir.

Hayvanlara zulum edilen tek toplum olmadigimiz dogru. Insanoglu cikari icin her turlu pisligi yapiyor ama ortadogu insaninin kafa yapisini ozetleyen bir video bu.

Domuz oldurmekten herhangi bir materyal kazanci yok bu videoda gordugumuz bilim , sanat, spor alanlarinda dunya sonuncusu ortadogu insaninin. Analitik beceri, yaraticilik, ve fiziksel ozellikleri herkesten geri olan bu varliklar seytan tasliyor gibi heyecanli ve mutlular. Klasik lafimizda gectigi gibi "gavura vurur gibi vuruyorlar".

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt