Burak Yurtsever
Parçalı Üye
- 25 Aralık 2008
- 2.486
- 25
- 1.318
Bu dingilin her tarafı doğru olsa ne olur ki. Vatansız, kansız, şerefsiz vatan haini bir müsfette. Böyle adamları konuşturmayacaksın asacaksın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla yalan olmasın bir Türk olarak oyumu Bdy'ye verirdim bugün seçim olsa şike konusunda karşı duruş sergilediklerini yeni öğreniyorum.
kimse kalkıpta vatan,bayrak,millet,din muhabbetine girmesin bırakın bu ayakları onurlu ve şerefli olmaktır öncelik
senin gibiler reklamını yaparsa bunlar cumhur başkanı da olur.şikede doğru konuşmuş falan diye bu adamın msj ını yayınlıyorsun.bu adamın niyeti belli akp mhp chp fb ye destek veriyor GS lılar trabzonlular da bu olaya bozuluyor.adam da çakalın önde gideni oldugu için GS lılar ve Trabzonluların hoşuna gidecek şekilde konuşma yapıyor.bu kadar basit.sen burda bu adamın bu konuşması ile sempatik göstererek bir oy almasına neden olsan gercekten yazık.
valla yalan olmasın bir Türk olarak oyumu Bdy'ye verirdim bugün seçim olsa şike konusunda karşı duruş sergilediklerini yeni öğreniyorum.
kimse kalkıpta vatan,bayrak,millet,din muhabbetine girmesin bırakın bu ayakları onurlu ve şerefli olmaktır öncelik
"Türküm" diyen hickimse buna sike meselesinde kismen dogrulari konusuyor diye oy vermez rahat ol
AMMA VE LAKİN koca mecliste sadece bunlar bu gerceklere deginebiliyor ise, o meclisin ben...
Biraz açabilir misin? Ne gibi bir siyaset geliştirmiş mesela? Benim bilmediğim önemli işlere imza atmış olmalı kaçırmışım sanırım...
basın satılmış pkk köy basmadı asker bastı zaten öcalan suçsuz kaçakcılık yapılmıyor uyuşturucu ekilmiyor licedekiler tütün zaten bırakın bu işleri.molotof atmak serbest asker şehit etmek serbest.bayraga saygı zaten neden duyasınız.
Boşuna dememiş adam;Ön yargıları yıkmak atomu parçalamak tan daha zor,,diye
Herkesi ayirmayın,birini seversin veya sevmezsin ama adamın söylediği laf doğru ise ve sen onun söylediklerini gündeme getirenleri suclayamazsin.
Öyle bir hakkın yok.
Kendi partisinin ve kitlesinin isteklerini gayet iyi yere getiriyor.Hitap gucu yuksek etkisi iyi konusmalarinda misal Tayyibi elestirdigi bikac videosu vardi bugune kadar Chpden oyle etkili bi konusma duymadim sadece goygoy duydum.Sevip sevmemek ayri objektif bakmak ayri Chp<Selahattin Demirtas
Katılmıyorum , CHP içinde konuşmalarını beğendiğim insanlar var bende tam tersini düşünüyorum bence de Demirtaş'ın konuşmaları goygoy'dan ibaret, ama tabi bir konuşmayı beğenip beğenmemek veya goygoy olarak nitelemek biraz da siyasi bakış açısıyla alakalı bir durum bu sebeple katılmasam da saygı duyuyorum hiçbir şekilde orta yolu bulamayacağımız bir konu.
demegoji yapma.bu adama ön yargı falan yok adam zaten açık açık konuşuyor.demirtaş bari açık açık fikirlerini söyluyor senin gibiler daha tehlikeli.dost gibi görünüp arkadan vuracak rüzgara göre hareket edecek sizlersiniz.tayyip 2 sn doğru konuşmuş diye ben onun 4 dakika 2 sn lik konuşmasını burda millete izletip reklamını yapmam.