Selahattin Demirtaş Şike Konuşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak 2 üstünde bir arkadaş oyumu veririm diyor.(tabi oyunu verecegini sanmıyorum)zaten olay oy degil.bu adamların reklamını yapmayacaksın.2 sn şikeden bahsetti diye bu adamın 4 dakikalık videosu izletilmez.ayrıca bu adamın şike falan umru degil.meclistekiler şike var derse bu yoktur der yok derlerse bu vardır der konu bu kadar basit.

Her seyin basi egitimden geciyor

Maalesen basimizdakiler egitime degil, kafa yikama ve manipulasyonlara yoneliyorlar

Demirtas da kucuk bir kitleye seslendigi ve tabanini kaybetmeyecegi icin oy kaygisi olmadan boyle konulara deginmekten cekinmiyor

Aynisini 17 araliik operasyonunda da yapmisti

Bazi konularda dogrulara deginmesi bolucu oldugu gercegini degistirmez...

Ayrica cok guzel bir soz:

Ekli dosyayı görüntüle 15979

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    86 KB · Görüntüleme: 149
Her seyin basi egitimden geciyor

Maalesen basimizdakiler egitime degil, kafa yikama ve manipulasyonlara yoneliyorlar

Demirtas da kucuk bir kitleye seslendigi ve tabanini kaybetmeyecegi icin oy kaygisi olmadan boyle konulara deginmekten cekinmiyor

Aynisini 17 araliik operasyonunda da yapmisti

Bazi konularda dogrulara deginmesi bolucu oldugu gercegini degistirmez...

Ayrica cok guzel bir soz:

Ekli dosyayı görüntüle 15979

tüm dediklerine katılıyorum.zaten demirtaş ne dese belli kesimden oy alamaz.dedigin gibi taban kesimi zaten kendisine oy atacaktır.antu da GS lılar bakın şikeyi nasıl savunuyor diye alıntı yapsalar kendi adıma utanırım.bizim savunmamız bu adamlarla mı olur.

Bunun reklamını yapmaya değmez. hadi kendinize iyi bakın.

tüm dediklerine katılıyorum.zaten demirtaş ne dese belli kesimden oy alamaz.dedigin gibi taban kesimi zaten kendisine oy atacaktır.antu da GS lılar bakın şikeyi nasıl savunuyor diye alıntı yapsalar kendi adıma utanırım.bizim savunmamız bu adamlarla mı olur.

Bunun cbsk adayi olmasi iyi oldu, taypin oylarini bolecek ;)

Daha ne dediğimi anlamamış sın, ben burdaki üyelere olan ön yargılarını kast etmiştim.

Ayrıca sen kimsin ki sana dost goruneyim, kendini bu kadar ciddiye alma zira yukarıdakiler seni bu kadar düşünmüyor.

Onlar için pul kadar değerin yok.

Haydi kib.

sen bir şey demiyorsun ki saçmalıyorsun.ben ayrıca konuyu açan arkadaşın kötü niyetli açmadıgına eminim talihsizlik olmuş.ama senin kötü niyetli olduguna da eminim.zaten senin gibiler biz bu vatan hainlerine 2 cümle yazdık mı bize denilen ilk cümle kafatascılık olacaktır.senin gibiler molotof atan asker şehit eden ülke bölmeye çalışan uyuştucu kaçakcısı adamları savunurlar biz ne molotof atmış ne uyuşturucu ticareti yapmışızdır.elimize askeriye dışında silah almamışızdır.ama biz kafatasçı siz özgürlük savaşçılarısınızdır.benim yukardakiler kadar pul kadar tabiki degerim yok ama bu ülke o yukardakilerin degil ki.o yukardakilerde bir gün aşagıya inecek.ben lafı evelemeden gevelemeden düşüncelerimi söyluyorum.başka diyecegim yok.

Birbirinizi kırmaya,küfür etmenize falan gerek yok kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt