Selahattin Baki'den Klasikleşen Ağlama Seansı

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör
Selahattin Baki: "Futbol, Türkiye'de sadece futbol değildir. FETÖ, futboldan temizlenmedi. Ali Koç'un bu cümleleri kurmasından bir hafta geçti veya geçmedi, başımıza gelenlere bakın. İyi oynadık, kötü oynadık konusuna girmeyeceğim. Kötü de oynasak hakkımızı yedirmeyiz."

Selahattin Baki: "Bugün yediğimiz gole bakıyorum, kesinlikle ofsayt. Şimdiden de uyarımı yapayım. Bu golü Nazım'ın üstüne yıkmaya çalışacaklar, o işlere de girmesinler. Uyarıyorum. Nazım'a değse bile, top ayaktan çıktığı anda zaten ofsayt. Bu oyunları tutmayacak."

Selahattin Baki: "Bugünkü VAR operatörü, birkaç hafta önce oynanan maçta bizim yine ofsayt diye golümüzü iptal eden kişi. Kişinin kim olduğunun, geçmişinin araştırılmasını devletimizden istiyorum."

Selahattin Baki: "Biz refleks görmezsek, çok yakında kendimiz açıklayacağız. Fenerbahçe camiasının tekrar sinir uçlarıyla oynanmaya başlandı. FETÖ zihniyetinin, insanları sokağa dökerek kaos çıkarma çabası olarak görüyorum bunu."

geçmisini didiklesinler kesin fetöcü çıkar bu gebeş.

Senin sıfatına sıçayım suratsız herif!

5f071f3ad3806c2e7c96ff01.jpg

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
allah'ın tokadına bu kadar muhtaç insan topluluğunu başka yerde görmedim. hristiyan mıdır nedir koduklarım.

Bunun da twitleri araştırılsın

Baki kardeş Karagümrük ve ts maçlarında son dk attığınız dirseklere neden penaltı çalınmadı onu da bir izah etsen

Suçlu var operatoruymus ha. Ulan siz cayır cayır yanarsınız. Baştan beri bunu deseniz çizgiler hakkında laf etmezdim. Bizim maçtan sonra çizgi olayına girdiler

Alper pirsen denen fetocu saçları kazıtmış tanınmıyim diye ahahaha

Yine mağdur oldular yani. Vay arkadaş...

ahahahaha fb tv çalışanı gibi çıkmışlar tiplere, açıklamalara bak. edi ile büdü.

Geri
Üst Alt