Selahattin Baki'den Klasikleşen Ağlama Seansı

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki'den maç sonu:

Sola konuşma balonu
"FETÖ bizi sokağa dökmek istiyor"

Sola konuşma balonu
"VAR hakeminin aile ilişkileri açıklansın"

Sola konuşma balonu
"Lütfen bir temizlik bekliyoruz artık"

Sola konuşma balonu
"Yeni bir düzenin kurulması gerekiyor"

:LOL: :LOL: :puhaha: :puhaha: :puhaha: :ROFLMAO:

Selahattin Baki: "Biz refleks görmezsek, çok yakında kendimiz açıklayacağız. Fenerbahçe camiasının tekrar sinir uçlarıyla oynanmaya başlandı. FETÖ zihniyetinin, insanları sokağa dökerek kaos çıkarma çabası olarak görüyorum bunu."

devlete bagli olan tff yöneticilerine mhk yöneticilerine fetöcü demis

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki'den maç sonu:

Sola konuşma balonu
"FETÖ bizi sokağa dökmek istiyor"

Sola konuşma balonu
"VAR hakeminin aile ilişkileri açıklansın"

Sola konuşma balonu
"Lütfen bir temizlik bekliyoruz artık"

Sola konuşma balonu
"Yeni bir düzenin kurulması gerekiyor"

:LOL: :LOL: :puhaha: :puhaha: :puhaha: :ROFLMAO:
Siz temizlenirseniz herşey duzelebilir

var daki adam fettulahçı ise bu adam sadece fener maçlarındamı var?

madem fettulahçılar senin lider olmanı ilerlemeni engelliyor o zaman lider beşiktaşı fettulahçılarmı destekliyor demek istedi bu şekilde?

dediğinin nereye vardığının farkında bile değil herif.

Gündem değiştirmeye çalışıyolarda içinde patlamasin sonra ...

Hande Sümertaş bitti kepçe operatörü başladı

Dünyanın görüp görebileceği en büyük namussuzlar.Küfür haricinde daha ağar bir kelime bulamadım.

Ulan namussuzlar bu sene bari ağlamayın.Ulan şu puanda bile olmanız mucize lan.Sizin hakemlere yatıp kalkıp dua etmeniz gerekirken hala namussuzca ağlıyorsunuz.
İstisnalar kaideyi bozmaz.Çevremdede dahil bu fenerliler inanılmaz karaktersiz adamlardan oluşuyor.

yemin ederim bunlarla aramızda şampiyonluğu kupayı falan geçtim dağlar kadar fark var.Ben bu oluşumu ezeli rekabetten falan saymıyorum.
Bunların geçmişdeki şampiyonlukların çoğu şaibelidir.Saraçoğlu döneminde kim bilir ne haltlar yemişlerdir.Çünkü bu yapının bu kadar şampiyonluk yaşaması zor.

Allah aşkına bugün hakem ne yaptı ya ? Ya siz nasıl insanlarsiniz tövbe estağfurullah

Ya bu şikeciler degilmiydi artık VAR geldi, GALATASARAY kolay kolay Şampiyon olamaz diyen..

Acizliklerini örtmek için dangalakça açıklamalarda bulunan şizofrenik bir vaka olarak değerlendiriyorum bu insan evladını. Ama aynı zamanda böyle rezil insanların temsil ettiği bir takımında ezeli rakibimiz olmasından utanç duyuyorum

Gençler 10 tane kaleciyle karşı karşıya gol kaçırmış.

Bunlar ne anlatıyor.

Türk polisine "aptal, ahlaksız" diyen herif çıkmış devleti göreve çağırıyor. Önce seni almaları lazım zatnen.
Lafonten bunlara bakıp imrenirdi polyanna imana gelirdi

Boyle adamlar nasil futbol kuluplerine yonetici oluyorlar Gercekten akil alir gibi degil

Kendi taraftarları bile inanmadı bunlara. Yakında ağlayarak defolacaklar

Geri
Üst Alt