Selahattin Demirtaş Şike Konuşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidin ahmet kaya konusunuda kapattırın bakalım

"vallahi apoyu özledik" diyen adamın konusuna övgü mesajı atan adamlar burda milliyetçilik oynuyor hadi ordan

valla bu sitede terör yanlısı çok o tartışılmaz.zaten ince ince duygu ve düşüncelerini işliyorlar.vallahi apoyu özledim diyen adamı öven yanlış yapmış ta senin ki de yanlış.3-5 sn şike falan diyor diye burda adamın tüm konuşmasını dinletiyorsun millete.

Yav kardeşim kilitleyin şu konuyu. Saçmalık diz boyu oldu forumda zaten. Neymiş teröristler şikeyi örtbas etmiyormuş. Banane kardeşim teröristin savunduğundan. Sanki doğruyu ilk kez bu görmüş.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ülkede burda yorum yapan kafatascilar olduğu sürece bir gram yol alınmaz.

O çok. Sevdiğiniz devlet adamları istediği için ülke bu hallere geldi,

inceden tarafını belli etmişsin.kusura bakma bu ülke kafatasçı olmadıgı için bizim bayragımız yere indirildi.bu ülke kafa tasçı olmadıgı için özal başbakan oldu.kafatasçı bir ülke olsaydık çaputlarla eylemler yapılamaz gönderdiğimiz 20 yaşında gençlerin şehit tabutlarını taşımazdık.öğretmenlerimiz polislerimiz şehit edilmezdi.

valla bu sitede terör yanlısı çok o tartışılmaz.zaten ince ince duygu ve düşüncelerini işliyorlar.vallahi apoyu özledim diyen adamı öven yanlış yapmış ta senin ki de yanlış.3-5 sn şike falan diyor diye burda adamın tüm konuşmasını dinletiyorsun millete.

sırf o lafı ettiğini belirttim diye beni konudan banladılar demek destekçileri sadece üyeler değil o zaman ya da burda böyle konular açmak ve konuşmak yasak değil

sırf o lafı ettiğini belirttim diye beni konudan banladılar demek destekçileri sadece üyeler değil o zaman ya da burda böyle konular açmak ve konuşmak yasak değil

bu adam daha yeni Türkiyeyi kafasına göre bölüp konuşma yapan bir zat.sen bu adam 2 sn şikeden bahsetti diye millete kaç dakika videosunu izletiyorsun.ben sen terör yanlısısın demıyorum muhtemelen iyi duygularla açtın bu konuyu.ama bu vatan hainlerinin reklamını yapmamak lazım.diyecegim sadece bu.

Haklı olabilir ama birşey ifade etmiyor çoğu insan için... 30.000 şehit akla geldikten sonra hele hiç etmiyor malesef :(

Ne tarafi mi belli edecem,

inceden tarafını belli etmişsin.kusura bakma bu ülke kafatasçı olmadıgı için bizim bayragımız yere indirildi.bu ülke kafa tasçı olmadıgı için özal başbakan oldu.kafatasçı bir ülke olsaydık çaputlarla eylemler yapılamaz gönderdiğimiz 20 yaşında gençlerin şehit tabutlarını taşımazdık.öğretmenlerimiz polislerimiz şehit edilmezdi.

Bırakın artık bu otekeleştirmeyi,memleket hepimizin kimsenin bölmeye filan niyeti yok.

Bugün olaylar olmuyorsa hepimizin daha fazla barış istemesi lazım.

Böyle yaparak barışa katkı sunamazsin.

Bu adam tek basina tum Chp partisinden daha iyi bi siyaset yapiyor.Tabi ne oldugu belli ama objektif bakmak lazim tek basina capi tum Chpye yeter.

Bu adam tek basina tum Chp partisinden daha iyi bi siyaset yapiyor.Tabi ne oldugu belli ama objektif bakmak lazim tek basina capi tum Chpye yeter.

Biraz açabilir misin? Ne gibi bir siyaset geliştirmiş mesela? Benim bilmediğim önemli işlere imza atmış olmalı kaçırmışım sanırım...

Ne tarafi mi belli edecem,

Bırakın artık bu otekeleştirmeyi,memleket hepimizin kimsenin bölmeye filan niyeti yok.

Bugün olaylar olmuyorsa hepimizin daha fazla barış istemesi lazım.

Böyle yaparak barışa katkı sunamazsin.

Türk bayragını indireceksin molotoflar havada uçuşacak.belediye otobusleri yakacak yollar kapatacaksın.selahattin demirtaş düzmece bir harita çıkartacak çaputlarla sokaga çıkacaksın.sonrada utanmadan ülkeyi bölmek isteyen yok diyeceksin.biz yıllardır buna inanmak ıstıyorduk ama artık kimse yemiyor.

Bu saydiginiz gevseklikler kafatascilikmidir o zaman kafatasciyim

Adam iki kelime doğru söylemiş, beğenen herkesi terörist yanlısı olarak nitelemek kafatascilik ozentisidir.

hitlerin bırak 2 yüz tane doğru sözü vardır.aynı şekilde tayyip erdoganın da doğru sözleri vardır.napalım doğru adamlar mı paylaşalım bizde.2 sn şikeden bahsetti diye adamın reklamı yapılıyor.

Ka

Türk bayragını indireceksin molotoflar havada uçuşacak.belediye otobusleri yakacak yollar kapatacaksın.selahattin demirtaş düzmece bir harita çıkartacak çaputlarla sokaga çıkacaksın.sonrada utanmadan ülkeyi bölmek isteyen yok diyeceksin.biz yıllardır buna inanmak ıstıyorduk ama artık kimse yemiyor.

Yasindasin veya kaç kere gidip gözlerin ile gördün bilmiyorum ama hiç bişey bilmediğin ve herşeyi satılmış medyadan takip ettiğin çok belli.

Benim gözümde at gözlüğü takmış fenerlilerden bir farkın yok.

işin daha acı tarafı bu pkklıların şike tasarısını destekleyip öbürlerinin reddetmesi gerekirken tam tersi işte TR'nin acınası hali

Eğer bu adamın burada konusunun açılmasından rahatsız olmak kafatasçılık oluyorsa kabulümdür.

Ka

Yasindasin veya kaç kere gidip gözlerin ile gördün bilmiyorum ama hiç bişey bilmediğin ve herşeyi satılmış medyadan takip ettiğin çok belli.

Benim gözümde at gözlüğü takmış fenerlilerden bir farkın yok.

basın satılmış pkk köy basmadı asker bastı zaten öcalan suçsuz kaçakcılık yapılmıyor uyuşturucu ekilmiyor licedekiler tütün zaten bırakın bu işleri.molotof atmak serbest asker şehit etmek serbest.bayraga saygı zaten neden duyasınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt