Selahattin Demirtaş Şike Konuşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu dingilin her tarafı doğru olsa ne olur ki. Vatansız, kansız, şerefsiz vatan haini bir müsfette. Böyle adamları konuşturmayacaksın asacaksın.

2 sn şikeden bahsetti diye kürdistan haritası çıkartıp burası kürdistan öcalan serbest kalacak diyen adamın videosunu paylaşmak saçmalıktır kim ne derse desin.

valla yalan olmasın bir Türk olarak oyumu Bdy'ye verirdim bugün seçim olsa şike konusunda karşı duruş sergilediklerini yeni öğreniyorum.

kimse kalkıpta vatan,bayrak,millet,din muhabbetine girmesin bırakın bu ayakları onurlu ve şerefli olmaktır öncelik

valla yalan olmasın bir Türk olarak oyumu Bdy'ye verirdim bugün seçim olsa şike konusunda karşı duruş sergilediklerini yeni öğreniyorum.

kimse kalkıpta vatan,bayrak,millet,din muhabbetine girmesin bırakın bu ayakları onurlu ve şerefli olmaktır öncelik

Abartmasak ?

senin gibiler reklamını yaparsa bunlar cumhur başkanı da olur.şikede doğru konuşmuş falan diye bu adamın msj ını yayınlıyorsun.bu adamın niyeti belli akp mhp chp fb ye destek veriyor GS lılar trabzonlular da bu olaya bozuluyor.adam da çakalın önde gideni oldugu için GS lılar ve Trabzonluların hoşuna gidecek şekilde konuşma yapıyor.bu kadar basit.sen burda bu adamın bu konuşması ile sempatik göstererek bir oy almasına neden olsan gercekten yazık.

"Türküm" diyen hickimse buna sike meselesinde kismen dogrulari konusuyor diye oy vermez rahat ol

AMMA VE LAKİN koca mecliste sadece bunlar bu gerceklere deginebiliyor ise, o meclisin ben...

Umarım oy kullanacak yaşta değilsindir.

Ne kadar onurlu ve şerefli biçimde askerlerimizi öldürdüler değil mi kardeşim. :007:

Ben senin teröristte onur ve şeref arayan değer yargını seveyim.

Biraz dinliyim dedim ne anlatmis diye 2 sn sesini duymaya tahammül edemedim herifin. Doğru bile konussa bizim onun doğrularina ihtiyacımiz yok.

-Tapatalk-

"Türküm" diyen hickimse buna sike meselesinde kismen dogrulari konusuyor diye oy vermez rahat ol

AMMA VE LAKİN koca mecliste sadece bunlar bu gerceklere deginebiliyor ise, o meclisin ben...

bak 2 üstünde bir arkadaş oyumu veririm diyor.(tabi oyunu verecegini sanmıyorum)zaten olay oy degil.bu adamların reklamını yapmayacaksın.2 sn şikeden bahsetti diye bu adamın 4 dakikalık videosu izletilmez.ayrıca bu adamın şike falan umru degil.meclistekiler şike var derse bu yoktur der yok derlerse bu vardır der konu bu kadar basit.

Çok talihsiz bir post olmuş sereften haysiyetten bahsetmissin hangi değerlere hizmet ettiklerini farkedememissin

Biraz açabilir misin? Ne gibi bir siyaset geliştirmiş mesela? Benim bilmediğim önemli işlere imza atmış olmalı kaçırmışım sanırım...

Kendi partisinin ve kitlesinin isteklerini gayet iyi yere getiriyor.Hitap gucu yuksek etkisi iyi konusmalarinda misal Tayyibi elestirdigi bikac videosu vardi bugune kadar Chpden oyle etkili bi konusma duymadim sadece goygoy duydum.Sevip sevmemek ayri objektif bakmak ayri Chp<Selahattin Demirtas

Sen şu cümlenin sonunu yanlış bitirmişsin kardeş. Futbol takımı için ülkeni bölecek adamlara oy verip, şereften, onurdan bahsedecek son kişisin.

Bayrak millet vatan din umursamayacak insanda zaten bu saydığın özelliklerin olmasının imkanı yoktur. Evet bir ateist olarak dinide katıyorum işin içine. Bu ülke müslüman çoğunluktur, bayrağı al bayraktır, dili Türkçedir. Bunları umursamayıp bir futbol takımı hakkında doğru birşeyler zırvaladı diye bir diğerlerini hiçe sayıyorsan zaten şeref ve onurdan yoksunsundur.

Bizde onur ve şerefin karşılığı bayraktır, vatandır, toprak bütünlüğüdür. Bunlara laf söyleyen insanlarla omuz omuza yürüyen, destekleyen insanda şerefsiz,haysiyetsiz, onursuzdur.

Yav adamlar TBMM'de her salı grup konuşması yapıyor, TBMM'de 15-20 koltuk işgal ediyor ve her birini haftada bir büyük bir haber kanalında görüyoruz, burada konusu açılsa ne olur açılmasa ne olur, abartmayalım bence bu kadar.

basın satılmış pkk köy basmadı asker bastı zaten öcalan suçsuz kaçakcılık yapılmıyor uyuşturucu ekilmiyor licedekiler tütün zaten bırakın bu işleri.molotof atmak serbest asker şehit etmek serbest.bayraga saygı zaten neden duyasınız.

Boşuna dememiş adam;Ön yargıları yıkmak atomu parçalamak tan daha zor,,diye

Herkesi ayirmayın,birini seversin veya sevmezsin ama adamın söylediği laf doğru ise ve sen onun söylediklerini gündeme getirenleri suclayamazsin.

Öyle bir hakkın yok.

Boşuna dememiş adam;Ön yargıları yıkmak atomu parçalamak tan daha zor,,diye

Herkesi ayirmayın,birini seversin veya sevmezsin ama adamın söylediği laf doğru ise ve sen onun söylediklerini gündeme getirenleri suclayamazsin.

Öyle bir hakkın yok.

demegoji yapma.bu adama ön yargı falan yok adam zaten açık açık konuşuyor.demirtaş bari açık açık fikirlerini söyluyor senin gibiler daha tehlikeli.dost gibi görünüp arkadan vuracak rüzgara göre hareket edecek sizlersiniz.tayyip 2 sn doğru konuşmuş diye ben onun 4 dakika 2 sn lik konuşmasını burda millete izletip reklamını yapmam.

Kendi partisinin ve kitlesinin isteklerini gayet iyi yere getiriyor.Hitap gucu yuksek etkisi iyi konusmalarinda misal Tayyibi elestirdigi bikac videosu vardi bugune kadar Chpden oyle etkili bi konusma duymadim sadece goygoy duydum.Sevip sevmemek ayri objektif bakmak ayri Chp<Selahattin Demirtas

Katılmıyorum , CHP içinde konuşmalarını beğendiğim insanlar var bende tam tersini düşünüyorum bence de Demirtaş'ın konuşmaları goygoy'dan ibaret, ama tabi bir konuşmayı beğenip beğenmemek veya goygoy olarak nitelemek biraz da siyasi bakış açısıyla alakalı bir durum bu sebeple katılmasam da saygı duyuyorum hiçbir şekilde orta yolu bulamayacağımız bir konu.

25 kuruş olan gazete

hain selo senin..

her tarafın doğru olsa ne yazar..

Katılmıyorum , CHP içinde konuşmalarını beğendiğim insanlar var bende tam tersini düşünüyorum bence de Demirtaş'ın konuşmaları goygoy'dan ibaret, ama tabi bir konuşmayı beğenip beğenmemek veya goygoy olarak nitelemek biraz da siyasi bakış açısıyla alakalı bir durum bu sebeple katılmasam da saygı duyuyorum hiçbir şekilde orta yolu bulamayacağımız bir konu.

Selahattin Demirtas gibi biri pkk Siyasi cizgisinde degil Chp cizgisinde(gerci boyle biseyde yok artik) biri olsa Genel Baskan olsa Chp'ye suan Turkiyede cok farkli seyler olurdu kumsal partisi olarak kalmazdi,Tayyip alternatifsiz demezdi kimse.Tabi bu benim gorusum sizinkine de katilmasam da saygi duyuyorum aynen.

demegoji yapma.bu adama ön yargı falan yok adam zaten açık açık konuşuyor.demirtaş bari açık açık fikirlerini söyluyor senin gibiler daha tehlikeli.dost gibi görünüp arkadan vuracak rüzgara göre hareket edecek sizlersiniz.tayyip 2 sn doğru konuşmuş diye ben onun 4 dakika 2 sn lik konuşmasını burda millete izletip reklamını yapmam.

Daha ne dediğimi anlamamış sın, ben burdaki üyelere olan ön yargılarını kast etmiştim.

Ayrıca sen kimsin ki sana dost goruneyim, kendini bu kadar ciddiye alma zira yukarıdakiler seni bu kadar düşünmüyor.

Onlar için pul kadar değerin yok.

Haydi kib.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt