- 22 Ocak 2010
- 52.625
- 33.884
- 3.073
samsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buda insanin sucudur hayvanin degil. Belediyeler kis aylarinda yiyecek biraksa daga sehre inmez saga sola da saldirmaz.Buradaki domuz yavru ama yetişkin olsaydı o zaman iş değişirdi..Aç kalıp şehre inenleri Allah korusun bir çocuğun karşısına çıksa saldırıp öldürebilir..
Buda insanin sucudur hayvanin degil. Belediyeler kis aylarinda yiyecek biraksa daga sehre inmez saga sola da saldirmaz.
Ki ben gene de hicbi hayvanin durduk yere saldiracagini dusunmuyorum.
Nedensiz saldiran zarar veren tek canli insanogludur.
Videoda da mevcut bu zaten.
Dunyayi kurtarmis sanki pezevenkler hayvana yapilan iskenceye bak, polis memurlarina hicbisey demiyorum zaten en az o tas atanlar kdr vicdansiz bir o kdr da bilincsizler.
SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok artık bu yapılanı da savunan çıkmaz dedim yine beni yanıltmayı başaranlar var...
İnsan Hayatı > Diğer Canlıların Hayatı görüşüne katılmıyorum, biz burada taraf olduğumuz için tabi ki insanların hayatı daha değerli görünüyor ama her canlının hayatı doğa için aynı öneme sahip hatta belki en önemsizi insandır, keza doğaya zarar vermekten başka bir şeye yaradığı söylenemez. Evet doğa da insanların bazı canlıları tüketmesi doğru ancak ihtiyacından fazlasını tüketip, avlaması insan ırkının ne kadar doyumsuz ve vahşi bir toplum olduğunu gösterir, sırf daha fazlasını isteme hırsı yüzünden yüzyıllar boyunca nice canlı çeşidi yok oldu ve bir o kadarı da yok olmak üzere.